- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #15.461
Evet öyle düşünüyoruz genelde ama yine de tek başına emin olamayızİnşallah yarın yükselirse anlaşılır di mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet öyle düşünüyoruz genelde ama yine de tek başına emin olamayızİnşallah yarın yükselirse anlaşılır di mi
Canım senin ateşin de çok güzel gitmiş inşallah o tek ilişki direkt gol olmuştur da idolümüz olursunEvet öyle düşünüyoruz genelde ama yine de tek başına emin olamayız
İnşAllah sonuç sevindirici olurİnşallah hemen yarın olur sabah sabah açlıktan mide kazıntısından uyuyamadım kalktım baktım ateş düşmüş şimdi hiç uyuyamam
Çişini yaparken yanma var mı?günaydın kızlar sabah lavaboya gittiğimde peçeteye baya yogun kalın uzayan sarı akıntım geldi hatta uzayan şekilde koku yok kaşıntı yok ama enfeksiyonmu kaptım
yok canım bende ondan rahatım sen regl oldun galiba ateşin düşmüşÇişini yaparken yanma var mı?
Evet yeni lekelenme başladı Şubat formasını imzaladımyok canım bende ondan rahatım sen regl oldun galiba ateşin düşmüş
Bende önceki zamanlarda duyuyordum kızlar hemen gitmeyi düşünmüyor tuhafıma gidiyordu. Ama insan birşeyler yaşamadan öğrenemiyor. Keseyi görmek için bekledim ilk gebelik diye heme gittim öyle olunca zamanda geçmiyor. Daha fazla stres yapıyor insan bu sefer dayanmak istiyorum.Aslında bu şekilde yapan çok var. Direkt 8.haftada gidiyorlar.
İnşallah vardır bugün bir test daha yapta net olsun sonra kan verirsin canım.❤Eki Görüntüle 3193839
kızlar baksanıza bu bozuk mu sayılıyor? yıkadım geçmedi, sabah yaptıp ateşim vardı beklemeden bırakıp yerime gittim 15 dakka sonra falan baktım boyleydi yıkadım geçmedi
Evet yeni lekelenme başladı Şubat formasını imzaladım
Aslında akıntı bır belırtıbende gelirim bir kaç güne hiçbir belirti yok
Aslında akıntı bır belırtı
gölge var gibi sabah tekrarlasaydın testi bata kac gün var canımEki Görüntüle 3193839
kızlar baksanıza bu bozuk mu sayılıyor? yıkadım geçmedi, sabah yaptıp ateşim vardı beklemeden bırakıp yerime gittim 15 dakka sonra falan baktım boyleydi yıkadım geçmedi
No no no ne kadar hamiş çıkarırsak kârdırbende gelirim bir kaç güne hiçbir belirti yok
Çok erken yapmışın zaten olsada çıkmaz benceRegl olmama 5 gün var ve dayanamadım bugün doğum günüm diye bir de gaza gelip erken gebelik testi yaptım ancak negatif çıktı. Elimde 1 kaset testim kaldı, sanırım onu da regl olmam gereken gün yapar denerim ve sonucum belli olur herhalde gebelik var mı yok mu net diye. Galiba yok gibi :/
Benimde adet bitimi hemen olmuyor ve suan reglime 10 gün falan var batlar aynı seninkiyle göğüs ağrılarım adet olmadan önce de 10 gün önceden başlardı şuan da da var aradaki farkı anlayamamıştım ondan sordumYani adet bitişi hemen yumurtlayanlar var aslında ama tabi yerleşti etti derken en erken döngünün 16-17. Günü belli olur hemen adet bitimi yumurtlarsan adetin 3 gün sürüyorsa mesela. Ama benim adete 10-12 gün var