- 25 Şubat 2011
- 6.378
- 7.222
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #15.241
Yıkamadan önceki fotosunu atsaydın keskeEki Görüntüle 3193839
kızlar baksanıza bu bozuk mu sayılıyor? yıkadım geçmedi, sabah yaptıp ateşim vardı beklemeden bırakıp yerime gittim 15 dakka sonra falan baktım boyleydi yıkadım geçmedi
yıkamadan öncekini çekmedim, dün birden kötüleşdim, acile gittik hamilelik ihtimali varsa ilaç yazmıyoruz diyip gönderdilerYıkamadan önceki fotosunu atsaydın keske
Ama var gibi duruyor
Evet bnde gördüm 20 gün sonra testm pozitif çıktı diyorKızlar instagramda bazı hesaplar var sürekli bakıyorum
Minnak kurabiyeler vs gibi
Millet gebeliği kıpkırmızı testlerle öğreniyor
Biz burda 2. Çizgiyi görebilmk için kör oluyoruz
Maşallah oradakiler ne sabırlıymış
Evet canım keseyi görmeye çalışıyorlar bende çok ugraşmıştı görmek içinAa oylemi yapıyorlar bastiriyorlar
Saol kuzucum hepımıze ınsallaaaahhBunu instagram da da gördüm bi bebek tüpte digeri Anna karnında ikisinde de kalp atisi var ama mecburen ikisi içinde kurtaj oldu cok zor bir durum rabbim bj daha yaşatmasın canim hayırlı sağlıklı bebek nasip etsin
Sen sanki klomen ve iğne mi kullanmıştın canım yanlış mı hatırlıyorum kaçıncı günündesin öyleyse eğeryıkamadan öncekini çekmedim, dün birden kötüleşdim, acile gittik hamilelik ihtimali varsa ilaç yazmıyoruz diyip gönderdilertüm gün ateşim vardı bu günde şimdi gözüm açılıyor
Evet bıtanem tüplerım alınmadıgı ıcın hep şükrettim zatenRabbim bu imtihanın mükafatını en güzel şekilde verecektirÇok şükür sağlıklısın yeninden çok yakında nasip olacak inanıyorum belki yine ikiz olur
geçen ay kullanmıştım adette olgun yumurtalar vardı diye bu ay kullanmayalım demişdi adetin 16ci günü şuan, ayın 4u 18 mm lerdi işte, 7i falan kahverengi hafif lekelenme oldu, çok çok minik, bilemiyorum ki valla kafam karıştıSen sanki klomen ve iğne mi kullanmıştın canım yanlış mı hatırlıyorum kaçıncı günündesin öyleyse eğer
Akıntıdan 2,3 sonrada catlayabılır bazen kuzucum.sen yınede bugun araya bı calısma atabılırsınKizlar ya yarın yumurtlama günüm tık yok bu testlerde sinir oldum hafiften kasik agrim ve yumurtlama akintim da olmaya başladı
Benim ağrı ve akıntısan sonra 3. Gün koyulaştı bikaç güne gelir bence pozitifKizlar ya yarın yumurtlama günüm tık yok bu testlerde sinir oldum hafiften kasik agrim ve yumurtlama akintim da olmaya başladı
Değerlendiriyorum her ihtimale karşı da moralim bozulmaya başladı bu ay kimyasal oldu acaba o yüzden yumurtlama olmazmi bu ay diye düşünüyorum bide şehir dışına cikicam haftasonu o zamana kadar olsun istiyordum ama ben ne kadar plan yapsamda hayırlısı isteAkıntıdan 2,3 sonrada catlayabılır bazen kuzucum.sen yınede bugun araya bı calısma atabılırsın
Insallah ya resmen umutsuzluğa kapıldım yumurtlamiyorum herhalde diye düşünüyorum çünkü resmen diğer cizgi yok hafiften olsa koyulasirdi yaklaşıyor diye dusundumBenim ağrı ve akıntısan sonra 3. Gün koyulaştı bikaç güne gelir bence pozitif
Ben de alttan baktırdım sürekli ve düşük yaptım hep düşünüyorum ondan mı diyeCanım erken gidersen alttam bakıyorlar mecbur çünlü hamileyim diyorsun . O nedenle betanız 3 olmadan gitmeyin sabredin bende erken gittim iki dega alttan baktı bastıra bastıra görmek için bende düşük yaptım
Yapan dr lara kızıyorm ya gercekten olacagı varsa her kosulda olur dıyorlar ama cok mınık ve hassas bırseye daha hassas davranılmalı bence.çok gecmıs olsun kuzucum sanadaBen de alttan baktırdım sürekli ve düşük yaptım hep düşünüyorum ondan mı diye
Ay evet bunu bende gördüm.kadının öyküsünü okudun mu? 113 kilo ve pkos varKızlar instagramda bazı hesaplar var sürekli bakıyorum
Minnak kurabiyeler vs gibi
Millet gebeliği kıpkırmızı testlerle öğreniyor
Biz burda 2. Çizgiyi görebilmk için kör oluyoruz
Maşallah oradakiler ne sabırlıymış
Benimde koyulaşmamıştı sadece yumurtlamadan bi gün önce koyuyu gördüm endişelenmeInsallah ya resmen umutsuzluğa kapıldım yumurtlamiyorum herhalde diye düşünüyorum çünkü resmen diğer cizgi yok hafiften olsa koyulasirdi yaklaşıyor diye dusundum
Karışık gerçekten sen testi tekrarla canım bence dahada karışırsa kafan en iyisi kan vermek galibageçen ay kullanmıştım adette olgun yumurtalar vardı diye bu ay kullanmayalım demişdi adetin 16ci günü şuan, ayın 4u 18 mm lerdi işte, 7i falan kahverengi hafif lekelenme oldu, çok çok minik, bilemiyorum ki valla kafam karıştı
Laboquıck mi acabaKizlar ya yarın yumurtlama günüm tık yok bu testlerde sinir oldum hafiften kasik agrim ve yumurtlama akintim da olmaya başladı