- 25 Eylül 2022
- 9.231
- 13.366
- 36
- Konu Sahibi Mervenur277
- #15.261
Bundan sonra alttan baktırmak yok kızlar beta 3000 olmadan gitmek yok doktoraBen de alttan baktırdım sürekli ve düşük yaptım hep düşünüyorum ondan mı diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bundan sonra alttan baktırmak yok kızlar beta 3000 olmadan gitmek yok doktoraBen de alttan baktırdım sürekli ve düşük yaptım hep düşünüyorum ondan mı diye
Geçen ay kullandıgın klomenin bu ay etkisi devam ediyor canım. Senin ateş tablonda vardı sankigeçen ay kullanmıştım adette olgun yumurtalar vardı diye bu ay kullanmayalım demişdi adetin 16ci günü şuan, ayın 4u 18 mm lerdi işte, 7i falan kahverengi hafif lekelenme oldu, çok çok minik, bilemiyorum ki valla kafam karıştı
Bende bende böyle insanları bir daha bulamam hep birlikte anne topiğine geçsekEvet bıtanem tüplerım alınmadıgı ıcın hep şükrettim zaten evet yaa hepımız bu ay hamiş olalımmmm hepımızın hamiş olmasını cok ıstıyorum
Bnım en son sonucum 9 duKızlar kimyasal geçirdim sonucum 2 doktorum bir daha istedi 2zatwn negatif değil mi neden tekrar istemiş olabilri
Bilmiyorum yeterli bulmadı 39 da kanamam başladı bende merak ettimBnım en son sonucum 9 du
Akşamına kanamam başladı
Bi dahada kan vermedim
Düşmüştür heralde
Geçmiş olsun bu arada
Evet 2 zaten negatif Bi değer
Sağol bitanem sana da çok geçmiş olsunYapan dr lara kızıyorm ya gercekten olacagı varsa her kosulda olur dıyorlar ama cok mınık ve hassas bırseye daha hassas davranılmalı bence.çok gecmıs olsun kuzucum sanada
Kesinlikleee betayı öğrenicem hatta 10 gün falan geçsin regl beklicem testle takip etcemBundan sonra alttan baktırmak yok kızlar beta 3000 olmadan gitmek yok doktora
Canım ben kaçırdım galiba bu içilen şey ne ve ne için bana da açıklsr mısın rica etsemEvet kuzucum bırkez içiliyor suya karıstırılıp
Sen ne kadar şanslı bir kadınsınnnKızlar size bir soru
Aslında bunu doktora sormam gerek ama
Hani yumurtlama akıntısı olunca spermler rahme daha hızlı ulaşır falan deniyorya
Peki ilişkide kadın erkekten önce boşalırsa, o sıvıyla spermlerin rahme ulaşması kolaylaşırmı
Yoksa tersmi teper bu olay?
kuzum ne bosalmasıcocuk olaylarından beri o yasak aman şöyle duralım boyle yapalım aman bugun pık,yapmamız lazım derken o dedıgının ne demek oldugunu unuttum ben ıkı aydırKızlar size bir soru
Hani yumurtlama akıntısı olunca spermler rahme daha hızlı ulaşır falan deniyorya
Peki ilişkide kadın erkekten önce boşalırsa, o sıvıyla spermlerin rahme ulaşması kolaylaşırmı
Kuzucum bunlar yumurtaları ve spermlerı destekleyıcı vıtamınler.orzax proceıve yı denıcem smdı.önceden prowomen ve promen ıctm gecen ay.(dr um onerıyor kalıteyı artırıyormus)Canım ben kaçırdım galiba bu içilen şey ne ve ne için bana da açıklsr mısın rica etsem
Bence iyi bir yanlışını görmedimFreely erken gebelik testi ne kadar güvenilir sizce kizlar
Anladım canım teşekkür ederim bende gidersem sorayım o zaman doktoruma. Birde bir şey soracağım kızlar, bugün çatlatma iğnesinin 14. Günü 05 ocakta yaptırmıştım. Bugün testi tekrarladım ama silik bile çizgi yok zaten belirtim de yok kesinlikle olmamıştır demi bu ay artık daha test yapıp durmayayımkuzum ne bosalmasıcocuk olaylarından beri o yasak aman şöyle duralım boyle yapalım aman bugun pık,yapmamız lazım derken o dedıgının ne demek oldugunu unuttum ben ıkı aydır
Kuzucum bunlar yumurtaları ve spermlerı destekleyıcı vıtamınler.orzax proceıve yı denıcem smdı.önceden prowomen ve promen ıctm gecen ay.(dr um onerıyor kalıteyı artırıyormus)
Tabiki kuzum kaygan odugu için daha hızlı ilerler ama arkadaşın dedigi gibi biz çocuk olsun diye yapıyoz tıka orda kalsın çekme len diyoz yaniKızlar size bir soru
Bebek olmaz bu ay kesin yoktur dedi gibi geldiKötü bir şey dememiş ki neden moralin bozuldu
Evet negatif gösterdi bana uyuz test halbuki umutluydumBence iyi bir yanlışını görmedim
Kuzum bende öyle düşünüyordum beta için kan vermek istiyorum dedim hastanede kendimi kadın doğum Dr unda buldum. Yat muayene etcem dedi. Olmaz diyemedim. Ben sadece kan... demeye kalmadı kanama alanın var tutunazsa düşer zaten dedi. Kan verdim vermesine ama içime korkuyu saldı adam. Özele gittim kanama alanım var mı diye doktora kanamam yok dedim.Bakti Öyle bir durum yok haftaya gelmen lazım dış gebelik olabilirsin geç kalırsan tüplerinden birini bile kaybedebilirsin dedi. Allah'ım nereye gitsem bir korku saliyorlar. Adete 8 gün kala öğrendim zaten hamile olduğumu zaman geçmek bilmiyor aylar geçiyor ben hâlâ 8. Haftadayim. Sürekli hamile psikolojisi..Sağol bitanem sana da çok geçmiş olsun
Kesinlikleee betayı öğrenicem hatta 10 gün falan geçsin regl beklicem testle takip etcem
Belirti kuzum belirti hemde en garanti belirti vallaKızlar göğüs ağrısı ne zaman başlıyor ya benim göğüslerim nasıl hassas ucundan basamıyorum tutamıyorum az koşsam açıyor hareketten bu belirti mi rahim batması falan da çok