- 21 Kasım 2022
- 460
- 806
- 35
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #15.081
Yapmadım bebeğim çünkü geçen ay da böyle oldu lekelenmeler oldu ama doğru dürüst adet gelmedi, bu ay da yine kahve lekelenmeler oldu birkaç gün önce ama hepsi o.. Yoruldum ya noluyor anlamıyorumTest yaptın mı inşallah hamissindir
Kız el birliğiyle psikolojimi düzelttinizcanım benimde hep düşük çıkıyordu kademeli arttı yinede bariz bi artış olmadı hep 0,20 0,10 0,30 artışlar oluyor hatta @pozitifbiri arkadaşımızında ateşi hep kademeli gitmişti aşırı artış yoktu hatırladığım kadarıyla
Yarın ateşim yükselirse umutlanıcam kız bendeVar kuzucum bak hatta 20 bile değil galiba
Bende aylardır onu kullanıyorum kadın dogum doktorum onu önermişti kuzuöKızlar buralarda birisi yazmıştı ocean mummy kullandım 3 ay sonra hamile kaldım depolarım da çok iyi çıktı diye. Malum ben de 3 ay korunma sürecindeyim ondan aldım. Belki bir eksiklik bile etkiliyordur araştırmak isterseniz diye size de yazayım dedim. İçinde 400 mg folik asit de var. Ayrı almaya gerek kalmaz hem fiyatı da 109 lira
Ay yükselir inşallah aminKız el birliğiyle psikolojimi düzelttiniz
Yarın ateşim yükselirse umutlanıcam kız bendebak ateşim bugün düştü yarında yükselsinde acaba yerleşme düşüşümüydü diye düşünelim
birbirimize destek için burdayız canım bizi bizden başka anlayan yok en yakınlarım bile sizin kadar beni anlamamıştırKız el birliğiyle psikolojimi düzelttiniz
Yarın ateşim yükselirse umutlanıcam kız bendebak ateşim bugün düştü yarında yükselsinde acaba yerleşme düşüşümüydü diye düşünelim
Yaaa o kadar haklısınkibirbirimize destek için burdayız canım bizi bizden başka anlayan yok en yakınlarım bile sizin kadar beni anlamamıştır
Bu sabah yaptım laboquick negatifti :). Her sabah yapıcam regle kadar ben sen yapmayı düşünüyor musun?Evet hayırlısı olsun.
Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun?
Birsey oluyor soluğu burda aliyoruzYaaa o kadar haklısınkiaklımıza takılan herşeyi burada çok rahat sorabiliyoruz iyiki burası var
ilk gebeliğimde de gurbumuz vardı bızım burdan cıktık bulusmalar oldu vs 5 sene oldu hala 21 kadın aynı grupta konusuyoruz bırlıkte buyyuuttuk bebelerımızıYaaa o kadar haklısınkiaklımıza takılan herşeyi burada çok rahat sorabiliyoruz iyiki burası var
kız benım asıl pık bugun cıktı dunku bısa mı gıttıBenide çıldırttın kuzum
Hepimiz hamiş çıksakta öyle bir grup açsak ya anneler grubana gitmektense kendi grubumuz daha güzel olurilk gebeliğimde de gurbumuz vardı bızım burdan cıktık bulusmalar oldu vs 5 sene oldu hala 21 kadın aynı grupta konusuyoruz bırlıkte buyyuuttuk bebelerımızı
Hani testi at bakayımkız benım asıl pık bugun cıktı dunku bısa mı gıttı
bılemedım onu bende genısletemedım bı nalet seyyıııHepimiz hamiş çıksakta öyle bir grup açsak ya anneler grubana gitmektense kendi grubumuz daha güzel olurbalım bide sana şey sorucam ben tahmini adetime perioda yes yapıyorum ki ateş tablom genişlesin ama genişlemiyor neden olabilir
gercekten öyle aklıma takılan şeyleri sırf laf söz olur diye soramıyorum bile iyiki varsınız böyle bir siteden haberim bile yoktu tesadüf hamilelik ile lgili araştırma yaparken buldumYaaa o kadar haklısınkiaklımıza takılan herşeyi burada çok rahat sorabiliyoruz iyiki burası var
Yok canım hazırda sperm var işte akşama çatlar mı sencekız benım asıl pık bugun cıktı dunku bısa mı gıttı
boşa gitmemiştir canım içinde kalmıştır bi tane kalsa yeterkız benım asıl pık bugun cıktı dunku bısa mı gıttı
Bende aynı senin gibi buldum canım hepimiz iyiki varızgercekten öyle aklıma takılan şeyleri sırf laf söz olur diye soramıyorum bile iyiki varsınız böyle bir siteden haberim bile yoktu tesadüf hamilelik ile lgili araştırma yaparken buldum
Bak bakımHani testi at bakayım
Gün ekledikçe genişliyorHepimiz hamiş çıksakta öyle bir grup açsak ya anneler grubana gitmektense kendi grubumuz daha güzel olurbalım bide sana şey sorucam ben tahmini adetime perioda yes yapıyorum ki ateş tablom genişlesin ama genişlemiyor neden olabilir
Şuan erken olduğunu düşündüğüm için yapmıyorum henüz.Bu sabah yaptım laboquick negatifti :). Her sabah yapıcam regle kadar ben sen yapmayı düşünüyor musun?