Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dayanamadım doktora gittim 2 yumurtam varmış en büyüğü 12 mm imiş. Sadece bu kadar bilgi verdi yumurtan iyi gözüküyor dedi. Sizce ne zaman çatlama olur
Kızlar işin ehli olanlar yorum yapsın lütfen ya psikolojim gitti iyice. Soldan yumurtlama olacak dedi. Bugün adetimin 14. Günü ve 2 yumurtam varmış en büyüğü 12 mm imiş.

Kızlar benim regl günüme 8 gün var böyle regl sancisi çekiyorum 2 gündür basen ve kalcama kadar vuruyor agrisi bu erken gebelik belirtisi olabilir mi yumurtlama haftamda birlikte olduk umutlanmali miyim:)

Daha çatlamamış dün de bugünde pik ama bence akşam 4-5 gibi bir yap canım. Hayat 10 gibi de yap akşam ben pik günü 2-3 tane yapıyorum çatlamayı bulmak için
Aynen canım bende akşam bi test daha yapayım diyorum
Maşallah canım çatlamadı gitti günde 3 tane havuç ye de çatlasın 🥰😂
Testi yaptıktan sonra direk havuç kemirmeye gitmem peki 😂😂😂😂

Kızlar işin ehli olanlar yorum yapsın lütfen ya psikolojim gitti iyice. Soldan yumurtlama olacak dedi. Bugün adetimin 14. Günü ve 2 yumurtam varmış en büyüğü 12 mm imiş.
Bildiğim günlük 2mm büyüyor canım 18-20 gibi çatlaması lazım. Ovülasyon testiyle takip edebilirsin

Bildiğim günlük 2mm büyüyor canım 18-20 gibi çatlaması lazım. Ovülasyon testiyle takip edebilirsin

Advictor da var bende :) bakalım ne olacak nasıl olacak... Testleri de yaptırdık artık herşeyi biliyoruz. Artık valla şansa kaldı içimiz
Aslında hepsi kısmet. Zamanı gelince hiçbir şey engel olmuyor. Biz de yarın eşime sperm testi yaptıracağız bakalım merak ediyorum

Kızlar bi de size sorayım, bana bir akıl verin nolur. İki gündür kahverengi çok hafif lekelenmelerim vardı, dün gece peçeteye kırmızı geldi, adet olduğumu düşündüm hatta buraya da sat-bat yazdırdım. Fakat o andan beri kanama yok, yine hafif kahve lekelenmeler var bugün sadece. Bu nedir sizce? Ben bilemedim ne düşüneceğimi .

Kızlar bi de size sorayım, bana bir akıl verin nolur. İki gündür kahverengi çok hafif lekelenmelerim vardı, dün gece peçeteye kırmızı geldi, adet olduğumu düşündüm hatta buraya da sat-bat yazdırdım. Fakat o andan beri kanama yok, yine hafif kahve lekelenmeler var bugün sadece. Bu nedir sizce? Ben bilemedim ne düşüneceğimi .
Ne zamandı bat canım. Yerleşme olabilir mi

Ne zamandı bat canım. Yerleşme olabilir mi
aşkım bat 17-18 aralıktı , geçen ay adet söktürücü kullanmıştım o yüzden emin konuşamıyorum. sat 18 kasımdı. bilmiyorum. ilk başta ben de yerleşme mi acaba diye düşündüm ama, gece peçetede kırmızıları görünce ümidimi yitirdim adet bu dedim. E şimdi de niye kanama devam etmedi kesildi diye merak ve panik içindeyim :/

aşkım bat 17-18 aralıktı , geçen ay adet söktürücü kullanmıştım o yüzden emin konuşamıyorum. sat 18 kasımdı. bilmiyorum. ilk başta ben de yerleşme mi acaba diye düşündüm ama, gece peçetede kırmızıları görünce ümidimi yitirdim adet bu dedim. E şimdi de niye kanama devam etmedi kesildi diye merak ve panik içindeyim :/
Korkma canım en kötü ne olcak. Bekle bakalım bu geceye kadar. Test yapmış mıydın

X