Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaşımız çok değil, gerekli olan sadece 1 sağlıklı yumurta gerisi nasip 42 yaşında akrabam gebe kaldı geçen gün. Kimyasala döndü ama verene de veriyor Allah. Ne zamandir deniyosunuz
Maşallah ya benimde 43 yaşında bi akraba gebe kaldı evli kızı var kızının olmuyor annenin oldu ve doğdu aynı zamnda diğer kızı da ilik nakli bekliyordu ve bu bebek istek için falan değildi Rabbim öyle bir zmaanda verdi ki gerçekten çok ibretlik bı olay oldu Rabbim in verdiğine de vermediğine bin şükür 3 aydır deniyoruz kuzum

Canim daha yeniymis sizin. Tabi isteyene o 3 ay nasıl geliyor bilirim ama ben ilk zamanlar olmayacağını bildiğim için hiç kafamı yormadim hatta 1.5 yıl oldu sonra buralara takildim. Sen de hiç stres yapma kendine

Canim daha yeniymis sizin. Tabi isteyene o 3 ay nasıl geliyor bilirim ama ben ilk zamanlar olmayacağını bildiğim için hiç kafamı yormadim hatta 1.5 yıl oldu sonra buralara takildim. Sen de hiç stres yapma kendine
İnşallah canım benim ya stres yapmıyorum biraz o konu da rahat gibiyim ama olsun istiyorum ya o biraz yoruyor beni

Benim eşim vardiyali çalışıyor ya bazen gece 1 gibi falan olunca ben takvimde değişiyor diye tarih bir sonraki günü işaretleme yapıyorum hep yanlismi yapıyorum acaba

Yok aslında yanlış değil, bazı uygulamalar AM/PM diye soruyor orada net oluyor tabii tarih, ama direkt tarih girilen programlarda 12-1 gibi falan olduysa ben öncesini yazıyorum çok takılma tarihe bence boşver bı kaç saatten bişey olmaz, sonuçta spermin yaşadığı belli bir saat var sen 16sı da yazsan 17si de yazsan arada bı kaç saat oynuyor

Yumurtlama belirtisi akıntı falan görmedim işte. Döngüm uzun normalde. 33 /35 gün (

Benide ekler misin canım sat 11 Aralık bat 3 ocak

Teşekkür ederim canım

Vira bismillah dedim bugün başladım ovülasyona kızlar :) çarşamba reglim bitti o kadar silik ki :) daha yumurta kaç ml acaba bakalım ne zaman götüreceğim normal klasik düzenli hesaplamama göre haftaya cuma cumartesi pazar günü yumurtlamam olur

Kızlar dayanamadım doktora gittim 2 yumurtam varmış en büyüğü 12 mm imiş. Sadece bu kadar bilgi verdi yumurtan iyi gözüküyor dedi. Sizce ne zaman çatlama olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…