- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 31
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.401
Yani 12den önceki tarihi
Maşallah ya benimde 43 yaşında bi akraba gebe kaldı evli kızı var kızının olmuyor annenin oldu ve doğdu aynı zamnda diğer kızı da ilik nakli bekliyordu ve bu bebek istek için falan değildi Rabbim öyle bir zmaanda verdi ki gerçekten çok ibretlik bı olay oldu Rabbim in verdiğine de vermediğine bin şükürYaşımız çok değil, gerekli olan sadece 1 sağlıklı yumurta gerisi nasip42 yaşında akrabam gebe kaldı geçen gün. Kimyasala döndü ama verene de veriyor Allah. Ne zamandir deniyosunuz
Heheeeytt ve dimiKız neyi var yaşımızın taş gibiyiz maşallah
Canim daha yeniymis sizin. Tabi isteyene o 3 ay nasıl geliyor bilirim ama ben ilk zamanlar olmayacağını bildiğim için hiç kafamı yormadim hatta 1.5 yıl oldu sonra buralara takildim. Sen de hiç stres yapma kendineMaşallah ya benimde 43 yaşında bi akraba gebe kaldı evli kızı var kızının olmuyor annenin oldu ve doğdu aynı zamnda diğer kızı da ilik nakli bekliyordu ve bu bebek istek için falan değildi Rabbim öyle bir zmaanda verdi ki gerçekten çok ibretlik bı olay oldu Rabbim in verdiğine de vermediğine bin şükür3 aydır deniyoruz kuzum
İnşallah canım benim ya stres yapmıyorum biraz o konu da rahat gibiyim ama olsun istiyorum ya o biraz yoruyor beniCanim daha yeniymis sizin. Tabi isteyene o 3 ay nasıl geliyor bilirim ama ben ilk zamanlar olmayacağını bildiğim için hiç kafamı yormadim hatta 1.5 yıl oldu sonra buralara takildim. Sen de hiç stres yapma kendine
Benim eşim vardiyali çalışıyor ya bazen gece 1 gibi falan olunca ben takvimde değişiyor diye tarih bir sonraki günü işaretleme yapıyorum hep yanlismi yapıyorum acaba
Pik olmuşKızlar bu yaptığım ilk 5 dk da falan böyle oldu hatta o kadar bile sürmemiştir şimdi biraz siliklesmis ama bı bakın bakayım bu ilk çektiğim halı
Pik olmuş canımKızlar bu yaptığım ilk 5 dk da falan böyle oldu hatta o kadar bile sürmemiştir şimdi biraz siliklesmis ama bı bakın bakayım bu ilk çektiğim halı
Olmuş kuzum..iş başına bu günKızlar bu yaptığım ilk 5 dk da falan böyle oldu hatta o kadar bile sürmemiştir şimdi biraz siliklesmis ama bı bakın bakayım bu ilk çektiğim halı
Yumurtlama belirtisi akıntı falan görmedim işte. Döngüm uzun normalde. 33 /35 günDöngün kaç günde bir? Yumurtlama belirtisi gördün mü akıntı vs.? Eğer döngün uzunsa büyümekte olan yumurtanı görebilir ama adetlerin duzenliyse çatlamış olma ihtimali de var. Ben 28 günde bir oluyorum 14.gunde çatlamış oluyor
Maşallah canım çatlamadı gitti günde 3 tane havuç ye de çatlasınKızlar pikin pikini görüyorumakşam testi tekrarlarım pik görürsem boş geçeriz dün değerlendirdik çünkü silik olursa değerlendiririz
Benide ekler misin canım sat 11 Aralık bat 3 ocakBu topik hepimize hayırlı uğurlu gelsin en kısa zamanda göbüşlerimiz dolsun inşallah
Arkadaşlar lütfen düzenli bir şekilde yazmayacak ve regl mi olduğunu gebe mi olduğunu guncellemeyecekler isim vermesinler dikkat edelim bunlara
HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH
�
�
Anne adayımız SAT TARİHİ BAT TARİHİ sonuç @imagination forever 27 KASIM 22 ARALIK Mervenur277 27 KASIM 23 ARALIK @Esma324506 4 ARALIK 30 ARALIK Mevsimlisan 3 ARALIK 31 ARALIK bebekheyecani 5 ARALIK 31 ARALIK @demdamla 30 KASIM 1 OCAK @savascii 1 ARALIK 1 OCAK @Bearhug 4 ARALIK 1 OCAK Aye10 27 KASIM 1 OCAK @bademmgoz 5 ARALIK 2 OCAK @dream2311 5 ARALIK 2 OCAK @ozlemem 3 OCAK @serenayal 4 ARALIK 3 OCAK @Yagmur45thr 5 ARALIK 3 OCAK @trueliving_ 6 ARALIK 3 OCAK @babypink00 9 ARALIK 3 OCAK hiskolikk 3 ARALIK BURALARDA @mrsdnz 3ARALIK 4 OCAK @Hayirlisi123 5 ARALIK 4 OCAK M marilyn95 4 ARALIK 4 OCAK NewMamaa 6 ARALIK 4 OCAK @Hayat sevince guzel27 4 ARALIK 4 OCAK @mutluanne2779 7 ARALIK 4 OCAK @Aden2023 8 ARALIK 5 OCAK @Melekonline 5 ARALIK 6 OCAK trkn0709 8 ARALIK 6 OCAK @ceydap 11 ARALIK 6 OCAK @Devakus 7 OCAK @Feyzacim 10 ARALIK 8 OCAK @elifelif98 7 ARALIK 8 OCAK @fatsek 10 ARALIK 8 OCAK @Asenr snmz 13 ARALIK 10 OCAK @Kaplann 10 ARALIK 11 OCAK Niqu 11 ARALIK 11 OCAK @birumutbende 12 ARALIK 12 OCAK @mssmaya07 13 ARALIK 13 OCAK @Karakuzu12 14 ARALIK 14 OCAK @glowb 16 ARALIK 14 OCAK @UYMA 18 ARALIK 14 OCAK @BuDunyaninMukafatiOlmali 13 ARALIK 15 OCAK @Hayatlarrr 15 OCAK @fnd_50 13 ARALIK @Papatyamaviss 12 ARALIK L lavinya- 11 OCAK melegim can 24 ARALIK 20 OCAK @B_Nur @Satilucky 1 KASIM
Randevun varsa git en azından yumurtan var mi varsa kaç tane var bunları öğrenmiş olursun. Zaten boyutlarını söyler sana ordan boş dönmezsin yaniYumurtlama belirtisi akıntı falan görmedim işte. Döngüm uzun normalde. 33 /35 gün(
Yok aslında yanlış değil, bazı uygulamalar AM/PM diye soruyor orada net oluyor tabii tarih, ama direkt tarih girilen programlarda 12-1 gibi falan olduysa ben öncesini yazıyorum çok takılma tarihe bence boşver bı kaç saatten bişey olmaz, sonuçta spermin yaşadığı belli bir saat var sen 16sı da yazsan 17si de yazsan arada bı kaç saat oynuyor
Advictor da var bende :) bakalım ne olacak nasıl olacak... Testleri de yaptırdık artık herşeyi biliyoruz. Artık valla şansa kaldı içimizBana da ilk ay advictor ve fodega önermişti sonra eş paketi
Benim 11 Ocak yazmışsın kuzu 11 Aralık olacakBenide ekler misin canım sat 11 Aralık bat 3 ocak