Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bendede aynı belirtiler var canim 24 ocak bat günüm üstüne birde grip oldum sefilleri oynuyorum hepimizin hakkında en iyisi olur inşallah hepimiz bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız

Yaa sende mi haziranda yaşadın
27 mayıs cuma öğrendim. Doktor düşün gel dedi işte cumartesi başka doktorlara gittim tabi sonuç aynı 30 mayıs pazartesi tekrar doktora gittim. Kan falan alındı ertesi gün yatış yapmak için. 31 mayıs salı hastaneye yatış ve operasyon. 1 haziran hastaneden çıkış. O günden bu yana da toparlanma sürecindeyim. Psikolojik olarak hala toparlandım sayılmaz

Benım dunku parlaktan zıyade tam bulanık yumurta akı gıbıydı bugunde lh sılık olursa adama yanasmam dinlensin

Kız maşallah kalplere bak benim koca bu kadar değerlendirse keşke peşinde koşuyorum hadi hadi diye
canım sorma o kalpleri alana kadar ne uğraştım peşindeydim dedim bu hafta ful olacak napim bugüne kadar iki günde bir üç günde bir denedik tutmadı bu seferde böyle olsun tutarsa ful ilişkiden tuttu diyecem

Yavrum neden yükseldiğini kestirmek zor ama, yükselmesi güzel, testin yok mu evde hiç? Bugün gün içinde de düşebilir ateşin... Belki yarın olacaksındır, bilemedim.
Var canım hergün test yap, koyulaşınca gidip kan ver :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…