-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #14.441
Bendede aynı belirtiler var canim 24 ocak bat günüm üstüne birde grip oldum sefilleri oynuyorum hepimizin hakkında en iyisi olur inşallah hepimiz bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırızAdet olacakmış gibi alt karın ağrısı oluyor.
Bir de sağ yumurtalığımdan bacağa vuran bir ağrı oluyor ara ara. Bazen de şişkinlik hissediyorum
Ancak daha önce de yazmıştım, bizim bu ay bebek için ilk denememiz. Ovulasyonu sadece takvim yöntemi ile takip ettim.
Daha önceki ilişkilerimiz hep prezv. ile olduğu için, belirtilerim korunmasız bir ilişkiden de oluyor olabilir. Tam anlatabildim mi bilmiyorum, içime sperm akışı daha önce prezv ile korunduğumuz için hiç olmamıştı. Vücudum bundan dolayı ya da psikolojik olarak böyle tepki veriyor olabilir. Çünkü ilk korunmasız ilişkiden sonra bile kasık ağrısı var gibi geldi.
Sizin belirtiler var mı ?
BAT 24 Ocak olan 5-6 kişiyiz galiba. Bakalım ne olacak
27 mayıs cuma öğrendim. Doktor düşün gel dedi işteYaa sende mi haziranda yaşadın
Bence domuz gribi baya kotu ateslı kusmalı cunku ama yınede alacagımKız odamı grip gripse eğer ilişkiden 2-3 saat önce enerji içeceği içirnerden bildiğimi sorma
Benım dunku parlaktan zıyade tam bulanık yumurta akı gıbıydı bugunde lh sılık olursa adama yanasmam dinlensinUzayan akıntın olmasına ragmen degilmi kuzu. Bunu söylemek istedim çünlü ovu kullanmaymalr o akıntı gelince çatladı sanıp ilişki yaşayıp bırakmasınlar diye ben doktor kontrolünde oldugun için garanti çatlamadıgı 3 gün boyunca yogun sildikçe gelen şeffaf uzayan parlak akımtım oldu dün gittim çatlamamış ama dün akşam çatlamış olabilir ateş yükseldi sanki dün akşam karın agrından duramadım
Kız valla bizimki domuz artı koviddi öyle kötüydü daha bugün tam olarak gözüm açıldıBence domuz gribi baya kotu ateslı kusmalı cunku ama yınede alacagım
Kuzu benim de öyle oldu hatta aa yükseliyo diye sevinmiştimKızlar ateşimin bugün daha düşük çıkması gerekmez miydi niye böyle oldu? Sabaha karşı başlangıcı da geldi hatta lavaboda bu arada. Anlamadım ben. Hatta gribim diye dün akşam parol içtim yattım onun da düşürmesi gerekirdi ateşi bir miktar. @Deepbluespozitifbiri @TASUU Papatyamaviss @Safransari @trueliving_ @bebekheyecani savascii
Resim koymamışsın canımKızlar Günaydın İlk idrar testim 14. Gün yorumlarmısınız
2. Günü benden gelende bulanık ve yogundu canım devam et sen pik görünce yapış artık yakasınaBenım dunku parlaktan zıyade tam bulanık yumurta akı gıbıydı bugunde lh sılık olursa adama yanasmam dinlensin
Hayırlı olsun canım bebiş el sallıyor
Biraz acemiyim koydum şimdiResim koymamışsın canım
İnşAllah canım benim inşAllah kan vermeye gidiyorum kasığımda ağrı var birazHayırlı olsun canım bebiş el sallıyor
Maşallah canım geliyor gelmekte olan
canım sorma o kalpleri alana kadar ne uğraştım peşindeydim dedim bu hafta ful olacak napim bugüne kadar iki günde bir üç günde bir denedik tutmadı bu seferde böyle olsun tutarsa ful ilişkiden tuttu diyecemKız maşallah kalplere bak benim koca bu kadar değerlendirse keşke peşinde koşuyorum hadi hadi diye
Yavrum neden yükseldiğini kestirmek zor ama, yükselmesi güzel, testin yok mu evde hiç? Bugün gün içinde de düşebilir ateşin... Belki yarın olacaksındır, bilemedim.Kızlar ateşimin bugün daha düşük çıkması gerekmez miydi niye böyle oldu? Sabaha karşı başlangıcı da geldi hatta lavaboda bu arada. Anlamadım ben. Hatta gribim diye dün akşam parol içtim yattım onun da düşürmesi gerekirdi ateşi bir miktar. @Deepbluespozitifbiri @TASUU Papatyamaviss @Safransari @trueliving_ @bebekheyecani savascii
Var canım hergün test yap, koyulaşınca gidip kan ver :)Eki Görüntüle 3192782Kızçeler sizc
verdim bileYavrum neden yükseldiğini kestirmek zor ama, yükselmesi güzel, testin yok mu evde hiç? Bugün gün içinde de düşebilir ateşin... Belki yarın olacaksındır, bilemedim.
Var canım hergün test yap, koyulaşınca gidip kan ver :)
var canım görünüyor sağlıkla ilerlesin
ne zamandır deniyorsunuz canım belirtin varmı yada bu ay yaptıgın farklı bişeyinşAllah geliyordur meleğim inşAllahÇok teşekkür ederim bi tık daha koyu olsa hemen sevinicem korkuyorum erken daha