- 5 Mart 2015
- 798
- 915
- 29
- Konu Sahibi Mervenur277
- #14.001
bu video anlatıyor canımkızlar bu programı nasıl kullanıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu video anlatıyor canımkızlar bu programı nasıl kullanıcam
Ama gitme bizle konuş belki kafan dağılır
Şubat topiğine gidiyorummm, cok uzaklara deeeelKız hayırdır deli
ben olsam bugün de bi test yapardımİnşallah ya bugün olmasam yarın bırdaha test yapsammıki 5 gün gecikme erken mi
Kız leyla sabah sabah gözümüzü yeni açtıkanam kımsede bısey dememıs .. hoşçağalın ben gidiyom
Amin canım benim hayırlısı olsunherşeyin hayırlısı canım bu yolda hepimiz beraberiz
Amin inşallah kuzumHayırlısı olsun dediğin gibi vardr vakti Allah en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah
Yapayımmı bende yapmak istiyorum negatıf görürüm diye korkuyorum ama korkmakta bıyere varılmaz yapayımben olsam bugün de bi test yapardım
İnşallah bitanem duanı eksik etmefnd_50 aşkım benim Rabbim en hayırlısını bilir verir inşallah
Hahahahah cidden pembe montlu yapmış profili yaŞubat topiğine gidiyorummm, cok uzaklara deeeel
Hahahahah cidden pembe montlu yapmış profili yaŞubat topiğine gidiyorummm, cok uzaklara deeeel
Amin inşallah kuzum hayırlısı olsunSabah uyanır uyanmaz baktım ateşine. Hakkında hayırlısı olsun inşallah yavrum
kuzucum üzülme sakın senı en ıyı bızler anlarız..aynı yollardan gectıgımız ıcın.ama ates tablon gercekten ınanılmazdı ıncı gıbı.bende şaşırdım dogrusu..senı sevıyoruz..yenı ayda yenı umutlara..Günaydın canlarım evet gördüğünüz üzere tam bat günü ateşim aşagıya indi. Üzüldüm mü? Tabi ki her anne olmak isteyen insan gibi üzüldüm. Ama diyorum ki demek ki hala zamanı var. Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Her zaman hayırlı zamanda sağlıkla göndersin bebeğimi diyorum hepimiz için. Ama bu yolda çok şey öğrendim. Kendi vücudumu tanıdım özellikle ateşin çok katkısı oldu bana. Mesela bugünkü düşen ateşle muhtemelen leke akıntı şekli ile başlayacak yarın da birden 36.4 filan olup aktif kanamam başlayacak. Süreci ateş sayesinde kestirebildiğim için test yapmama da gerek kalmayacak. Ne yapalım umutlar şubata kaldı. Bu ay da olmazsa doktora artık. Hepinizi seviyorum. @Safransari @savascii @pozitifbiri imagination forever @Deepblues Papatyamaviss @TASUU bebekheyecani etiketlemeyi unuttuğum diğer canlarım
Sağ ol kuzum Allah razı olsun inşallah bir gün hayırlısı ile olurKuzum bende sabah ateş tablona baktım bi üzüldüm ama sonra dedim sağlıklıyız çok şükür bir sonraki ay nasip olacak belkide hep yanında destekçiniz
canım adetin 5 gün gecti diyorsun varsa cıkar bence testi negatif olup bir gün sonra bile pozitif gören arkadaşlarımız varYapayımmı bende yapmak istiyorum negatıf görürüm diye korkuyorum ama korkmakta bıyere varılmaz yapayım
Sen bu ara çok yoğundun zaten o yüzden fark ettim bu ay tablom çok enteresan ilerlediği için çok umutlandım özellikle son ana kadar yüksek gitti çok şaşırdım. Bugün birden düşünce lank diye dedim her şey mümkün. Hayırlısı olsun acaba diyorum bu ay hiçbir şeyin takibini yapmasam da akışına mı bıraksam kankam ben de napsamVok uzulmenı ıstemedıgım ıcın cok olumlu yorum yapmadım kabul ama ates tablosu bende olsa kesın hamıleyım dıye gezınırdım oyuzden bısey cok demedım testte golge de gordum yıne bısey demedım ınsan o kucuk seylere kaptırabılıyor kendını hayıkısı olsun canım kankam benım
O yüzden umutlandım ateşim çok güzel ilerledi bu ay acaba takip yapmasam mı diyorum akışına mı bıraksam olayları bilemiyorum ben de sizleri seviyorumkuzucum üzülme sakın senı en ıyı bızler anlarız..aynı yollardan gectıgımız ıcın.ama ates tablon gercekten ınanılmazdı ıncı gıbı.bende şaşırdım dogrusu..senı sevıyoruz..yenı ayda yenı umutlara..
canım regl belirtisi varmı ateşin cokta aşırı düşmemiş yükselme ihtimali olabilirSen bu ara çok yoğundun zaten o yüzden fark ettim bu ay tablom çok enteresan ilerlediği için çok umutlandım özellikle son ana kadar yüksek gitti çok şaşırdım. Bugün birden düşünce lank diye dedim her şey mümkün. Hayırlısı olsun acaba diyorum bu ay hiçbir şeyin takibini yapmasam da akışına mı bıraksam kankam ben de napsam
bu video anlatıyor canım
Yapıyorum o zaman hayırlısı artıkcanım adetin 5 gün gecti diyorsun varsa cıkar bence testi negatif olup bir gün sonra bile pozitif gören arkadaşlarımız var
bu ay hayatımızda bı degısıklık yapsak harbıden bak ne ates olcsek ne ovulasyon testı kullansak,akışta kalsak akısına bıraksak ıyı beslensek ortadakı 15 gunu gun asırı degerlendırsek ve sonuca baksak nasıl olur ? :) yaa sana ne dıcem bu ay bı ınosıtol ıceren vıtamın alsana kuzucum ya esınede promen gıbı bıseyler,dr a gıtmeden son kez boyle yapsan olmaz mıO yüzden umutlandım ateşim çok güzel ilerledi bu ay acaba takip yapmasam mı diyorum akışına mı bıraksam olayları bilemiyorum ben de sizleri seviyorum