- 7 Kasım 2022
- 3.129
- 5.788
- Konu Sahibi Mervenur277
- #13.961
Olabilir canım maalesef benim eşimin de ilk evliliğinden bir tane oğlu var ve daha sonra tekrar çocuk için falan 3 4 kere tüp denemişler ve her defasında normalin üstünde çok iyi çıkıyormuş değerleri . O yüzden ben hiç bir türlü ikna edemedim ki zaten ben de hiç şüphelenmiyordum, uzun sürünce artık bir de klomen tutmayınca ikna oldu ve çok kötü çıktı şok olduk. Ama senin kimyasalın yok muydu daha önceden? Ben birde burdan örnekleri okudum da ikna oldu biraz , ilk çocukları olupta sonra spermlerinde sıkıntı çıkan örnekleri ara ara söyleyerek ikna etmiştimKizlar size birsey sormak istiyorum özür dileyerek bu erkeklerdeki sperm yıllar geçtikçe azalırsa hareketsizlik varsa bu yıllar sonra daha mı yavaş olur acaba biz ilk çocuğumuzu istediğimizde eşime zorla yaptırmıştırdim dr değerlerin iyi biraz hareketlerde yavaşlık var demişti tabi aradan 5 6 yıl geçmiş ben şimdi o sonuçları bulup biraz araştırdım ama pekte bir bilgi bulamadım acaba bundan dolayımi 1 yıldır olmuyor ya ben eşime bi daha test yaptıramam bide o zaman hiç cocuk yoktu şimdi bana bile kiziyor olmuyorsa yapacak bisey yok diyo tedaviye bile karşı onu hiç kabul etmez aklima takıldı bu ya 5 sene içinde iyice yavaşlamis olabilirmi