- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
- Konu Sahibi Mervenur277
- #13.641
Evet her şeyimizi özene bözene yaratmış rabbim çok büyükHımm hemen öncesinden vücûd hazırlanıyor demekki Allah nasil bir mekanizma yapmış ki bizi pis kanımızı temizliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet her şeyimizi özene bözene yaratmış rabbim çok büyükHımm hemen öncesinden vücûd hazırlanıyor demekki Allah nasil bir mekanizma yapmış ki bizi pis kanımızı temizliyor
Kuzumm özledim de size bakmaya geldimE2 hormonu hamile kalabilmek için ellinin altında olması gerekiyor canım
Sağlıkla kucağına alırsın inşallahCanım biz bu ay ilk defa denedik adet bittiği günden itibaren yumurtlama haftası bitene kadar gün aşırı değerlendirdik yumurtlama olduğu gün (akşam-sabah) öncesi ver sonrası günler de bir kere ve sonra haftada bir değerlendirdik. Allahın izniyle şuan hamile görünüyorum bir aksilik olmaz ve değerlerim düzenli artarsa sana da fikir olsun istedim
Bakalım nisana kadar bekleyeceğim galiba her bilgide işler karışıyor canım şimdide e2 çıktı başımaAnladım kuzum ama bence başka doktora daha git o doktorla kalma hem için rahat eder
Birde bir gebenin günlüğü tsh 2.5 olması gerek demiş benim 2.48 sinirdami oluyor bu yükseliyor mu bu konuda da kafam karıştı annem zehirli guatr hastası bende de olabilir demek mi buE benjmki 34 referans dışı denmiş bende benimki düşük diye araştırıyordum sürekli
Benim de her ay olduğu için başka şeye de yoramıyorum keşke yorsak senin bat ne zamanBen normalde hissetmiyorum ama benzer ağrılar kramplar bende de oluyor şuan.
Benim muhtemelen psikolojik.
Tsh cok cabuk yükseliyor benim gecen ay 1.5 du 2.5 olmus bu ay hamilelikte 2.5 filan normal ama ilac içmezsem cok cabuk yükseliyor sen bi kerede sağlık ocağında olctur istersen ben her ihtimale karşı kullanıyorum çünkü gebeliği zorlaştırıyor yada düşük riski daha fazla oluyorBirde bir gebenin günlüğü tsh 2.5 olması gerek demiş benim 2.48 sinirdami oluyor bu yükseliyor mu bu konuda da kafam karıştı annem zehirli guatr hastası bende de olabilir demek mi bu
Tahmini yumurtlama ve tahmini doğurgan günler öngörülen ben de bugün keşfettim baya detaylı bi tablo incelikliKızlar şu yesil kutucuklar ne anlama geliyor
Adetli iken mi yaptırdın canı digerleri ne öyle hepsi referans dışı hamile kaldıgımda yapılan idrar testine benziyorE benjmki 34 referans dışı denmiş bende benimki düşük diye araştırıyordum sürekli
İniyor çıkıyor baksana benim tsh grafiği e nabızda inmiş çıkmış neye göre bilemiyorum ama çok iyiyimBirde bir gebenin günlüğü tsh 2.5 olması gerek demiş benim 2.48 sinirdami oluyor bu yükseliyor mu bu konuda da kafam karıştı annem zehirli guatr hastası bende de olabilir demek mi bu
Bende öyle düşündüm yumurtlama diye ama emin olamadım çünkü benim normal takvime uygulamalara göre 21 22 si yumurtlama görünüyor neyse elimde Test var bakalım hangisi doğruymuşTahmini yumurtlama ve tahmini doğurgan günler öngörülen ben de bugün keşfettim baya detaylı bi tablo incelikli
Tsh ben her ay baktıeıyorum canım benimde bazen birden yükseliyorma bu ay normal çıktı doktoeuma gösterdim şu an güzel dedi zaten yükselirse il veriyorşar hamileyken sıkıntı yapma t3 t4 lerede baktır bendede vardı 8 sene önce zehirli guatır ama ilaç kullanmama gerek kalmadı düşürmek istiyorsan akşamdan cevizi suya ısla sabah aç karnına iç canımBirde bir gebenin günlüğü tsh 2.5 olması gerek demiş benim 2.48 sinirdami oluyor bu yükseliyor mu bu konuda da kafam karıştı annem zehirli guatr hastası bende de olabilir demek mi bu
Güzel canım seninki her ay iniş çımış oluyor zatenİniyor çıkıyor baksana benim tsh grafiği e nabızda inmiş çıkmış neye göre bilemiyorum ama çok iyiyim
Ama bak benim bi altında çıkmış bi üstünde çıkmış en son geçen hafta kan vermiştim onda istememiş doktor. İnip çıkıyor heraldeE2 hormonu hamile kalabilmek için ellinin altında olması gerekiyor canım
Kuzumm özledim de size bakmaya hoş
Aaa tamam şimdi dikkat ettim de biri daha koyu yeşil o yumurtlama günüm diğerlerinde de doğurgan gün yaziyor yani burdada 21 gösteriyorTahmini yumurtlama ve tahmini doğurgan günler öngörülen ben de bugün keşfettim baya detaylı bi tablo incelikli
Evet canım sürekşi degişiyor işte hamile kaldıgımızda tam 50 civaı olmadı gerekiyormuş o anı yakalarsa zaten hamilelik oluşuyor benşmde düşük çıkmışto meselaAma bak benim bi altında çıkmış bi üstünde çıkmış en son geçen hafta kan vermiştim onda istememiş doktor. İnip çıkıyor heralde
Valla benim test doğru çıktı bi de hiç güvenmezdim erken geldi sandım bi baktım Pepapp doğru tahmin etmişBende öyle düşündüm yumurtlama diye ama emin olamadım çünkü benim normal takvime uygulamalara göre 21 22 si yumurtlama görünüyor neyse elimde Test var bakalım hangisi doğruymuş
Kızlar bizim toplanıp bi laboratuvar açmamız lazım her gün kan verir hormon takip ederizEvet canım sürekşi degişiyor işte hamile kaldıgımızda tam 50 civaı olmadı gerekiyormuş o anı yakalarsa zaten hamilelik oluşuyor benşmde düşük çıkmışto mesela