- 13 Ekim 2020
- 417
- 546
- Konu Sahibi Mervenur277
- #13.601
Bakalım artık günüm geçmeden yapmam sanırımDediğim gibi çok erken daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım artık günüm geçmeden yapmam sanırımDediğim gibi çok erken daha
Vermedim. Kan yükseldi mi düştümü diye takip etmek boşuna stres bi sürü.Adetim 1 hafta geciksin öyle veriyim diyorum.Bi de çok erken daha ,belki kimyasaldır çok da umutlanmak istemem.Kan testi verdinizmi
Hangi marka ateş ölçer bi de canım çok soruyorum amaCanım her sabah aynı saatte yataktan çıkmadan dil altından ateşi ölçüp ff app diye program var oraya kaydediyorsun. Adetten yumurtlamaya kadar senin vücut ateşin oluyor. En düşük ateşten birden yükseldiği o aralıkta yumurtan çatlamış oluyor yumurta çatladıktan sonra adet olana kadar ateşin yüksek seyrediyor. Adet günü ya da adete birkaç gün kala düşerse hamile değilsin ama bat günü ve sonrası hala yüksek seyrederse büyük ihtimalle hamilesin demek oluyor
Hiç doktorla takip yaptın mı? Yeterli büyüklüğe gelmeden mi çatlıyor acaba?Kendıme yenı bi teşhis koydum yumurta kalıtesızlıgıçünkü bu ay azda degerlendırdıysemde sonucta tam yumurtlama gununu degerlendırmıstım.gecen ayıda degerlendıstım.spermde sorun olduguunu sanmıyorum bı bucuk yıl oncekı degerler gayet iiydi.benımde tahlıl o bu şu hiçbişey cıkmadıggna gore gerıye tek secenek kalıyo.kalıtesız bu yumurtalar.yoksa ordan burdan surdan bıyerden yakalardı arkadas cevremızdekı herkes bebek yapmaya karar verınce dıger ay hamıleyım haberı verıyor.enteresan ya gercekten.dalga gecıyolar resmenbu ısın bu kadar zor oldugunu gercekten bılmıyodum ya
Ben denk gelmiştim gerçekten çok mucizevi yaaKizlaaarr bugün Instagram da öyle dolaşırken bir doktorun sayfasına denk geldim biliyor musunuz bilmiyorum ama ben böyle şeylere meraklı olduğum için izledim hoşuma da gitti baya drdilekozdemir sayfa ismi ileri yaştakilerin polipini miyomunu kistini alırken kiminde rahimoe yumurtaliklarla beraber almak durumunda kalmış rahmin yapısıni falan bir çok şeyi göstermiş ksesiyle dogam birçok bebek de var mucizevi sizde seviyorsanız böyle şeyleri bakın derimm
Canim sartlar her iki taraftan uygun olsada hamile kal şansı her ay %20 civarı bir çift için dr söylediği bu sekilde.. tabikide herkes hemencecik hamile kalabilseydi dünya duzeni daha dgisik olurdu misal kiminin ilkler gec oluyor kiminin 2 bazen 1 tane oluyor daha olmuyor herseyin bir zamanı var nasip cidden en guzeli biz her türlü elimizden geleni yapıp nasibimize ve zamana bırakacağız birde aklımızdan çıkarabilsek takmasak takip etmesek eminim o ay olacak ama bizler bunu yapamiyoruz annelik hevesimiz ağır basıyor rabbimde bekletiyorsa guzellesteriyor insallah hayırlı bebeklerimiz olacak allahin izniyleKendıme yenı bi teşhis koydum yumurta kalıtesızlıgıçünkü bu ay azda degerlendırdıysemde sonucta tam yumurtlama gununu degerlendırmıstım.gecen ayıda degerlendıstım.spermde sorun olduguunu sanmıyorum bı bucuk yıl oncekı degerler gayet iiydi.benımde tahlıl o bu şu hiçbişey cıkmadıggna gore gerıye tek secenek kalıyo.kalıtesız bu yumurtalar.yoksa ordan burdan surdan bıyerden yakalardı arkadas cevremızdekı herkes bebek yapmaya karar verınce dıger ay hamıleyım haberı verıyor.enteresan ya gercekten.dalga gecıyolar resmenbu ısın bu kadar zor oldugunu gercekten bılmıyodum ya
Evet bazı kişilerin vücutları koku salıyor özellikle dolmuşta giderken resmen kimin regl olduğunu anlıyorum sebebi nedir hiç bilmiyorum öğrenirseniz banada haber verinKızlar ya ayıp olmazda bişey paylaşsam benim her ay adetime son bir hafta kala bir koku hissediyoruz artık eşimde diyor yakında adetin gelecek sanırım diye bugünde aldık zaten biliyorum son hafta ama sizde bunu yaşayan var mı
Benim real öncesi kuzum doktora gidince sorayım.Evet bazı kişilerin vücutları koku salıyor özellikle dolmuşta giderken resmen kimin regl olduğunu anlıyorum sebebi nedir hiç bilmiyorum öğrenirseniz banada haber verin
Evet ne guzel demıssın kuzucumamiiiin inşallah hepimiz çok mutlu olalımCanim sartlar her iki taraftan uygun olsada hamile kal şansı her ay %20 civarı bir çift için dr söylediği bu sekilde.. tabikide herkes hemencecik hamile kalabilseydi dünya duzeni daha dgisik olurdu misal kiminin ilkler gec oluyor kiminin 2 bazen 1 tane oluyor daha olmuyor herseyin bir zamanı var nasip cidden en guzeli biz her türlü elimizden geleni yapıp nasibimize ve zamana bırakacağız birde aklımızdan çıkarabilsek takmasak takip etmesek eminim o ay olacak ama bizler bunu yapamiyoruz annelik hevesimiz ağır basıyor rabbimde bekletiyorsa guzellesteriyor insallah hayırlı bebeklerimiz olacak allahin izniyle
Yok kuzum hiç yapmadım.dr um mayısa kadar bırsey yapmaya gerek yok mayıstan sonra gelırsınız dedı eger olmaz ise.sanırım o zaman bakacak dogal seleksıyona bırakmayı tercıh edıyor şuanda.Hiç doktorla takip yaptın mı? Yeterli büyüklüğe gelmeden mi çatlıyor acaba?
Böyle bir şey buldum canımBenim real öncesi kuzum doktora gidince sorayım.
Hımm hemen öncesinden vücûd hazırlanıyor demekki Allah nasil bir mekanizma yapmış ki bizi pis kanımızı temizliyorBöyle bir şey buldum canım
İstediğin kadar sorabilirsin canım hiç sıkıntı değil. Eşime eczaneden aldırmıştım 20 liralık bir şeydi markası artımed. Doğru ölçüm yaptıktan sonra markası çok önemli değil kuzumHangi marka ateş ölçer bi de canım çok soruyorum ama
Benimki 30 küsür civarı idi normal demişti canım ama ölçüm yapan cihazın aralığı da önemli tabiKaç olması gerekiyordu ki hiç biri bu hormon için bişey demedi yükseklğinde ne oluyor
Ya o yarı uykulu halle 36.40 gördüğüm anki anlık hüzünleri hiç unutamıyorum dilerim son olur benim için. Sen de hiiiç görmezsinKızlar yarın da ateşim yüksek çıkarsa
Pazartesi bat. Testlerin pozitife dönme ihtimali artar ateş böyle devam ederse, pat diye düşerse gelir beklenen ama düşmezse yarınki ateşi acayip merak ediyorum
Hayırlı haberle gel inşallahKızlar yarın da ateşim yüksek çıkarsa
Pazartesi bat. Testlerin pozitife dönme ihtimali artar ateş böyle devam ederse, pat diye düşerse gelir beklenen ama düşmezse yarınki ateşi acayip merak ediyorum