Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok tesekkurler canım benım çok iyi geldi yazınmaşallah sanada senın gıbı güzel öğretmenler sarsın hep etrafımızı

Hayal kurmak parayla değil nasılsa kuralım kızım olursa ben defne koymayı düşünüyorum çok beğeniyorum eşimde Eylül ada istiyor ama erkek konusunda hala fikrim yok
Bizde kız olursa Dolunay erkek olursa Barlas koymak istiyorum taa eskıden aramızda konusurken boyle muhabbetı gecmıstı hala hıc fıkrımız degısmedı

Bizde kız olursa Dolunay erkek olursa Barlas koymak istiyorum taa eskıden aramızda konusurken boyle muhabbetı gecmıstı hala hıc fıkrımız degısmedı
Çok güzel isimlermis ya Barlas i bende çok b3geniyorum çok havalı geliyor ve hek doktor ismiymis gibi hissediyorum qma eşim begenmedi . Goktug ve kuzey istedik onuda çok yakınımız oğluna koydu ege yi de seviyorum ama yanına ekleme yapmak istiyorum

Barlas ege de çok güzel uyardı aslında sen ıkna edersın belkı

Kızlar bişey soracağım.. Ben geçen ay bebek düşünmeye başladım.. Normalde adetlerim 33 - 35 günde bir olur. Geçen ay bebek düşündüm ve ilk kez hayatımda yumurtam büyümedi. Çünkü ben yüzde yüz anlıyorum. Akıntı takibine göre.. Geçen ay yumurtlama akıntım olmadı. Ve adetim ilk kez 13 gün gecikti. Doktora gittim. Muayene temiz duphaston yazdı. İlaç bittikten 2 gün sonra adet oldum. Ve bugün adetimin 12. Günü.. Akıntımı bekliyorum. Ne zaman olur bilmiyorum. Benim gibi olup ta Bi sonra ki ay düzene giren var mı. Sabırlı olamıyorum lütfen bana tavsiye de bulunur musunuz. Bebek düşünür düşünmez böyle şeyler olması normal mi. Bide ekleyeyim bu ay ovulasyon testi kullanmayacağım

O kadar uzun süreli bir kere gecikme yaşadim onda da kimyasal gebelik geçirmişim hiç haberim yok onun dışında düzenlidir çok şükür o yüzden bu şekilde olan döngüler de yumurtlama nasıl oluyor bilmiyorum. Sters en önemli etken özellikle bu durumlarda çünkü beyin stresi yaşadığı andan itibaren kapattığı ilk yer üreme organı oluyormuş bir doktor anlatmıştı

Ne güzel yazmışsin

Aa oyle miymiis gerçekten benim de öyle direkt döngüm değişiyor stres yapınca

Aralık ayında planliydi hep kafamda bı kaç ay önce dr'a da gittim herşey temiz. Adetim 8 gün gecikti. İlk defa bu kadar gecikti direkt psikoloji etkileniyor. Ben de ovulasyon testi kullanmiyorum ilk kez deneyeceğiz bu ay. Ateş takibi yapılıyormuş son bı kaç gündür sabah uyanınca ben de bakıyorum ateşimde değişim var mı diye. Düzenli ilişki olduğunda olacaktır diye düşünüyorum spermler 2-3 gün içeride yaşıyormuş zaten

Kızlar benimde yumurtlama akıntim var ama ovu testi silik bugun hatta dünkü teste göre daha silik bugun testte daha dikkat ettim sıvı alımına saate

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…