- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.101
Canim bu ateş yumurtlama günü yükseliyordu sonra dusuyomuydu nasıldıPapatyamaviss aşkoooo nerdesin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bu ateş yumurtlama günü yükseliyordu sonra dusuyomuydu nasıldıPapatyamaviss aşkoooo nerdesin?
En düşük ateşten sonra birden yükselişe geçiyor o arada yumurta çatlamıs oluyor canımCanim bu ateş yumurtlama günü yükseliyordu sonra dusuyomuydu nasıldı
Aaa buda mı varmış ne ise yarıyor peki neyi ölçüyorEki Görüntüle 3177035 kizlar bakın ne buldum erkekler için sperm konsantrasyon testi
Burdayım kuzum atraksiyonlar yok oyle beklıyorum ya bısey yazmadım hıcPapatyamaviss aşkoooo nerdesin?
Mfk ya nerden ulaşıyoruz yani test sonucunu gösterdiğinde ona uygun şeyler öneriyor mu ?Amh düşük dedin mi Mfk ya canım? Normalde Amh değeri düşük olana onu veriyor sen al kullan bence. Mesela ben Amh değerimi bilmiyorum ona rağmen aldım hatta mfk ya da yazdım almakla çok iyi etmişsin dedi devam dedi ben panacea, fodega bee de kullandım ara ara kullanıyorum. Çok geç yumurtlardın çok geç adet olurdum ama bunları kullandığımdan beri inanılmaz düzene girdi adetim erkene çekti yumurtlamam
Aynen çok güzel anlatmıştı Mustafa Melih Erkan di yanlış hatırlamıyorsam ve onun paylaşımlarını çok beğeniyorum tavsiye ederimAa oyle miymiis gerçekten benim de öyle direkt döngüm değişiyor stres yapınca
Aynen çok güzel anlatmıştı Mustafa Melih Erkan di yanlış hatırlamıyorsam ve onun paylaşımlarını çok beğeniyorum tavsiye ederim
Benim simdi yumurtlama akıntim var ve belim ağrımaya başladı sol kasigimda da agri var bugün 3 gibi yumurtlama testim silikti acaba şimdi tekrarlasammi yarin mi yapsan ateşim sabah 36.2 yoksa sabah atesi takip edip yine 3 de ovu mu yapsam bi anda yumurtlamis olamam herhalde ya eğer yumurtam olgunlaştıysa ateşim yükselecek ve sonraki gün catladiginda da düşecek dimi yanlış anlamadımEn düşük ateşten sonra birden yükselişe geçiyor o arada yumurta çatlamıs oluyor canım
Ikiside bugunmuKızlar bugün giremedim hiç 24 saat aralıksız uyudum nerdeyse. Yürüyemiyorum resmen. Ağrım sızım yok ama gözüm açılmıyor. Şunu yaptım bugün bakın bi.
Pik gibi canım bide yarın yap belki daha koyu çıkar yada siliklesirKızlar bugün giremedim hiç 24 saat aralıksız uyudum nerdeyse. Yürüyemiyorum resmen. Ağrım sızım yok ama gözüm açılmıyor. Şunu yaptım bugün bakın bi.
Pik olmuş bugün yarın ilişkiKızlar bugün giremedim hiç 24 saat aralıksız uyudum nerdeyse. Yürüyemiyorum resmen. Ağrım sızım yok ama gözüm açılmıyor. Şunu yaptım bugün bakın bi.
Hayır üstteki dünIkiside bugunmu
Bugün çok zor dün yapmıştık bi de yarın yapsak.Pik olmuş bugün yarın ilişki
Pik olmuşHayır üstteki dün
Bu ay erken olcak galiba. Geçen ay 1 hafta sonra olmuştu.Pik olmuş
Sanırım menideki sperm konsantrasyonunu ölçüyorAaa buda mı varmış ne ise yarıyor peki neyi ölçüyor
Bu üç gün degerlendirinn canm yarında yap bazen iki gün sürebiliyor pikBu ay erken olcak galiba. Geçen ay 1 hafta sonra olmuştu.
Kaçıncı gün bugün degisebiliyormus kimisnde jelide denersinBu ay erken olcak galiba. Geçen ay 1 hafta sonra olmuştu.