- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 27
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.021
Normalde 7 8 gun sürüyor. Aradim hastaneyi oyle gun verdiler iliskiye girmemek lazimmis sadeceMerhaba regl sonrası hemen peşine çekmedi mi doktorunuz yoksa süresi mi uzun sürüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalde 7 8 gun sürüyor. Aradim hastaneyi oyle gun verdiler iliskiye girmemek lazimmis sadeceMerhaba regl sonrası hemen peşine çekmedi mi doktorunuz yoksa süresi mi uzun sürüyor
hayırlısı olur inşallahBenimkide geldi
Amin canımhayırlısı olur inşallah
Canım 2 günde bir ilişki mutlaka olsun ama testinin pik yapmasına daha var pik oluncu 3 gün üst üste deneyinKızlar dün ve bugün yaptım reglim biteli bugün 4. Gün. Devam edeyim dimi teste bide bugünü değerlendireyim diyorum düne göre daha koyu belim de bide kasıklarımda hafif ağrı da var zaten dünden beri
Umarım canım çok teşekkürler Şimdi sıra beklemedeGüzel günler umarım güzel haberi alırsınız
Evet canm bende 2. Doktora gitmeyi düşünüyorum.. şuan geldim tekrar aynı doktora smear vercem ve yüzyüzr bir konuşayım.. 1 2 ay sonra da başka doktora gideceğim aynı testler içinHer zaman vicdanlı dr cok önemli içinin rahat etmesi için devlet hastnesine gitmeni öneririm veya elindeki sonuçlarla başka bir dr en azindan için rahat olur ben dr belirli bir problem görüyorsa 2 bir görüş almayı çok önemli buluyorum hem içim rahat oluyor hemde eğer cidden sıkıntı varsa iki dr gorusude hemen hemen aynı olur ama bence dr biraz sıkıntılı geldi bana muhakkak başka dr araştırıp bul bunun yumurta takibi vitamini ilaci aşılanması bir sürü yolu var tüp bebege kadar
Eşim de diyor ben sana gitmeyelim daha erken dedim bak stres yapıyorsun şimdi diyo ben de en azından eksiği gördük bak acele etmemiz lazımmış vitamin minarel ne vqrsa kullanalım diyorum :) Mfk aldık kullanıyoruz bakalım.. yine görüşçem doktorlar bugün..Canım benimde fsh 8 küsür çıktı ultrasonum gayet iyiydi ama hamile kalmıştım kontrolde yine fsh yüksek çıktı amh a baktırmaya bile korkuyorum çünkü düşük geleceğinden çok eminim yaşım daha küçük olmasına rağmen böyle değerlerim ama 1 kere gebe kaldım yine kalabilirim diyip kendimi teselli ediyorum bence hiç sıkma canını yumurtalık kalitesini arttırıcı takviye gıdalar al onlar işe yarıyor
Aslındw mfk aldım bu ay eşimle kullanıyoruz.. Athena yı demedi ya.. ben önce aldım ilaçları sonra test sonucunu öğrenince mfk'ya mesaj attım aynen devam dedi.. athena önermedi. Bu ay geçsin bakalım belki eklerCanım yeter ki Allah istesin. O ol derse olur sen elinden geleni yap gerisi Allah’ın takdiri. Olmayanı O oldurmuyor mu zaten. Canını hiç sıkma böyle kendini daha çok strese girdirme. Ben kaç tane tüp bebek denemesi yapacakken tam hamile olduğunu öğrenen gördüm bu Mfk ürünlerini kullananlarda. Bir araştır istersen kuzum. Amh düşük olanlara athena yı öneriyordu Mfk doktor
Evet yine geldik doktora bakalım yüzyüze ne diyecek.. Eşimin de sonuçları çıktı o da şuan doktorda.. bugün tam net belli olur inşallah yüzyüze konuşunca.. içim rahat etmezse de doktoru değiltircemCanım hiç sıkıntı yapma ben 0.68 ile hamile kaldım ama düşük yaptım . Doktorun çok önemli ben gidiyorum her ay doktorum olumsuz hiç bir şey söylemiyor yumurtaların az ama hamile kalabilirsin dedi unutma önemli olan kaliteli bir yumurta bir sperm
hakkınızda hayırlısı olsun belirsizlik insanı tedirgin ediyıor dimiEvet yine geldik doktora bakalım yüzyüze ne diyecek.. Eşimin de sonuçları çıktı o da şuan doktorda.. bugün tam net belli olur inşallah yüzyüze konuşunca.. içim rahat etmezse de doktoru değiltircem
Tamam canım benim sağolasın işin kötü tarafı tam hafta sonuna falan denk gelirse yatılı misafirlerim var bakalım nasıl olacak hiç alışık olmadığım bir durum olabilirCanım 2 günde bir ilişki mutlaka olsun ama testinin pik yapmasına daha var pik oluncu 3 gün üst üste deneyin
hahaa ekim ayında da bende öyleydim evde misafir vardı ama denememde gerek çok garipti :)Tamam canım benim sağolasın işin kötü tarafı tam hafta sonuna falan denk gelirse yatılı misafirlerim var bakalım nasıl olacak hiç alışık olmadığım bir durum olabilir
Kızlar dün ve bugün yaptım reglim biteli bugün 4. Gün. Devam edeyim dimi teste bide bugünü değerlendireyim diyorum düne göre daha koyu belim de bide kasıklarımda hafif ağrı da var zaten dünden beri
Merhaba arkadaşlar kasımda kimyasal geçirdim tekrar aynısını yaşarım diye korkuyorum inşallah Ocak ayında yine güzel haber alırım devamı gelir benim gibi olan var mı
İnşallah hamile kalırsın canım stres yok Allah büyüktürKızlar ben adetin 5. Günü klomen başlamıştım dün bitti bugün gittim 4 yumurtam gelişmiş bu akşam çatlama iğnesi vurucam cuma günü de aşılama olacak. Dua edin bana