Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tikabasa Tikabasa ovülasyon testi yaptın mı bugün pik durumu nasil
Canım saat 4 te yapıcam

Silikleşmeyınce Bi sabah Bi akşam yaptım ıyıce kafam dağıldı Habire pik gorunce

Bugun silikleşmiştir bnce öyle umuyorum
Ama dun geceyı değerlendırmedık
Eşim istemedi
Bu ne boyle gerek yok dedi
Olcak olduktan sonra zaten olur dedi
Her gece yoruldum Habire soğukta banyo dedi😀
Gün aşırı olsun b.kunu çıkardın dedi 🤭

İnşallah kaçırmamışımdır😔

Kızlar ben adetin 5. Günü klomen başlamıştım dün bitti bugün gittim 4 yumurtam gelişmiş bu akşam çatlama iğnesi vurucam cuma günü de aşılama olacak. Dua edin bana 🤩
Bende ovitrelle vurulucam klomen kullanıyorum bu 3 ayım ilk kez çatlatma iğnesi olucam günde 2 tane alıyorum cuma bitecek eğer yumurta büyümüşse iğne olucam saat önemli diyordu google araştırdımda siz saat kaçta vurmayı düşünüyorsunuz hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim tüm isteyenlere bizlerede kusura bakma sordum ama fikir almak için canım

Bende ovitrelle vurulucam klomen kullanıyorum bu 3 ayım ilk kez çatlatma iğnesi olucam günde 2 tane alıyorum cuma bitecek eğer yumurta büyümüşse iğne olucam saat önemli diyordu google araştırdımda siz saat kaçta vurmayı düşünüyorsunuz hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim tüm isteyenlere bizlerede kusura bakma sordum ama fikir almak için canım
bildiğim kadarıyla doktor size söylüyor yumurtanın büyüklüğüne bakarak şu saatte yapın veya yaptırın diye

bildiğim kadarıyla doktor size söylüyor yumurtanın büyüklüğüne bakarak şu saatte yapın veya yaptırın diye
Teşekkür ederim ilk olucağı için bilemedim iki kızımda doğal hamile kaldım kürtajdan sonra yumurtalıklarım yavaş çalışıyormuş doktorum bakalım ne diyecek sağolun tekrardan

Merhana canım. Ben de klomen kullandım 5 gün bugün gittim 4 yumurta gelişmiş dedi 3 tanesi 13 mm bi tanesi 17 mm. Gayet iyi dedi doktor . Ben de ovitrelle aldım akşam tam 23.00 de vurucam kendime. Cuma günü de aşılama olacak

Reglden 3-4 sonrasında yumurtlama dönemi olma ihtimali var mı, bende de reglden sonra kasik ağrısı oldu özellikle sol yumurtalık tarafında. Ama herhangi bir akıntım vs yok usuttum herhalde diye dusundum
Valla hiç bilmiyorum ki kuzu devam etcem testlere benim ağrılarım da birbirine girdi zaten kasık ve bel ağrısı çekiyorum şuan mesela akintimada bakacak olursam yumurtlama döneminde olan akıntı varya onun gibi falan da değil bu ay kendimi taniyacagim galiba 💆🙆

Canım saat 4 te yapıcam

Eşim istemedi

Daha ne istiyon diyeydin 😅 valla banyo benimde bı zoruma gidiyor ki 🤭 ben eşime ovulasyon yaptığımı falan söylemedim akışına bıraktım olarak biliyor 😅

Merhana canım. Ben de klomen kullandım 5 gün bugün gittim 4 yumurta gelişmiş dedi 3 tanesi 13 mm bi tanesi 17 mm. Gayet iyi dedi doktor . Ben de ovitrelle aldım akşam tam 23.00 de vurucam kendime. Cuma günü de aşılama olacak
Hayırlısı olsun canım güzel haberler alırız amin🙏🙏❤❤

Canım saat 4 te yapıcam

Eşim istemedi

hahah :KK70: çok güldüm biliyomusunuz :) gercekten zorla gıbı olunca cok etkılenıyolar ya baya ugras gerektırıyor :KK70:DD

Canım saat 4 te yapıcam

Eşim istemedi

testlerle takip iyi ama işte böyle streste yaptıyor görev bilinciyle sanki :)

Reglden 3-4 sonrasında yumurtlama dönemi olma ihtimali var mı, bende de reglden sonra kasik ağrısı oldu özellikle sol yumurtalık tarafında. Ama herhangi bir akıntım vs yok usuttum herhalde diye dusundum
Biraz önce baktım da mesela uygulamadaki takvimime göre bugün yumurtlama günümün ikinci günü gözüküyor

X