Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dr ne dedi canım test sonuçlarına
Ona daha da çok canım sıkıldı. Özel hastaneydi. Sonuç çıkınca arayacaz dediler.. Aradı ve 0.98 düşük. Kaç aydır olmuyor dedi 5 dedim. Bi yıl deneyin olmazsa tüp bebek dedi.. direk yani.. bu kadar kolay.. oysa ki muay. Sırasında rahim çok iyi yumurtalıklar şuan aktif güzel.. niye geldiniz ki daha 5 ay olmuş 1 yıl bir deneyin filan demişti. Ben de annemde ve teyzelerde erken menapoz var o yüzden 1 yıl beklemeden öğrenmek istedim dedim..

Belki teste yetismeden içerideki spermlerle buluşma yaşamıştır kiz umudunu kaybetme sen degerlendirmissin ne guzel bizimde gelse su yumurtlama günleri hayırlısıyla daha regliye gun saycaz cok işimiz var 🤣
Valla yumurtlama günü degerlendirmisim gibi gelmiyor 😂 bu akşam pas geçip yarınki teste göre bakicaz artık. Senin ne zaman yumurtlamam tahminen 🤩 o zamana kadar birbirimizi gaza getirelim işte bu ay bitsin bu iş haha

Ona daha da çok canım sıkıldı. Özel hastaneydi. Sonuç çıkınca arayacaz dediler.. Aradı ve 0.98 düşük. Kaç aydır olmuyor dedi 5 dedim. Bi yıl deneyin olmazsa tüp bebek dedi.. direk yani.. bu kadar kolay.. oysa ki muay. Sırasında rahim çok iyi yumurtalıklar şuan aktif güzel.. niye geldiniz ki daha 5 ay olmuş 1 yıl bir deneyin filan demişti. Ben de annemde ve teyzelerde erken menapoz var o yüzden 1 yıl beklemeden öğrenmek istedim dedim..
Canım bozma moralini. Benim bi arkadaşım var yakın. Tedaviyle bile olmaz demişti doktor. Tatile gittik iskelelerden atladık alkol ağrısı kesici öyle geçti tatil. Dönüşte hamile olduğunu öğrendik. Yani demem o ki Allah bilir herşeyi.

Canım bozma moralini. Benim bi arkadaşım var yakın. Tedaviyle bile olmaz demişti doktor. Tatile gittik iskelelerden atladık alkol ağrısı kesici öyle geçti tatil. Dönüşte hamile olduğunu öğrendik. Yani demem o ki Allah bilir herşeyi.
Tabi orası öyle, ben değeri görünce araştırdım çok kötü çok düşük diye yorumlar yoktu. Evet düşük ama bu değer çocuk olmasını engellemez sadece süreç uzarsa ilerde değer dahada düşerse sorun olur gibiydi yorumlar. Ama telefonda direk tüp bebek deyince yıkıldım açıkçası..
Eşime de test yaptırdık sonuçlar geldi de anlamadık :) yarın onun doktoru da

Tabi orası öyle, ben değeri görünce araştırdım çok kötü çok düşük diye yorumlar yoktu. Evet düşük ama bu değer çocuk olmasını engellemez sadece süreç uzarsa ilerde değer dahada düşerse sorun olur gibiydi yorumlar. Ama telefonda direk tüp bebek deyince yıkıldım açıkçası..
Doktorların boş boğazlığı biraz da o sıkma canını 😘

Törel sperm sayısından ve morfoloji den kendinizde anlayabilirsiniz tabi ama doktorun yorumlaması daha iyi🤗

Her zaman vicdanlı dr cok önemli içinin rahat etmesi için devlet hastnesine gitmeni öneririm veya elindeki sonuçlarla başka bir dr en azindan için rahat olur ben dr belirli bir problem görüyorsa 2 bir görüş almayı çok önemli buluyorum hem içim rahat oluyor hemde eğer cidden sıkıntı varsa iki dr gorusude hemen hemen aynı olur ama bence dr biraz sıkıntılı geldi bana muhakkak başka dr araştırıp bul bunun yumurta takibi vitamini ilaci aşılanması bir sürü yolu var tüp bebege kadar

Valla yumurtlama günü degerlendirmisim gibi gelmiyor 😂 bu akşam pas geçip yarınki teste göre bakicaz artık. Senin ne zaman yumurtlamam tahminen 🤩 o zamana kadar birbirimizi gaza getirelim işte bu ay bitsin bu iş haha
Takvime göre 19 20 Aralık ama ben genelde bi kac gun erken yumurtlama görüyorum bakalim bu ay nasıl olacak en zoru aslinda yumurtlama günü bittikten sonra başlıyor sanki geçmiyor o süreç 🤧🥸

Kızlar benim de tahlil sonuçlarım maalesef pek iç açıcı gelmedi bu ay aşılama yetişmicek önümüzdeki ay yaparız dedi acaba ovülasyon testleri alıp boş gecmesem mi bu ayı da belki de aşılamaya gerek kalmak sizce ne yapmalıyım
Bence sen degerlendir canım hiç belli olmaz dediğin gibi belkide gerek kalmaz aşılamaya 🥰

Kızlar benim de tahlil sonuçlarım maalesef pek iç açıcı gelmedi bu ay aşılama yetişmicek önümüzdeki ay yaparız dedi acaba ovülasyon testleri alıp boş gecmesem mi bu ayı da belki de aşılamaya gerek kalmak sizce ne yapmalıyım
Kesinlikle katılıyorum boş geçme masrafsız gebelik fırsatıni bu ay da değerlendir olmazsa zaten önümüzdeki ay aşılama..

Öyle mi diyorsun ✨ çok enteresan bir dönem oldu. Ne akıntıyi doğru düzgün anladim ne yumurtlamayı.umarik dediğiniz gibidir en azından değerlendirdik 😂 bu akşam bis gecicem sanırım. savascii savascii sen neye karar verdin tamam mı devam mı 😂😂 napiyoruz
Devam kuzum devam piki yakalamasak bile 1 dolu 1 boş yaparak yine devam 😂

X