Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amh 0.98 çıktı :KK43: Fsh 8.08 o iyi sanırım da amh düşük:KK43: ultrasonda yumurtalıklar iyi dedi ama amh
Canım benimde fsh 8 küsür çıktı ultrasonum gayet iyiydi ama hamile kalmıştım kontrolde yine fsh yüksek çıktı amh a baktırmaya bile korkuyorum çünkü düşük geleceğinden çok eminim yaşım daha küçük olmasına rağmen böyle değerlerim ama 1 kere gebe kaldım yine kalabilirim diyip kendimi teselli ediyorum bence hiç sıkma canını yumurtalık kalitesini arttırıcı takviye gıdalar al onlar işe yarıyor

Ona daha da çok canım sıkıldı. Özel hastaneydi. Sonuç çıkınca arayacaz dediler.. Aradı ve 0.98 düşük. Kaç aydır olmuyor dedi 5 dedim. Bi yıl deneyin olmazsa tüp bebek dedi.. direk yani.. bu kadar kolay.. oysa ki muay. Sırasında rahim çok iyi yumurtalıklar şuan aktif güzel.. niye geldiniz ki daha 5 ay olmuş 1 yıl bir deneyin filan demişti. Ben de annemde ve teyzelerde erken menapoz var o yüzden 1 yıl beklemeden öğrenmek istedim dedim..
Canım yeter ki Allah istesin. O ol derse olur sen elinden geleni yap gerisi Allah’ın takdiri. Olmayanı O oldurmuyor mu zaten. Canını hiç sıkma böyle kendini daha çok strese girdirme. Ben kaç tane tüp bebek denemesi yapacakken tam hamile olduğunu öğrenen gördüm bu Mfk ürünlerini kullananlarda. Bir araştır istersen kuzum. Amh düşük olanlara athena yı öneriyordu Mfk doktor

nisandan beri folik asit kullanıyordum, bir türlü hamilelik olmayınca bu ay bıraktım belki doktora giderim diye, bir yandan da ovülasyon takibi yapıyordum. Piki gördüm folik asiti bırakmasa mıydım

Eklentiler

• 300B9262-080F-4FA4-BD1E-9EB7F887AD65.jpeg
    300B9262-080F-4FA4-BD1E-9EB7F887AD65.jpeg
    81,7 KB · Görüntüleme: 45
nisandan beri folik asit kullanıyordum, bir türlü hamilelik olmayınca bu ay bıraktım belki doktora giderim diye, bir yandan da ovülasyon takibi yapıyordum. Piki gördüm folik asiti bırakmasa mıydım
bısey olmaz canm merak etme o zmandan berı kullanıyorsa.en kötu yenıden baslarsın sımdı.bende bı gun ıcıyorum 3 gun ıcmıyorum.

genelde evet kuzum inşallah gercekten agrısı ayrı bu ay uzaması ayrı vallah bı b*k anlamadım bu aydan ya canım sıkıldı ıyıce
Sen hasta oldun ılac fln kullandın ya canım o yuzden oldu bence.canını sıkma yakında yoluna gırer hersey.sonucta baya hastaydın ve antıbıyotık tedavısı etkılıyor adetı.agrılarda enfeksıyon gecırdıgın ıcın bu kadar cok olabılır.bol su ıc ve ayagını belını sıcak tut🌸

Kızlar benide eklermisin sat 14 Aralık bat 14 Ocak 2 aydır deniyoruz olmuyor yumurtalıklarım tembelmis önerebiliceniz bişey varmı

Sen hasta oldun ılac fln kullandın ya canım o yuzden oldu bence.canını sıkma yakında yoluna gırer hersey.sonucta baya hastaydın ve antıbıyotık tedavısı etkılıyor adetı.agrılarda enfeksıyon gecırdıgın ıcın bu kadar cok olabılır.bol su ıc ve ayagını belını sıcak tut🌸
kuzum asıl etkıleyen kımyasal gecırmıs olmamdı tam hersey yoluna gırıyor dedım kum doktum ılaclar falan dngusu 25-26 gun olan bırı de olunca gına geldı artıkk

kuzum asıl etkıleyen kımyasal gecırmıs olmamdı tam hersey yoluna gırıyor dedım kum doktum ılaclar falan dngusu 25-26 gun olan bırı de olunca gına geldı artıkk
gececek gececek şöyle düşün iyiki bu ay olmadı yoksa nasıl ılac ıcecektın allah korusun bobreklerın bı zarar gorebılırdı cunku sen baya hastalandın hatırlıyorum ben.o yuzden yenı aya missss gibi gireceksin şimdi.kımyasalda rahmın hazırlanması dıyorlar bence bu ay ınsallah olacak bak gorursun😍

genelde evet kuzum inşallah gercekten agrısı ayrı bu ay uzaması ayrı vallah bı b*k anlamadım bu aydan ya canım sıkıldı ıyıce
Haklısın canım çok haklısın kontrole gitsen mi acaba enfeksiyon geçmiş mi diye bir idrar tahlili daha versen en azından çalışmalara başlamadan önce varsa hala tedavini olmuş olurdun

gececek gececek şöyle düşün iyiki bu ay olmadı yoksa nasıl ılac ıcecektın allah korusun bobreklerın bı zarar gorebılırdı cunku sen baya hastalandın hatırlıyorum ben.o yuzden yenı aya missss gibi gireceksin şimdi.kımyasalda rahmın hazırlanması dıyorlar bence bu ay ınsallah olacak bak gorursun😍
sagol kuzucum ınsallah güzel seyler olur <3

Haklısın canım çok haklısın kontrole gitsen mi acaba enfeksiyon geçmiş mi diye bir idrar tahlili daha versen en azından çalışmalara başlamadan önce varsa hala tedavini olmuş olurdun
ASLINDA DOKTOR gel bakalım dedı kuzum ama okadar zor kı yanı şimdilik bişey yok cok şükür de bakalım , ben bıraz tezcanlı sabırsız bı ınsanım ondan boyle daralıyorum malesef

Ona daha da çok canım sıkıldı. Özel hastaneydi. Sonuç çıkınca arayacaz dediler.. Aradı ve 0.98 düşük. Kaç aydır olmuyor dedi 5 dedim. Bi yıl deneyin olmazsa tüp bebek dedi.. direk yani.. bu kadar kolay.. oysa ki muay. Sırasında rahim çok iyi yumurtalıklar şuan aktif güzel.. niye geldiniz ki daha 5 ay olmuş 1 yıl bir deneyin filan demişti. Ben de annemde ve teyzelerde erken menapoz var o yüzden 1 yıl beklemeden öğrenmek istedim dedim..
Canım hiç sıkıntı yapma ben 0.68 ile hamile kaldım ama düşük yaptım . Doktorun çok önemli ben gidiyorum her ay doktorum olumsuz hiç bir şey söylemiyor yumurtaların az ama hamile kalabilirsin dedi unutma önemli olan kaliteli bir yumurta bir sperm 🤗🤗

ASLINDA DOKTOR gel bakalım dedı kuzum ama okadar zor kı yanı şimdilik bişey yok cok şükür de bakalım , ben bıraz tezcanlı sabırsız bı ınsanım ondan boyle daralıyorum malesef
ben senı anlıyorum bende oyleyım daha bu ıkıncı ay sureklı aklımda bu dusunce var atamıyorum :) benımde canım sıkılıyor herseye mesela hayatımda ılk defa yumurtlama gunu gögsum agrımaya basladı bu ay (ovulasyon testıyle kesın tesbıt etmıstım gununu)ama sımdı gectı o agrı :KK70: buda benım umudumu kaybetmeme neden oldu :KK43:

X