Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yav moralım cok bozuldu,iş yerınde benım yan masada calısan arkadas kovıdmiş,hastaymıs ıkı gundur zaten bugun teste gıtmıs,bana fln gectıyse bısey olurmu sızce :KK43: kanda pıhtılasma fln yapıyor dıyorlar ya,sonra bıde tuttuysa :KK43: amaan valla ya bazen ınsanlardan soguyorum ya,o degıl benımde ıkı gundur bogazım acıyor dun hatta gargara fln yaptım bal yedım. moralmen sıfırım :KK43:

yav moralım cok bozuldu,iş yerınde benım yan masada calısan arkadas kovıdmiş,hastaymıs ıkı gundur zaten bugun teste gıtmıs,bana fln gectıyse bısey olurmu sızce :KK43: kanda pıhtılasma fln yapıyor dıyorlar ya,sonra bıde tuttuysa :KK43: amaan valla ya bazen ınsanlardan soguyorum ya,o degıl benımde ıkı gundur bogazım acıyor dun hatta gargara fln yaptım bal yedım. moralmen sıfırım :KK43:

Hiç bunları düşünüp canını sıkma, hamileyken covid geçiren tanıdıklarım var çok şükür hiçbir sıkıntı olmadı gayet sağlıklı bebekleri

Hiç bunları düşünüp canını sıkma, hamileyken covid geçiren tanıdıklarım var çok şükür hiçbir sıkıntı olmadı gayet sağlıklı bebekleri
ya ne bılıyım ılk aylar cok onemlı vırus hastalıgı fln gecırmemek lazım dıyorlar ya ondan cok moralım bozuldu :KK43: cocukta gerılıge fln neden oluyormus ya.ınsanlardan nefret edıyorum hastaysan gelme kardesım işe.hepımızı rıske atmana ne gerek var.hayırlısı olsun ınsallah ne dıyeyım ...

Biraz önce baktım da mesela uygulamadaki takvimime göre bugün yumurtlama günümün ikinci günü gözüküyor
Regl mi uzun sürüyor senin canım, benim 4 gün sürüyor sonra sadece kalıntı gibi kahverengi akıntılar oluyor günlük pede geçiyorum yani 5. Günde. Benim çok düzensiz ilerliyor doğum kontrol hapını 3 ay önce bıraktım düzene girsin 3 ayda sonra deneriz diye 31-28-36 şeklinde geldi benim haftaya gözüküyor mesela uygulamalara göre. Reglden sonra yumurtlama olmamıştır herhalde bende

Kızlar bugun de silikleşmemiş😔
Nolur bişey soyleyin

Eklentiler

• IMG_20221214_162006.jpg
    IMG_20221214_162006.jpg
    148,8 KB · Görüntüleme: 46
Regl mi uzun sürüyor senin canım, benim 4 gün sürüyor sonra sadece kalıntı gibi kahverengi akıntılar oluyor günlük pede geçiyorum yani 5. Günde. Benim çok düzensiz ilerliyor doğum kontrol hapını 3 ay önce bıraktım düzene girsin 3 ayda sonra deneriz diye 31-28-36 şeklinde geldi benim haftaya gözüküyor mesela uygulamalara göre. Reglden sonra yumurtlama olmamıştır herhalde bende
Benim 7 gün sürüyor canım düzenli olurum çok şükür günü gününe baslar ve biter ben şimdiye kadar hiç bişey kullanmadım korunmak için falan ne bı ilaç ne doğum kontrol onlar vücudu çok etkiliyor takvimde yumurtlama öyle gösteriyor ama bakalım ilk defa ovu yapıyorum nasıl ilerleyecek

ya ne bılıyım ılk aylar cok onemlı vırus hastalıgı fln gecırmemek lazım dıyorlar ya ondan cok moralım bozuldu :KK43: cocukta gerılıge fln neden oluyormus ya.ınsanlardan nefret edıyorum hastaysan gelme kardesım işe.hepımızı rıske atmana ne gerek var.hayırlısı olsun ınsallah ne dıyeyım ...
Benim görümcem hamileyken covid oldu canım parol dışında hicbirsey kullanamadi ve masallah çokta sağlıklı bir bebeği var şuan 1 buçuk yaşında 🤗 sen sıkıntı etme hiç Allah'ın izni ile hiç bişey olmaz

Benim 7 gün sürüyor canım düzenli olurum çok şükür günü gününe baslar ve biter ben şimdiye kadar hiç bişey kullanmadım korunmak için falan ne bı ilaç ne doğum kontrol onlar vücudu çok etkiliyor takvimde yumurtlama öyle gösteriyor ama bakalım ilk defa ovu yapıyorum nasıl ilerleyecek
Ne güzel düzenli olması ya benim çocuk düşüncesi kafama girince direkt regl 36 günde oldu, denemiş olsak kesin hamileyim diye sevinecektim😅 psikolojik olarak çok etkileniyor benim hemen düzenim kayıyor o yüzden hiç emin olamiyorum yumurtlama gününden. 16 Kasım gibi akıntım çok olmuştu kesin yumurtlama dönemi dedim ama regl 4 Aralık oldu 19 gün çok fazla sanırım yumurtlamadan sonra regl olması icin

Yaptığın herhangi bir stres vücuda yansıyor o yüzden hiç stres yapmadan devam. Düşünme kötüyü çağırma, Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz kendine dikkat et beslenmene falan. Evet insanlar gerçekten çok düşüncesiz gerçekten

Aslındw mfk aldım bu ay eşimle kullanıyoruz.. Athena yı demedi ya.. ben önce aldım ilaçları sonra test sonucunu öğrenince mfk'ya mesaj attım aynen devam dedi.. athena önermedi. Bu ay geçsin bakalım belki ekler
Amh düşük dedin mi Mfk ya canım? Normalde Amh değeri düşük olana onu veriyor sen al kullan bence. Mesela ben Amh değerimi bilmiyorum ona rağmen aldım hatta mfk ya da yazdım almakla çok iyi etmişsin dedi devam dedi ben panacea, fodega bee de kullandım ara ara kullanıyorum. Çok geç yumurtlardın çok geç adet olurdum ama bunları kullandığımdan beri inanılmaz düzene girdi adetim erkene çekti yumurtlamam

Canım öncelikle bağışıklığı çökerten en ana şey “stres” kendini strese sokma, kesin bana bulaştı kesin hasta olacağım diye düşünme. Aynı evin içinde bile bulasmayanlar oluyor rahat ol. Bak mesela ben öğretmenim sınıfımda çocuklar öyle bir hasta ki anlatamam boğaz enfeksiyonu öksürük ateş, göz enfeksiyonu oldu geçen iki öğrenci muhtemelen bütün sınıfa yayılacak çünkü çok hızlı bulaşıyor, kulak enfeksiyonu olan var, bugün de bir öğrencimin tırnakları dökülmeye başladı, muhtemelen el ayak ağzı hastalığı geçiriyor suan .nerden mi biliyorum çünkü cocugum bir yaşında aynı hastalığı geçirdi cok fena bir hastalık hastanede yatmıştı beslenemedi ağzı boğaz yaralar kaplıyor, el ayaklar yara içinde kalıyor ve el ayak bütün tırnakları döküldü yenileri çıktı. Asla şöyle düşünmüyorum bana da bulaşır hasta olucam çünkü böyle düşünürsem hasta olurum inan okul açıldığından beri daha burnum bile akmadı masallah diyeyim bağışıklığım hem kuvvetlidir hem stres altına sokmamaya çalışırım bununla ilgili kitap okumuştum bağışıklığın en büyük düşmanı “stres” diye. Sana yardımcı olabilmek seni rahatlatabilmek için yazıyorum bunları sen gönlünü ferah tut Rabbim sana bebeğini göndermek istedikten sonra hiçbir şey engel olamaz. Taş da taşısan ağır hastalık da geçirsen onun gelecek olması nasipse her türlü gelecek. Allahım gönlüne göre versin inşallah da bir şeycik olmayacak sen rahat ol kuzum

Zeynep ismi de çok seviyoruz artık kız olursa ikisinden birine karar veririz 😂 erkek olursa ismi belli onda eminiz 😂 dereyi görmeden paça sıvayanlarda bugün😂 hayal kurmak güzel❤️
Hayal kurmak parayla değil nasılsa kuralım 😄kızım olursa ben defne koymayı düşünüyorum çok beğeniyorum eşimde Eylül ada istiyor

Zeynep ismi de çok seviyoruz artık kız olursa ikisinden birine karar veririz 😂 erkek olursa ismi belli onda eminiz 😂 dereyi görmeden paça sıvayanlarda bugün😂 hayal kurmak güzel❤️
Hayal kurmak parayla değil nasılsa kuralım 😄kızım olursa ben defne koymayı düşünüyorum çok beğeniyorum eşimde Eylül ada istiyor ama erkek konusunda hala fikrim yok

X