- 1 Nisan 2022
- 12.559
- 15.418
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #9.261
Bekliyorum şimdi..bende merak ediyorum İn şa Allah istediğim gibi olurGüzel haberlerle dön canım seni motive edecek bir doktordur inşAllah
Ne gibi belirti canım bende kullandım klomen yeni bitti doktora gittim büyümemiş yeterince yumurtalar henüz salıya tekrar çagırdıbende o olayı anlamadım iki ay boşuna bekledim yada zamanı değilmiş ve klomende o kadar çok yalancı belirti oluyorki dikkatli ol canım
Benim de dikkatimi çekti. Geçen gün MFK’nın videosuna denk geldim. Regliniz iki hafta geçmeden test yapmayın diyor. 2 gün dayanamazken 2 hafta neee! dedim.Kimyasalda çok normal bir şeymiş aslında.Ya bu ara kimyasal gebelik fazlalaştı mı bana mı öyle geliyor çok üzücü bir durum ama canım şu yönden bak hamile kalabiliyorsun inşallah çok yakın zamanda saglıkla hayırla gelir bebeğin
Ooo maşaAllah sizeSelam kızlar çıktım doktordan karından kese görünmedi vajinal yapınca göründü daha küçük 4+3 olduğu için normal dedi. Jet hızıyla oxapar iğne başlattı 1 kimyasal 1 de düşüğüm var diye hayırlısı olsun artık herşey Allah'tan umarım sağlıklı ilerler bu sürecim sizler de duanızı esirgemeyin sizden de güzel haberler bekliyorum
Nasıl yani büyümemiş mi yumurtalarİdare eder canım çok sagol bugün doktora gittim klomen daha yeni etkisini göstermeye başlamış dedi haftaya salı tekrar çagırdı git gel yapıyorum anca canım işte
Haftaya aman iyi hisset bak kendını tamamen de o kadar hap içtin bosa gıtmesın canım haftaya dınamık olman lazımİdare eder canım çok sagol bugün doktora gittim klomen daha yeni etkisini göstermeye başlamış dedi haftaya salı tekrar çagırdı git gel yapıyorum anca canım işte
Bırak bırakAh inşallah vardır cok teşekkür ederim hepimiz için güzel haberler alalım inşallahakşam kan vericem bakalım sigara kullanıyorum cünkü ona göre hemen bırakayım diye sabırsızım
Kaçıncı gününe denk gelcek canım salı günü pekiNe gibi belirti canım bende kullandım klomen yeni bitti doktora gittim büyümemiş yeterince yumurtalar henüz salıya tekrar çagırdı
Benim dun sabah verdiğim kanda 18 çıktı bugün dahada düşmüştürCnm ben kanamanın 4. Gunundeyım
Çok azaldı kanama
Beta 9 iken kanama basladı
O doktor oyle diyor erkenden yapıp beni deli etmeyin diyor ama biz dinliyormuyuz.. hayırrBenim de dikkatimi çekti. Geçen gün MFK’nın videosuna denk geldim. Regliniz iki hafta geçmeden test yapmayın diyor. 2 gün dayanamazken 2 hafta neee! dedim.Kimyasalda çok normal bir şeymiş aslında.
Aynen ben de izlemiştim o videoyu ama 2 hafta nasıl bekleyelim yaBenim de dikkatimi çekti. Geçen gün MFK’nın videosuna denk geldim. Regliniz iki hafta geçmeden test yapmayın diyor. 2 gün dayanamazken 2 hafta neee! dedim.Kimyasalda çok normal bir şeymiş aslında.
Aynen ben de izlemiştim o videoyu ama 2 hafta nasıl bekleyelim ya
Mümkansız bizim içinO doktor oyle diyor erkenden yapıp beni deli etmeyin diyor ama biz dinliyormuyuz.. hayırr
İlaç yeni etkisini göstermeye başlamış dedi kaç mm olmuş etmiş bişe demedi bende sormadım cAnım benim zaten yumurta rezervim çok düşük ya canım haftaya demekki istenilen büyüklüge gelmesi lazım demekki şuan anca 8 mm felan bende gördüm çok büyük degildi ama iki gündür uzayan akımtım geliyor neden anlamadımNasıl yani büyümemiş mi yumurtalar
Nerdyse başlar kanamaBenim dun sabah verdiğim kanda 18 çıktı bugün dahada düşmüştür
Yok canım kocamla degil sorunum evde ergen bir kızım varda ondanHaftaya aman iyi hisset bak kendını tamamen de o kadar hap içtin bosa gıtmesın canım haftaya dınamık olman lazımoluruna bırakırsın gelırsee hosgelır minik melek gelmezsede spontane bırakırsın.sen bıraz esınede kırıldın bence bıseyıne ama takma,erkekler gercekten cogu zaman cok düzler malesef.kafanı takma duzelır yakında dusuncelerın ve hepımıze gelıyor o hıssıyatlar zaman zaman
Kuzum tek gördü keseyi onu bile zor gördüOoo maşaAllah sizebir tanemiymiş annesi Ben ikiz haberi gelecek diyordum
Çatlama ve yumurtlama ateş takibinde çıkıyor yani kesin demi cnm zahmet olmazsa ateş olcerinin fotosunu atabilir misinvalla benim aldığım 20 liralik bişeydi hersabah uyandığımda dil altından ölçüm yaptım ve çok anlamadığım halde tablom beni umutlandırdı ve en güzeli stres yapmıyorsun birde adet bittikten sonra bir dolu bir boş catlamadan sonrada doktor bir hafta daha devam edin dedi
Alla alla demekki canım senin çatlama hep yumurtalar küçükken oluyorduysa o yüzden olmamıştır gebelikİlaç yeni etkisini göstermeye başlamış dedi kaç mm olmuş etmiş bişe demedi bende sormadım cAnım benim zaten yumurta rezervim çok düşük ya canım haftaya demekki istenilen büyüklüge gelmesi lazım demekki şuan anca 8 mm felan bende gördüm çok büyük degildi ama iki gündür uzayan akımtım geliyor neden anlamadım
Canım Göğsüm kocaman olmuştu sürekli kasık ağrısı hatta bir kaç gün önce lekelenme yaşadım üstüne görme sandımNe gibi belirti canım bende kullandım klomen yeni bitti doktora gittim büyümemiş yeterince yumurtalar henüz salıya tekrar çagırdı