- 17 Ekim 2022
- 1.155
- 717
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #9.241
Yumurtlama değerlemdirşkenki gibi ağrılar m7 canım kasık ağısı batma göğüs hassasiyeti vs bunları yumurtlama değerledmrdiğimiz içn her ay yaşıyorum.Çatlama iğnesinden kaç gün sonra test yapmak lazım peki canımbende o olayı anlamadım iki ay boşuna bekledim yada zamanı değilmiş ve klomende o kadar çok yalancı belirti oluyorki dikkatli ol canım
Cnm ben kanamanın 4. GunundeyımKızlar kendime gülesim geliyor 3 hamilelik geçirdim arada bi cocuk varayy neyse enerjimi yükseltmem lazım bu değer ne zaman sıfırlanirda başlar acaba yokmu şubat grubu
Ayyy valla her yaklaşan gün bakıyoruz ya neyseki testler ucuz yoksaBen son 2 ye kadar bekliyorum hep bacım
En az 2 kart artması lazım seninki iyi görünüyor çok şükür canım benim sağlıkla ilerler inşallahKızlar merhaba hepiniz biliyorsunuz ki benim
1 ocak da beta hcg : 46 çıkmıştı. İki gün arayla kan vermeye devm ettim. Lütfen sonuçlarımı yorumlar mısınız?
30 Aralık : 1.58
1 ocak : 46
3 ocak : 156
5 ocak : 346
Lütfen fikirlerinizi esirgemeyin bekliyorum.
muhtemelen kımyasal olabılır canım gecmıs olsunArkadaşlar merhaba kan testinde beta hcg 57 çıktı bugün regl oldum kanamam baya yoğun neler oluyo anlamıyorum
Merhaba arkadaşlar dün iğnenin 14.günü aşılamanın 12.günü kan verdim değerim 32 çıktı nasıl sizce 50 civarı daha net olurdu dedi doktorum amaKızlar günaydın sizce koyulaşmış mı çatlatma iğnesinin 13.günü bugün(sağdaki bugün soldaki dün)
Kız ben de sizle aynı anda hamile kalayım ne var yani beni de aranıza alınsanaamin inşallah canım o kadar çok istiyorum ki ne bilim ikimizin aynı anda olmasını dilemiştim zaten
Güzel haberlerle dön canım seni motive edecek bir doktordur inşAllahSen dedin baktım iki dakika..doktordan gelince yine bakarım..şimdi onun heyacanı var..randevu bile almadık
Canım neren ağrıyor sağ kasığın mı? Allah korusun apandisit olmasın. Geçmezse doktora git mutlaka ve sıcak asla önerilmiyor apandisitebende içmeyeyim o zaman.akşam eve verınca sıcak su torbası koyayım
İyi çok şükür canım sevindimBaktı sıkıntı yok dedi bu sefer rahimde kalınlık varmis
Bariz görüyorum canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın İnşAllahŞimdi eczaneye gittim novacheck diye bir test vardı onu yaptım 5 dk da söyle oldu siz de görebiliyo musunuz yoksa ben heyecandan halisunasyon mu görüyorum
Ben açayım diyecem de becerebilir miyimKızlar kendime gülesim geliyor 3 hamilelik geçirdim arada bi cocuk varayy neyse enerjimi yükseltmem lazım bu değer ne zaman sıfırlanirda başlar acaba yokmu şubat grubu
Bu testi tam bilmiyorum canımComfort day
Valla benim çıkmadı aldırdım iki tane berbat bir şey Allah kimsenin başına vermesin inşallah çok zorahahah gonder bebegımkız valla bıtıremedım bı turlu ya subatta 27 olacagım tam 28 den gun alıcam
Ya bu ara kimyasal gebelik fazlalaştı mı bana mı öyle geliyor çok üzücü bir durum ama canım şu yönden bak hamile kalabiliyorsun inşallah çok yakın zamanda saglıkla hayırla gelir bebeğinMerhaba kızlar ctsi 180 çıkan değerim bugün 80 çıktıçok üzgünüm
Bariz görüyorum canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah
Ah inşallah vardır cok teşekkür ederim hepimiz için güzel haberler alalım inşallahBariz görüyorum canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah
Ama ateşte de bazen yanılabiliyor insan. Benim bu ay yumurtlamam gecikti. Ateşe baksam 13. Gün yumurtladım derim ama 19.gün oldu yumurtlamabence ovulasyon testi ile uğraşma bende yapıyordum daha çok strese giriyordum. en güzeli ateş valla temiz iş strese girmiyorsun
İdare eder canım çok sagol bugün doktora gittim klomen daha yeni etkisini göstermeye başlamış dedi haftaya salı tekrar çagırdı git gel yapıyorum anca canım iştemelegim can kuzum nasıl oldun kendını daha ıyı hıssedıyormusun artık ?bıraz canın sıkkın dıye sormadım.