- 24 Aralık 2015
- 370
- 276
- 34
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #9.221
bence ovulasyon testi ile uğraşma bende yapıyordum daha çok strese giriyordum. en güzeli ateş valla temiz iş strese girmiyorsunKızlar innovita ovulasyon testi nasil sizce kanamam başlayınca siparis vercem bu ay inşallah olur ve boyle kimyasal filan olmazmoralim bozuk ama rabbimin vardır bir bildiği demekki sağlıklı degildi tutunamadi
Kan verme cnm bekleAdete 5 gün var yunurtlayali bugün 9.gun oldu hemen çıkar mı ki kuruma çizgisi diyen de var bilemedim kan vermek için adet geçilmesini beklicem hayal.kirikligi olmasın
Yok kuzum beklicem zaten o streslere hiç giremem gecikme olsun öyle zaten hiç belirtim de yokKan verme cnm bekle
Eğer yoksa boşuna kan vermiş olursun
Varsada betan yükselsin öyle öğren
Erken değerlerle öğrenirsen stres olursun benden soylemesi
Ateş takibi nasıl yapılıyor bilgi verir misin canım her ateş ölçerle oluyor mu özel bi ateş ölçer mi olması lazım yataktan kalkmadan fazla kıpırdamadan ölçek lazım diye biliyorum ama kesin sonuç veriyor mubence ovulasyon testi ile uğraşma bende yapıyordum daha çok strese giriyordum. en güzeli ateş valla temiz iş strese girmiyorsun
annem hep şey der düşüğün bir ayağı içerde kalır. anlamı en kısa sürede kalacaksın hamile sadece stres yapma ve bir dolu bir boş gerek yok teste filanKızlar innovita ovulasyon testi nasil sizce kanamam başlayınca siparis vercem bu ay inşallah olur ve boyle kimyasal filan olmazmoralim bozuk ama rabbimin vardır bir bildiği demekki sağlıklı degildi tutunamadi
Cnm değelerın güzelKızlar merhaba hepiniz biliyorsunuz ki benim
1 ocak da beta hcg : 46 çıkmıştı. İki gün arayla kan vermeye devm ettim. Lütfen sonuçlarımı yorumlar mısınız?
30 Aralık : 1.58
1 ocak : 46
3 ocak : 156
5 ocak : 346
Lütfen fikirlerinizi esirgemeyin bekliyorum.
napalım kankam son dongumuz olur ınsallah amınTanıdım tanıdım ya ben bu kadar geç kalmasaydım ne güzel denk gelecektik ama işte
Aynen canım oglumdan öncede kurtajim vardi 2 ay sonra hamile kaldım oğluma insallah yine en kısa zamanda olurannem hep şey der düşüğün bir ayağı içerde kalır. anlamı en kısa sürede kalacaksın hamile sadece stres yapma ve bir dolu bir boş gerek yok teste filan
Haklısın, bu ara Bı çok kişide kimyasal oluyorCanım gerçekten burada okuduklarım hcg az artması ve tehlikeli durumlar çok korkutuyor beni(( takıntı yapıyorum
valla benim aldığım 20 liralik bişeydi hersabah uyandığımda dil altından ölçüm yaptım ve çok anlamadığım halde tablom beni umutlandırdı ve en güzeli stres yapmıyorsun birde adet bittikten sonra bir dolu bir boş catlamadan sonrada doktor bir hafta daha devam edin dediAteş takibi nasıl yapılıyor bilgi verir misin canım her ateş ölçerle oluyor mu özel bi ateş ölçer mi olması lazım yataktan kalkmadan fazla kıpırdamadan ölçek lazım diye biliyorum ama kesin sonuç veriyor mu
Ben innovita yı tercih ederimKızlar innovita ovulasyon testi nasil sizce kanamam başlayınca siparis vercem bu ay inşallah olur ve boyle kimyasal filan olmazmoralim bozuk ama rabbimin vardır bir bildiği demekki sağlıklı degildi tutunamadi
Çokça amin kankaaaamnapalım kankam son dongumuz olur ınsallah amın
Darısı başıma inşallah adet olmayı bekliyorum bende gitmek içinyaradı canım çok şükür hamileyim
Ben çok aradım subati yok galibaKızlar kendime gülesim geliyor 3 hamilelik geçirdim arada bi cocuk varayy neyse enerjimi yükseltmem lazım bu değer ne zaman sıfırlanirda başlar acaba yokmu şubat grubu
Benimde geçmişti geçen ay ama 2.8 di sonra beklemedim zaten ve adet oldum herkes bekliyor ben beklemeyince içim gittiAnlamadım. Benim adet günüm iki gün geçti ve hcg 346
Ben son 2 ye kadar bekliyorum hep bacımTest yarışımda bende varım