- 21 Nisan 2011
- 2.145
- 3.183
- 42
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #9.201
Bu esnada üzerine adet oldunuz mu ben oldum diye yükselmesini beklemeden filme girdim içimde sorularAa pardon yazmışsın.. Var gibi hayırlı olsun
Anlamadım. Benim adet günüm iki gün geçti ve hcg 346Bu esnada üzerine adet oldunuz mu ben oldum diye yükselmesini beklemeden filme girdim içimde sorular
teşekkür ederim canım darısı beklediğimin başına amintebrıkler bıtanem maşallahh maşşallah :)
canım önce ki yaptığın testlerde 2.çizgi çıkmamıştı sanırım.iğne etkisi olsa öncekilerde de çıkardı.hamile olabilir misinCanım biraz önce test yaptım aşırı aşırı silik yok gibi igne etkisi baya gitmiş midemde yanma var hafif yeni başladı ama ve ara ara belime aşırı agrı giriyor
dünden beri çok kötü kasık ağrısı var.doktoru aradım biraz önce bazen olabiliyormuş böyle.bi parol al dedi ağrı için.adet gününü beklemeye devamSen nasılsın canım varmı birşeyler
bende o olayı anlamadım iki ay boşuna bekledim yada zamanı değilmiş ve klomende o kadar çok yalancı belirti oluyorki dikkatli ol canımBen de ilk kez gidecem hastaneye pco var bende.Büyük ihtimal klomen verir hastane.Femara niye vermiyorlar daha kaliteli yumurta üretyorsa
Ya işte kuzum kafam karıştı iyice ya aşırıda silik igne etkiside zaten geçmişticanım önce ki yaptığın testlerde 2.çizgi çıkmamıştı sanırım.iğne etkisi olsa öncekilerde de çıkardı.hamile olabilir misin
yaradı canım çok şükür hamileyimİşe yaradı mı sende canım
Canım bana kalırsa sıcak falan tut ama parol içme ya ben ölüyordum baş agrısından yinede içmesim ilaçdünden beri çok kötü kasık ağrısı var.doktoru aradım biraz önce bazen olabiliyormuş böyle.bi parol al dedi ağrı için.adet gününü beklemeye devam
walla ben bi defa yaptım 2.çizgi hiç bir şekilde çıkmadı.bilemedim ki umarım güzel sonuçlar alırızYa işte kuzum kafam karıştı iyice ya aşırıda silik igne etkiside zaten geçmişti
amın kuzum ınsallah bı kac gune bellı olur :)teşekkür ederim canım darısı beklediğimin başına amin
amin inşallah canım o kadar çok istiyorum ki ne bilim ikimizin aynı anda olmasını dilemiştim zatenamın kuzum ınsallah bı kac gune bellı olur :)
bende içmeyeyim o zaman.akşam eve verınca sıcak su torbası koyayımCanım bana kalırsa sıcak falan tut ama parol içme ya ben ölüyordum baş agrısından yinede içmesim ilaç
test yaptım bugun gordunmu arkadaslar sılık gorduk dedı ama ben cıplak gozle cok bısey goremıyorum :) olakı net bı ıkıncı cızgı gorursem hemen etıketleyecegım zaten senıamin inşallah canım o kadar çok istiyorum ki ne bilim ikimizin aynı anda olmasını dilemiştim zaten
Bende öyle yap canım ya parol zaten etki etmez agrıda bide şimdi tehlikeli boşver en iyisibende içmeyeyim o zaman.akşam eve verınca sıcak su torbası koyayım
merhabalar işe yarayan şey nedr bende denemek isterim herkesten duyduğum herşeyi deneyerek yola devam ediyorum :) bir an önce bize de nasip olur inşallah bebiş sizin ki hayırlı olsunn inşallah sürecinizi merak ettimyaradı canım çok şükür hamileyim
Ben inovitadan çok memnun kaldım daha önce birgebeningünlüğünden almıştım o silik gösterdi hep ama inovita çok net gösteriyor gerçektenKızlar innovita ovulasyon testi nasil sizce kanamam başlayınca siparis vercem bu ay inşallah olur ve boyle kimyasal filan olmazmoralim bozuk ama rabbimin vardır bir bildiği demekki sağlıklı degildi tutunamadi