Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok be etkilemez o kadarda değil

Yaaa ben bilmiyordum o zaman sende durum farklı..yapın getsin gençler

Günaydın kızlar kopamadim sizden az önce doktordan geldim anlattım derdimi ve bana femara verdi kullanıp haftaya salı kontrole.gel dedi bakalım neler olacak var mi aranızda femara kullanan daha önce klomen kullandım ikisinin farkı nedir acaba

Hadi hayırlısı olsun canım benim yeni başlangıçlar

Kullananlarda çok bilmiyor farkını ama illa etken madde farkı vardır femera daha iyi diye duydum ben kullananlardan
Ben de bu defa gittiğimde ya femera isteyeceğim ya sa aşılama bekliyorum

Kullananlarda çok bilmiyor farkını ama illa etken madde farkı vardır femera daha iyi diye duydum ben kullananlardan
Ben de bu defa gittiğimde ya femera isteyeceğim ya sa aşılama bekliyorum
Ben klomen isteğiyle gittim Dr femara verdi sanırım daha etkili .. biraz da sabırsız olduğumu fark etti tabi ilk ayda gebe kalabilirsin 5 6 ay sonra da 1 yılı da bulabilir en basit ve maliyestzi bir yöntem dedi ..

Ben klomen isteğiyle gittim Dr femara verdi sanırım daha etkili .. biraz da sabırsız olduğumu fark etti tabi ilk ayda gebe kalabilirsin 5 6 ay sonra da 1 yılı da bulabilir en basit ve maliyestzi bir yöntem dedi ..
Ay valla benimde 2 ay sonra kontrolüm var bu 2 ayda tutturamazsak bende direk yumurta büyütme çatlatma isticem

Ay valla benimde 2 ay sonra kontrolüm var bu 2 ayda tutturamazsak bende direk yumurta büyütme çatlatma isticem
İşte kuzum ya doktorlara kalırsa biz hep acele ediyoruz sorun yok zamanla olur olmuyor iştee olsa neden Dr Dr gezelim rahat mı batıyor. 3 5 aylık evli de değiliz hani acele etmeyelim dyim 1 yıla kadar sabredin demesi kolay Ben günleri sayıyorum resmen geçmiyor bana

Kuzum sen ne tedavi görmüştüm bu arada neden kontrole gidiyosun
Canım benim süt hormonu yüksekliğim ve hormonlarda sıkıntı var 1 senenin sonunda hamile kaldım ama oda kürtajla sonuçlandı malesef doktor takviye edici ilaç verdi 2 ay kullan gebelik olmazsa gel dedi bakalım eğer tutmazsa gidicem işte ya aşılama isterim direk yada yumurta çatlatma henüz karar veremedim

Kızlar pik olmasını beklerken silikleşti bizim planlar nanay ben anlamadım ya hamile kaldığım zaman tek seferde piki yakalamıştım bunda hala tam anlamıyla pik olmadı kürtajın etkisimi nedir teste devam edicem bakalım ne olacak çok moralim bozuldu ama ya

Eklentiler

• Polish_20221213_114012576.jpg
    112,8 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…