- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
-
- Konu Sahibi Mervenur277
Yok be etkilemez o kadarda değilbişey sorcam size kuzular,benım cumarteıs yumurtlama oldu ve cumarteıs gunu bende gün vardı,çok yoruldum ıster ıstemez hep ayaktaydım,döllenmeyi etkilemez degılmı hep ayakta olmakkafama takıldı sımdı ya
Ne zaman bitti adetin bebişko
Yok canım niye geç kalasın adetin bittiyse başla gitsin
Yaşasın biz
Yaaa ben bilmiyordum o zaman sende durum farklı..yapın getsin gençlerKız biz zaten farklı şehirlerdeyiz zor bir araya geliyoruz bizde görev gibi olmuyor o yüzdenama spermin dinlenmesi lazım valla haklısın
Ayy hadi rast gele
Kız ama benim hamile kaldığım zamanki testimde ciddi pikti dünkü ne ki yanibence tam pik olmadı 11.30 da bi test daha yapacam ak koyun kara koyun belli olur artık
Hadi hayırlısı olsun canım benimGünaydın kızlar kopamadim sizdenaz önce doktordan geldim anlattım derdimi ve bana femara verdi kullanıp haftaya salı kontrole.gel dedi bakalım neler olacak var mi aranızda femara kullanan daha önce klomen kullandım ikisinin farkı nedir acaba
Direk başla bence bugün. Nasıl yapıldığını biliyor musun canım
Aynen arada zaten kasiklarda hareketlenme gibi bişey oluyor hafiften ağrı gibi bugün başlayım dedim. Sıvı alımını kestim iki saat oldu canım birazdan yapcam evet biliyorum ama ilk defa yapcam işte bakalımDirek başla bence bugün. Nasıl yapıldığını biliyor musun canım
Kullananlarda çok bilmiyor farkını ama illa etken madde farkı vardır femera daha iyi diye duydum ben kullananlardanGünaydın kızlar kopamadim sizdenaz önce doktordan geldim anlattım derdimi ve bana femara verdi kullanıp haftaya salı kontrole.gel dedi bakalım neler olacak var mi aranızda femara kullanan daha önce klomen kullandım ikisinin farkı nedir acaba
Hadi bakalım bize de atarsınAynen arada zaten kasiklarda hareketlenme gibi bişey oluyor hafiften ağrı gibi bugün başlayım dedim. Sıvı alımını kestim iki saat oldu canım birazdan yapcam evet biliyorum ama ilk defa yapcam işte bakalım
Ben klomen isteğiyle gittim Dr femara verdi sanırım daha etkili .. biraz da sabırsız olduğumu fark etti tabiKullananlarda çok bilmiyor farkını ama illa etken madde farkı vardır femera daha iyi diye duydum ben kullananlardan
Ben de bu defa gittiğimde ya femera isteyeceğim ya sa aşılama bekliyorum
AhahahahYaaa ben bilmiyordum o zaman sende durum farklı..yapın getsin gençler
Ay valla benimde 2 ay sonra kontrolüm var bu 2 ayda tutturamazsak bende direk yumurta büyütme çatlatma isticemBen klomen isteğiyle gittim Dr femara verdi sanırım daha etkili .. biraz da sabırsız olduğumu fark etti tabiilk ayda gebe kalabilirsin 5 6 ay sonra da 1 yılı da bulabilir en basit ve maliyestzi bir yöntem dedi ..
Tabi kiHadi bakalım bize de atarsın
İşte kuzum ya doktorlara kalırsa biz hep acele ediyoruz sorun yok zamanla olur olmuyor iştee olsa neden Dr Dr gezelim rahat mı batıyor. 3 5 aylık evli de değiliz hani acele etmeyelim dyim 1 yıla kadar sabredin demesi kolay Ben günleri sayıyorum resmen geçmiyor banaAy valla benimde 2 ay sonra kontrolüm var bu 2 ayda tutturamazsak bende direk yumurta büyütme çatlatma isticem
Kuzum sen ne tedavi görmüştüm bu arada neden kontrole gidiyosunAy valla benimde 2 ay sonra kontrolüm var bu 2 ayda tutturamazsak bende direk yumurta büyütme çatlatma isticem
Canım benim süt hormonu yüksekliğim ve hormonlarda sıkıntı var 1 senenin sonunda hamile kaldım ama oda kürtajla sonuçlandı malesef doktor takviye edici ilaç verdi 2 ay kullan gebelik olmazsa gel dedi bakalım eğer tutmazsa gidicem işte ya aşılama isterim direk yada yumurta çatlatma henüz karar veremedimKuzum sen ne tedavi görmüştüm bu arada neden kontrole gidiyosun