- 29 Ekim 2016
- 4.226
- 9.277
-
- Konu Sahibi Mervenur277
Ya ben de düşünce gücüne inanıyorum kesinlikle ama bazı şeyleri de abartıyorlarAhaha aynenAz dedikodu yapacağım şimdi Allah affetsin bir öğretmen arkadaşım bunu demişti şok olmuştuk hepimiz -Düşünce gücüyle zayıflayabilirmişiz biliyor musunuz mesela çikolatayı yerken onun salatalık olduğuna inanırsak kalorisi olmazmış -
Bogayım bendeHemde nasıl inat asırıda soguk kanlı haa unuttum onu koş desem ayagının altında yumurta var gibi gider sanki başkasına diyorum ama yinede çokkk seviyorum çünkü o benim minnoş kızımdiger kızımda boga o çok duyugusal nisan dogumlu. Keşke yine nisan dogumlu ve koç burcu bebişim olsa çok zeki oluyor koç burçları
Mantığı ve yönünü iyi tayin etmek lazım işe yaraması içinYa ben de düşünce gücüne inanıyorum kesinlikle ama bazı şeyleri de abartıyorlarhomini gırtlak yemeye devam edip hayır kilo almıyorum almıyorum diyerek bir de bakmışsın obez olmuşsun sonra yani, düşünce gücü en fazla insanı daha çok motive eder ve kilo vermek için gerekli eylemleri yapmasını sağlar spor ve sağlıklı beslenme gibi ama keşke öyle bir dünya olsaydı gerçekten
Ben başak burcuyum eşim de başak inşallah bebis de ole olur bu ay olursaBurç ne oluyor bari güzel bir şey olsa? Başak mı? Nasıldır hiç bilmem.
Aynen 8 oglen ve 12 si pik gibi nerdeyse sıvı alımı farkı olabilir mi acaba şuan tam kaçıncı gündesiniz regliden sonrakiYorucu oldu umarım dediğin gibi çıkar. Baksana en başından beri yaptığım haline. Gören 2 kere yumurtladin der.
Offf ne kadar harika biriyimHemen öveyim etrafımda terazi çok var
Venüs'ün burcu bir kere yani güzelliğin estetiğin zarafetin burcudokundukları her yeri her şeyi güzelleştirirler, zevk sahibidirler, yaşamayı bilirler, adil, insancıl olurlar kimseye kolay kolay hayır diyemezler elleri açıktır. Gölge tarafında ama insanlar tarafından kullanılmaya çok açık olurlar, birine borç verip geri almaya çekinen kişi terazi baskın haritası olan biridir yüksek ihtimalle mesela bir de eğer dengeleri bozuk olursa çok aşırı harcama yapabiliyorlar özellikle de zevk sefa lüks tüketim için.
Ay bak mesela bugün eve gelmicem diyorum ama bu test dünden koyu çıksa içime şüphe düşüyor bu seferdeHer günmüsperm zaten yaşıyor..kalitesiz oluyor her gün boşuna yormayım kendimi
Ay bugün boş geçecem ya aslında içten içe hissettiğim Çarşamba günü pik olacağıydı en başından beri ama az bişey koyu görünce pike yakın akşama kesin pik diyip diyip duruyoruzAl bendende o kadar hergun pik olacak diye sex manyağı olduk
GeçemedilerAy bugün boş geçecem ya aslında içten içe hissettiğim Çarşamba günü pik olacağıydı en başından beri ama az bişey koyu görünce pike yakın akşama kesin pik diyip diyip duruyoruz
Bugün tam 17.gun olarak gunaydiiiiiiinAynen 8 oglen ve 12 si pik gibi nerdeyse sıvı alımı farkı olabilir mi acaba şuan tam kaçıncı gündesiniz regliden sonraki
Hadi bakalım bende bugün 11.30 da test yapıcam haber veririm ay bari pik olacaksada biran önce olsun oda rahat etsin bizde edelim bu nedir yaniGeçemediler
Bende öğlen yapacağım teste göre yine karar vericem. Sanırım aynı gün pik yapacağıztakipte kalalım güzel haberlerini bekliyorum hayırlısıyla kavuşalım bebislere
Ben de başlıyorum bugünHadi bakalım bende bugün 11.30 da test yapıcam haber veririm ay bari pik olacaksada biran önce olsun oda rahat etsin bizde edelim bu nedir yani
Bak canım mesela ben öyle ediyordum..bu gün koyu gördümse ilişkiye giriyorum..yarın yine görürsem girmem..benim eşimdede iyi sperm çok şükür ama ne kadar iyi olsa bile..her gün olunca kaliteli olmuyorAy bak mesela bugün eve gelmicem diyorum ama bu test dünden koyu çıksa içime şüphe düşüyor bu seferdeeşime sperm testi yaptırmıştık gayet iyi çıkmıştı sonuçları birazda ona güvendik ama bencede dinlenmesi daha iyi inşallah yine şüpheye düşmezsem
Canım dün pikti senınkı muhtemelen bugunde ya pik cıkar ya koyu cıkar yıne.yarında silinir.sen bu uc gunu bos gecme eve gıt yıneHadi bakalım bende bugün 11.30 da test yapıcam haber veririm ay bari pik olacaksada biran önce olsun oda rahat etsin bizde edelim bu nedir yani
Kız biz zaten farklı şehirlerdeyiz zor bir araya geliyoruz bizde görev gibi olmuyor o yüzdenBak canım mesela ben öyle ediyordum..bu gün koyu gördümse ilişkiye giriyorum..yarın yine görürsem girmem..benim eşimdede iyi sperm çok şükür ama ne kadar iyi olsa bile..her gün olunca kaliteli olmuyorhem her gün olunca sanki görev gibi..biraz özlenti oluncada daha ateşli oluyor..sonuçta iyi olsun
Ayy hadi rast geleBen de başlıyorum bugün
Kız ama benim hamile kaldığım zamanki testimde ciddi pikti dünkü ne ki yaniCanım dün pikti senınkı muhtemelen bugunde ya pik cıkar ya koyu cıkar yıne.yarında silinir.sen bu uc gunu bos gecme eve gıt yıne
Yok yavrum ya merak etme olmaz bişey. İnsanlar tarlada bağda bahçede çalışırken hamile kalıp devam ediyormuş hayatlarına. Korkma olmaz Allah ın izniyle bişeybişey sorcam size kuzular,benım cumarteıs yumurtlama oldu ve cumarteıs gunu bende gün vardı,çok yoruldum ıster ıstemez hep ayaktaydım,döllenmeyi etkilemez degılmı hep ayakta olmakkafama takıldı sımdı ya