Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ben de düşünce gücüne inanıyorum kesinlikle ama bazı şeyleri de abartıyorlar homini gırtlak yemeye devam edip hayır kilo almıyorum almıyorum diyerek bir de bakmışsın obez olmuşsun sonra yani, düşünce gücü en fazla insanı daha çok motive eder ve kilo vermek için gerekli eylemleri yapmasını sağlar spor ve sağlıklı beslenme gibi ama keşke öyle bir dünya olsaydı gerçekten

Bogayım bendebogalar candır sevecen nazık yemek yemege düşkün tam bir ponçik

Mantığı ve yönünü iyi tayin etmek lazım işe yaraması için

Offf ne kadar harika biriyim

Her günmüsperm zaten yaşıyor..kalitesiz oluyor her gün boşuna yormayım kendimi
Ay bak mesela bugün eve gelmicem diyorum ama bu test dünden koyu çıksa içime şüphe düşüyor bu seferde eşime sperm testi yaptırmıştık gayet iyi çıkmıştı sonuçları birazda ona güvendik ama bencede dinlenmesi daha iyi inşallah yine şüpheye düşmezsem

Ay bugün boş geçecem ya aslında içten içe hissettiğim Çarşamba günü pik olacağıydı en başından beri ama az bişey koyu görünce pike yakın akşama kesin pik diyip diyip duruyoruz
Geçemediler
Bende öğlen yapacağım teste göre yine karar vericem. Sanırım aynı gün pik yapacağız takipte kalalım güzel haberlerini bekliyorum hayırlısıyla kavuşalım bebislere

Aynen 8 oglen ve 12 si pik gibi nerdeyse sıvı alımı farkı olabilir mi acaba şuan tam kaçıncı gündesiniz regliden sonraki
Bugün tam 17.gun olarak gunaydiiiiiiin işte tam o testler Allah Allah hadi bugünde değerlendirelim bari diye geçti hahaha. Sıvı alımına çok dikkat ediyorum. 3 saat önceden keserim hep.Forum test tarihine girerim böyle olursa

Geçemediler
Bende öğlen yapacağım teste göre yine karar vericem. Sanırım aynı gün pik yapacağız takipte kalalım güzel haberlerini bekliyorum hayırlısıyla kavuşalım bebislere
Hadi bakalım bende bugün 11.30 da test yapıcam haber veririm ay bari pik olacaksada biran önce olsun oda rahat etsin bizde edelim bu nedir yani

Bak canım mesela ben öyle ediyordum..bu gün koyu gördümse ilişkiye giriyorum..yarın yine görürsem girmem..benim eşimdede iyi sperm çok şükür ama ne kadar iyi olsa bile..her gün olunca kaliteli olmuyorhem her gün olunca sanki görev gibi..biraz özlenti oluncada daha ateşli oluyor..sonuçta iyi olsun

Hadi bakalım bende bugün 11.30 da test yapıcam haber veririm ay bari pik olacaksada biran önce olsun oda rahat etsin bizde edelim bu nedir yani
Canım dün pikti senınkı muhtemelen bugunde ya pik cıkar ya koyu cıkar yıne.yarında silinir.sen bu uc gunu bos gecme eve gıt yıne

Kız biz zaten farklı şehirlerdeyiz zor bir araya geliyoruz bizde görev gibi olmuyor o yüzden ama spermin dinlenmesi lazım valla haklısın
Ben de başlıyorum bugün
Ayy hadi rast gele
Canım dün pikti senınkı muhtemelen bugunde ya pik cıkar ya koyu cıkar yıne.yarında silinir.sen bu uc gunu bos gecme eve gıt yıne
Kız ama benim hamile kaldığım zamanki testimde ciddi pikti dünkü ne ki yani bence tam pik olmadı 11.30 da bi test daha yapacam ak koyun kara koyun belli olur artık

bişey sorcam size kuzular,benım cumarteıs yumurtlama oldu ve cumarteıs gunu bende gün vardı,çok yoruldum ıster ıstemez hep ayaktaydım,döllenmeyi etkilemez degılmı hep ayakta olmak kafama takıldı sımdı ya

Yok yavrum ya merak etme olmaz bişey. İnsanlar tarlada bağda bahçede çalışırken hamile kalıp devam ediyormuş hayatlarına. Korkma olmaz Allah ın izniyle bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…