- 18 Haziran 2022
- 4.141
- 5.851
-
- Konu Sahibi Mervenur277
Sen gençsin kuzucum zaten yetersin Koç çocuğunun enerjisineama ben bu yaştan sonra zor totomu zor kaldırıyorum koltuktan haha
Burçlara nedense hiç inanmıyorum ya..ama bu yemek konusunda boğaya öyle diyorlarsa..ama ben mesela öyle diğilim..yemeğe düşkün hiç diğilim..ama çok inatçıyımTerazi için yazdıklarım Boğa için de geçerli çünkü Boğa da Venüs'ün burcuboğa burcu olsun isterim çocuğum şahsen, sadece Boğa yemeye içmeye Teraziden daha düşkün oluyor bir de sabit burç olduğu için Terazi ye göre daha inatçı daha garantici oluyorlar aralarındaki fark o yani sadece
Yükselenin seni dizginlemis o zaman büyük ihtimalAslında annemin dediğine göre ben çok da enerjik değilmişim küçükken çok akıllı ve zekisin ama sessizdin sadece iyi anlaştığın kişilerin yanında çok konuşan bir cocuktun der bana
Ben de koçum bütün özelliklerini de taşıyorum çok isterdim benim gibi bir kızım olsunBende koç burcu çok istiyorum Nisan koçu olduğum için bende az çok biliyorum özellikleri bir de çevremde boğa çok bu iki burç tek hakkında bilgim var hep çok istemisimdir çocuğun koç burcu olsun
O da olabilir canım sadece benim çok konuşmadan sikayetcilerdi ailem bir de inatçılıkYükselenin seni dizginlemis o zaman büyük ihtimalkoçlar hem Mars burcu hem ateş grubu çünkü bir de öncü burç enerji bombası=koç gibi bir şey oluyor genelde
Bu astrolojinin eğlence tarafı kuzum ya normalde güneş burcu karater belirlemez, doğum haritasindan aldığın etkilere göre değişir karakterin yoksa dünyadaki bütün boğa burçları aynı olurdu ama herkes birbirinden farklı sebebi de herkesin doğum haritasının farklı olması işteBurçlara nedense hiç inanmıyorum ya..ama bu yemek konusunda boğaya öyle diyorlarsa..ama ben mesela öyle diğilim..yemeğe düşkün hiç diğilim..ama çok inatçıyım
Bende senin gibiyimBen de koçum bütün özelliklerini de taşıyorum çok isterdim benim gibi bir kızım olsun
Yok hiç kesmez o onun yesem de üstüne vidaha yiyesim gelecekSalatalık falan yesen canım hem kalorisi yok hem de iyi gelir bağırsak çalıştırır
Aynen orda işler karışık..eskiden okuyordum sonra dedim amaaan benlik diğil boş verdimBu astrolojinin eğlence tarafı kuzum ya normalde güneş burcu karater belirlemez, doğum haritasindan aldığın etkilere göre değişir karakterin yoksa dünyadaki bütün boğa burçları aynı olurdu ama herkes birbirinden farklı sebebi de herkesin doğum haritasının farklı olması işte
İyidir koçlar ama enerjilerini yönetebilene valla yeğenim beni on dakika içinde bezdiriyorBen de koçum bütün özelliklerini de taşıyorum çok isterdim benim gibi bir kızım olsun
Daha erken uyumak belki çözüm olabilir mi bilemedim canım valla ben de aksine yemek yemeden yaşansa yaşarım o kadar aram yok yemekleYok hiç kesmez o onun yesem de üstüne vidaha yiyesim geleceknormalde hiç izlediğim şeyleri canım çekmez instagramda falan gündüz sabah hiç canım istemez ama gece izlediklerimi resmen aşeriyorum
En güzelini yapmışsın işin içinden çıkılmıyor sonra çünkü en iyisi hiç bulasmamakAynen orda işler karışık..eskiden okuyordum sonra dedim amaaan benlik diğil boş verdim
Bazıları diyor ya çirkin şansı olsun diyeİyidir koçlar ama enerjilerini yönetebilene valla yeğenim beni on dakika içinde bezdiriyorama ileride çok parlak bir çocuk olacak o zekayla orasi kesin kaderleri güzel olsun canım Allah bize de kaderi güzel olanları nasip etsin inşallah
Al bendende o kadar canım bende hormon ilacı kullanıyorum 12 gün oldu doymuyırum nedense yaaa ne bulsam yiyorum. Yürüyüşe de başladım inşallah kilo almam çok birde öyle zorlar hamilelikKızlar bu kullandığım ilaç beni mahvetti zaten normalde kronik kabızlığım var bu ilaç iyice şişkinlik yaptı kabızlığımı pekiştirdi
Akşam ne yersem yiyeyim karnım davul gibi olmasına rağmen saat 9 10 gibi aşırı acıkıyorum midem kazınıyor çok kötü sürekli kendimle savaş halindeyim. 2 hafta oldu kullanalı ödem de vardır illaki ama 3 kilo aldım günde bir, bir buçuk saat yürüyorum bide
Bana akşamları kendime yenik düştüğümde zararsız bir yemek atıştırmalık bişey önerin
Çok karışık evetEn güzelini yapmışsın işin içinden çıkılmıyor sonra çünkü en iyisi hiç bulasmamak
Ben de canım öyle yemem zaten fazla yiyemiyorum da tansiyonum falan düşünce ya da ilaç içeceksem mecburen yiyorum hele yazın günlerce yemesem dururum sadece içecek yetiyor. normalde haftada toplasan yediğim ekmek anca bir tane eder ama bu ilaç yoldan çıkardı beniDaha erken uyumak belki çözüm olabilir mi bilemedim canım valla ben de aksine yemek yemeden yaşansa yaşarım o kadar aram yok yemekle
Bir de benim bir arkadaşım kilo verme sürecinde gece acıkınca bitkisel sütun içine kakao ve azıcık bal katıp içiyordu. Bitkisel sütun pek kalorisi yok ve tok tutuyor diyordu ama bilemiyorum tabi
Sana da öyle etki etti de mi En manyağına denk geldik demekkiAl bendende o kadar canım bende hormon ilacı kullanıyorum 12 gün oldu doymuyırum nedense yaaa ne bulsam yiyorum. Yürüyüşe de başladım inşallah kilo almam çok birde öyle zorlar hamilelik
Anammm allah korusun kız yuvarlanır gideriz. Bende normlade arAm yok yemekle dedigin gibi ekmek hiç aramam ama şimdi homili gırtlak yiyorum özellikle şekerli şeyler durduramyorum kendimi sabahları aç karnına limonlu sıcak su içmeye başladım göbüşüm çıkmasın diye ödemi atıyor en azındanSana da öyle etki etti de mi En manyağına denk geldik demekkibiri demişti ya ilk ay kullandığımda 10 kilo aldım ikinci ay dersini aldım 2 kilo aldım sadece diye
Ben de canım öyle yemem zaten fazla yiyemiyorum da tansiyonum falan düşünce ya da ilaç içeceksem mecburen yiyorum hele yazın günlerce yemesem dururum sadece içecek yetiyor. normalde haftada toplasan yediğim ekmek anca bir tane eder ama bu ilaç yoldan çıkardı benisüt kakao derken pudingte olur sanki di mi
Ahaha aynenPudingin kulağına fısıldarsan olur bence "sen puding değilsin sadece kakaolu sütsün kalorin yok denecek kadar az bana asla kilo yapmıyorsun"