- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
-
- Konu Sahibi Mervenur277
Bence yarın yada bi sonraki gün koyu olurKizlar selamovulasyon testim yine saolsun hergun ters köşe yapıyor beni. Ay pik olacak ertesi gün diye üst üste deniyoruz ama çizgiler öyle yanıltıcı ki!!! Ne yapacağımı şaşırdım. Sizce pik yakın mi yoksa gördüğünüz 7 Aralık ve 11 Aralık çizgiler pik mi kalpler ilişkin olan günler. Test uzmanlarını bekliyorum bir el atın bana yaaaa
Bence yarın yada bi sonraki gün koyu olur
Yeğenim koç burcu evet aşırı zeki bir çocuk, çok girişken çok atik çok cesaretli ama o kadar hareketli ki Mars burcu oldukları için ele avuca sığmıyorlar, zapt etmek için ordu falan lazım. Gözünle takip etmek bile zor çocuğu bebekliginden beri öyle ve annesi babası perişan durumdaHemde nasıl inat asırıda soguk kanlı haa unuttum onu koş desem ayagının altında yumurta var gibi gider sanki başkasına diyorum ama yinede çokkk seviyorum çünkü o benim minnoş kızımdiger kızımda boga o çok duyugusal nisan dogumlu. Keşke yine nisan dogumlu ve koç burcu bebişim olsa çok zeki oluyor koç burçları
Bebeğim biraz teraziler över misinYeğenim koç burcu evet aşırı zeki bir çocuk, çok girişken çok atik çok cesaretli ama o kadar hareketli ki Mars burcu oldukları için ele avuca sığmıyorlar, zapt etmek için ordu falan lazım. Gözünle takip etmek bile zor çocuğu bebekliginden beri öyle ve annesi babası perişan durumdaasla enerjisi bitmiyor ne çenesi duruyor ne kendisi haha
Ben mi övsem acaba napsam ki eşim terazideBebeğim biraz teraziler över misin
Öv Öv ben de teraziyimBen mi övsem acaba napsam ki eşim terazideadındanda anlaşıldıgı gibi dengeler degişiyor bazen ama çok uyumlu sakin ne dersen yaparlar yada ben eşi oldugum için yoksa başkalarına karşı asla yapmaz gıcık alırsa nuh der peygamber demez inat degildir genelde ama tuttumuda tutar vazgeçiremeZsin
Hemen öveyim etrafımda terazi çok varBebeğim biraz teraziler över misin
Yeğenim koç burcu evet aşırı zeki bir çocuk, çok girişken çok atik çok cesaretli ama o kadar hareketli ki Mars burcu oldukları için ele avuca sığmıyorlar, zapt etmek için ordu falan lazım. Gözünle takip etmek bile zor çocuğu bebekliginden beri öyle ve annesi babası perişan durumdaasla enerjisi bitmiyor ne çenesi duruyor ne kendisi haha
Bu kadar öve öve yazdın..ben kendi burcumu o zaman demeyimHemen öveyim etrafımda terazi çok var
Venüs'ün burcu bir kere yani güzelliğin estetiğin zarafetin burcudokundukları her yeri her şeyi güzelleştirirler, zevk sahibidirler, yaşamayı bilirler, adil, insancıl olurlar kimseye kolay kolay hayır diyemezler elleri açıktır. Gölge tarafında ama insanlar tarafından kullanılmaya çok açık olurlar, birine borç verip geri almaya çekinen kişi terazi baskın haritası olan biridir yüksek ihtimalle mesela bir de eğer dengeleri bozuk olursa çok aşırı harcama yapabiliyorlar özellikle de zevk sefa lüks tüketim için.
Sevdim seniBende koç burcu çok istiyorum Nisan koçu olduğum için bende az çok biliyorum özellikleri bir de çevremde boğa çok bu iki burç tek hakkında bilgim var hep çok istemisimdir çocuğun koç burcu olsun
Salatalık falan yesen canım hem kalorisi yok hem de iyi gelir bağırsak çalıştırırKızlar bu kullandığım ilaç beni mahvetti zaten normalde kronik kabızlığım var bu ilaç iyice şişkinlik yaptı kabızlığımı pekiştirdi
Akşam ne yersem yiyeyim karnım davul gibi olmasına rağmen saat 9 10 gibi aşırı acıkıyorum midem kazınıyor çok kötü sürekli kendimle savaş halindeyim. 2 hafta oldu kullanalı ödem de vardır illaki ama 3 kilo aldım günde bir, bir buçuk saat yürüyorum bide
Bana akşamları kendime yenik düştüğümde zararsız bir yemek atıştırmalık bişey önerin
Sen gençsin kuzucum zaten yetersin Koç çocuğunun enerjisineBende koç burcu çok istiyorum Nisan koçu olduğum için bende az çok biliyorum özellikleri bir de çevremde boğa çok bu iki burç tek hakkında bilgim var hep çok istemisimdir çocuğun koç burcu olsun
Terazi için yazdıklarım Boğa için de geçerli çünkü Boğa da Venüs'ün burcuBoğamayıs
Ooooo MaşAllah bende ben ve babamBenim de kardeşim üç tanesi annem boğa burçlarılar