Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence yarın yada bi sonraki gün koyu olur

Yeğenim koç burcu evet aşırı zeki bir çocuk, çok girişken çok atik çok cesaretli ama o kadar hareketli ki Mars burcu oldukları için ele avuca sığmıyorlar, zapt etmek için ordu falan lazım. Gözünle takip etmek bile zor çocuğu bebekliginden beri öyle ve annesi babası perişan durumda asla enerjisi bitmiyor ne çenesi duruyor ne kendisi haha

Bebeğim biraz teraziler över misin

Ben mi övsem acaba napsam ki eşim terazide adındanda anlaşıldıgı gibi dengeler degişiyor bazen ama çok uyumlu sakin ne dersen yaparlar yada ben eşi oldugum için yoksa başkalarına karşı asla yapmaz gıcık alırsa nuh der peygamber demez inat degildir genelde ama tuttumuda tutar vazgeçiremeZsin

Öv Öv ben de teraziyim

Hepinize merhaba kızlar sanırım bende Ocak ayı için planlayacağım kendimi burada buldum. Kendime ne kadar takmayacağım diye söz versemde ne geçen ne bu ay olmayınca biraz hayal kırıklığı korkular başladı. Mayıs ayında ilk hamile kaldım Haziran sonu kürtaj sonra kimyasal ve negatifler. Hoş bat 16 Aralık ben bugün yaptım tek çizgiydi ama belirtimde yok eminim olmadığına. İçim bunaldı yazasım geldi.

Hemen öveyim etrafımda terazi çok var
Venüs'ün burcu bir kere yani güzelliğin estetiğin zarafetin burcu dokundukları her yeri her şeyi güzelleştirirler, zevk sahibidirler, yaşamayı bilirler, adil, insancıl olurlar kimseye kolay kolay hayır diyemezler elleri açıktır. Gölge tarafında ama insanlar tarafından kullanılmaya çok açık olurlar, birine borç verip geri almaya çekinen kişi terazi baskın haritası olan biridir yüksek ihtimalle mesela bir de eğer dengeleri bozuk olursa çok aşırı harcama yapabiliyorlar özellikle de zevk sefa lüks tüketim için.

Kızlar bu kullandığım ilaç beni mahvetti zaten normalde kronik kabızlığım var bu ilaç iyice şişkinlik yaptı kabızlığımı pekiştirdi
Akşam ne yersem yiyeyim karnım davul gibi olmasına rağmen saat 9 10 gibi aşırı acıkıyorum midem kazınıyor çok kötü sürekli kendimle savaş halindeyim. 2 hafta oldu kullanalı ödem de vardır illaki ama 3 kilo aldım günde bir, bir buçuk saat yürüyorum bide
Bana akşamları kendime yenik düştüğümde zararsız bir yemek atıştırmalık bişey önerin

Bende koç burcu çok istiyorum Nisan koçu olduğum için bende az çok biliyorum özellikleri bir de çevremde boğa çok bu iki burç tek hakkında bilgim var hep çok istemisimdir çocuğun koç burcu olsun

Bu kadar öve öve yazdın..ben kendi burcumu o zaman demeyim

Salatalık falan yesen canım hem kalorisi yok hem de iyi gelir bağırsak çalıştırır

Bende koç burcu çok istiyorum Nisan koçu olduğum için bende az çok biliyorum özellikleri bir de çevremde boğa çok bu iki burç tek hakkında bilgim var hep çok istemisimdir çocuğun koç burcu olsun
Sen gençsin kuzucum zaten yetersin Koç çocuğunun enerjisine ama ben bu yaştan sonra zor totomu zor kaldırıyorum koltuktan haha

Terazi için yazdıklarım Boğa için de geçerli çünkü Boğa da Venüs'ün burcu boğa burcu olsun isterim çocuğum şahsen, sadece Boğa yemeye içmeye Teraziden daha düşkün oluyor bir de sabit burç olduğu için Terazi ye göre daha inatçı daha garantici oluyorlar aralarındaki fark o yani sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…