- 28 Eylül 2022
- 134
- 130
- 28
-
- Konu Sahibi Mervenur277
Henüz yumurtlama olmamış canım. Sıvı alımına dikkat ediyomusun?Kizlar selamovulasyon testim yine saolsun hergun ters köşe yapıyor beni. Ay pik olacak ertesi gün diye üst üste deniyoruz ama çizgiler öyle yanıltıcı ki!!! Ne yapacağımı şaşırdım. Sizce pik yakın mi yoksa gördüğünüz 7 Aralık ve 11 Aralık çizgiler pik mi kalpler ilişkin olan günler. Test uzmanlarını bekliyorum bir el atın bana yaaaa
Laboraquick kullanıyorum yani belirgin oluyor aslında ama bu ay bir saçmaladı çok yanıltıcı oldu benim için. Mesela dünün sonucuna göre bugün pik bekliyordum ama daha silik çıktıBence daha olmamıs canım .yada testın ozellıgı bu bu kadar kızarıyorınsallah gerek kalmaz ama bıdshakı aya ınovıta kullanmalısın.ben az once dohrulugunu bırkez daha teyıt ettım bı kontrolumde dr raporuma 19mm ovulatur yapı ızlenmekte yazmıs bır tarıhte.ben 2 yıldır adetımı ılıskımı kaydederım uygulamaya.baktım ordan aklıma geldı bugun gercekten doktorun ovulasyon yazdıgında adetten sonra 14. Gunmus.ben 24-25 gunde bır adet oldugum ıcın yumurtlamayı hep 11. 12. Gun sanıyordum hep yanlıs degerlendırmeler.bu ay ınovıta yaptm cok belırgın gercekten ılk kez kullanmama ragmen cok guzel anladım ve 13. Gunde pık oldu 14. Gunde çatladı
Elinden gelen her şeyi yapmışsın canım perde de gitmiş eminim olacak çok yakındaGittim kuzum . Ben daha 3 aylık evliyken karar verdik bebek konusuna önlem amaçlı göründüm önce sorun var midir diye bir şey yok tertemiz ddi Dr herseye sonra 7 8 ay denedik doğal olarak olmadı yeniden gittik klomen verdiği ay hamile kaldım ikizlere ama düşükle sonuçlandı hsg çekildim Dr önerisiyle rahimde perde tespit edildi . Ameliyatla alındı kontrole gittim şuan hersey yolunda perde alındı ve temizlendi gebelik oluşacaktır ddi Dr. Kasımda denemeye başladık çokta sabırsızım hemen olsun istiyorum düşen bebeklerimin yeri dolsun istiyorumyarina randevu aldım drla konuşup klomen isteyeceğim yumurta tembelliğim vat çünkü
Evet 3 saat birşey yiyip içmiyorum aslında. Onsebeple çok şaşkınım ofHenüz yumurtlama olmamış canım. Sıvı alımına dikkat ediyomusun?
Canımsın çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin içinElinden gelen her şeyi yapmışsın canım perde de gitmiş eminim olacak çok yakında
Benim doktora gitmek ve sonrası gözümde çok büyüyor ayrı bir stres olacak gibi geliyor o da, en azından o kısımları atlatmışsınız ve ufak tefek sorunlar da çözülmüş geriye beklemek kalmış şimdi. Kaybın için de çok üzüldüm, her serde hayır aramak gerekir ama hamile kalabiliyorsun bak bir kez olduysa bir daha bir daha neden olmasınhiç umutsuz olma asla çocuğun olmaz boşuna uğraşma denildiği halde benim yengemin bile iki evladı oldu. Allah biliyor kalbinden geçeni en doğru zamanda nasip edecek inşallah göreceksin
Başak burcu kızım var bir tane de daha başak burcu bana agır gelirAhahha yalnız değilsinbaşaktan itibaren okeyim ben de o yüzden Eylül olabilir
Başak burcu kızım var bir tane de daha başak burcu bana agır gelirama yinede hamile kalimde napam diyorum başa gelen çekilir
İnat,yavas kanlıNasıl özellikleri
Ayy hiç sorma kolay kolay hiç bir şeyi begenmez saçını toplasam açar aksi dedigim dedik kendine titiz bakımlı detaycı. Yani o kadar begenmezki sen kuaföre gitsen seni kimse çekmez geldigini gören kaçar diyorumNasıl özellikleri
Ayy hiç sorma kolay kolay hiç bir şeyi begenmez saçını toplasam açar aksi dedigim dedik kendine titiz bakımlı detaycı. Yani o kadar begenmezki sen kuaföre gitsen seni kimse çekmez geldigini gören kaçar diyorum
benide eklermisiniz sat 5 aralık bat 3 ocakBu topik hepimize hayırlı uğurlu gelsin en kısa zamanda göbüşlerimiz dolsun inşallah
Arkadaşlar lütfen düzenli bir şekilde yazmayacak ve regl mi olduğunu gebe mi olduğunu guncellemeyecekler isim vermesinler dikkat edelim bunlara
HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH
�
�
Anne adayımız SAT TARİHİ BAT TARİHİ sonuç imagination forever 27 KASIM 22 ARALIK Mervenur277 27 KASIM 23 ARALIK @Esma324506 4 ARALIK 30 ARALIK @Mevsimlisan 3 ARALIK 31 ARALIK @bebekheyecani 5 ARALIK 31 ARALIK savascii 1 ARALIK 1 OCAK Bearhug 4 ARALIK 1 OCAK Aye10 27 KASIM 1 OCAK @bademmgoz 5 ARALIK 2 OCAK @dream2311 5 ARALIK 2 OCAK @trueliving_ 6 ARALIK 3 OCAK @babypink00 9 ARALIK 3 OCAK @hiskolikk 3 ARALIK BURALARDA @mrsdnz 3ARALIK 4 OCAK @Hayirlisi123 5 ARALIK 4 OCAK M marilyn95 4 ARALIK 4 OCAK @smgsmgsmg 6 ARALIK 4 OCAK @Hayat sevince guzel27 4 ARALIK 4 OCAK @mutluanne2779 7 ARALIK 4 OCAK @trkn0709 8 ARALIK 6 OCAK @ceydap 11 ARALIK 6 OCAK @Feyzacim 10 ARALIK 8 OCAK @fatsek 10 ARALIK 8 OCAK D Defnemege 10 ARALIK 11 OCAK Niqu 11 ARALIK 11 OCAK @birumutbende 12 ARALIK 12 OCAK @fnd_50 13 ARALIK @Papatyamaviss 12 ARALIK melegim can 24 ARALIK 20 OCAK @B_Nur
İnat,yavas kanlı
Regli döngün kaç günEvet 3 saat birşey yiyip içmiyorum aslında. Onsebeple çok şaşkınım of
Hemde nasıl inat asırıda soguk kanlı haa unuttum onu koş desem ayagının altında yumurta var gibi gider sanki başkasına diyorum ama yinede çokkk seviyorum çünkü o benim minnoş kızımYa detaycı,planlı falan oluyorlar ya o hoşuma gidiyor, başarılı planlı düzenli bı bebem olsun diye başak istiyorum galibaama fark etmez tabii sağlıklı olması öncelik
Hemde nasıl inat asırıda soguk kanlı haa unuttum onu koş desem ayagının altında yumurta var gibi gider sanki başkasına diyorum ama yinede çokkk seviyorum çünkü o benim minnoş kızımdiger kızımda boga o çok duyugusal nisan dogumlu. Keşke yine nisan dogumlu ve koç burcu bebişim olsa çok zeki oluyor koç burçları
Her günmüKızlar bende koşa koşa bugün eve geldim ovülasyon testim dahada koyulaşır belki diye ama koyulaşmamış birebir aynı çıktı geldim madem boş geçmiyeyim dedimama yani böyle giderse bu haftayı ful dolu geçecez her gün ya akşama pik olursa diye geçiyor
Sabahki testimin fotosunu koydum inşallah yarına bari pik olur
27 gibi. Geçen ay reglimden 9 gün önce ovulasyon gördüm ondan önce 12 gün önce falan. Yani normal insanların döngüsü bende çalışmıyorRegli döngün kaç gün
Al bendende o kadar hergun pik olacak diye sex manyağı oldukKızlar bende koşa koşa bugün eve geldim ovülasyon testim dahada koyulaşır belki diye ama koyulaşmamış birebir aynı çıktı geldim madem boş geçmiyeyim dedimama yani böyle giderse bu haftayı ful dolu geçecez her gün ya akşama pik olursa diye geçiyor
Sabahki testimin fotosunu koydum inşallah yarına bari pik olur
Terazi de olur tabi canım bizene koç dan oda kimmişHayırlısıyla olsun bakalım bebisler terazi falan da olur yani koç falan olmaz için bayağı uzak tarih oluyor 2024e kalıyor koç için