Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Henüz yumurtlama olmamış canım. Sıvı alımına dikkat ediyomusun?

Laboraquick kullanıyorum yani belirgin oluyor aslında ama bu ay bir saçmaladı çok yanıltıcı oldu benim için. Mesela dünün sonucuna göre bugün pik bekliyordum ama daha silik çıktı umarım ihtiyaç kalmaz ama aklımda olsun o dediğin marka

Elinden gelen her şeyi yapmışsın canım perde de gitmiş eminim olacak çok yakında
Benim doktora gitmek ve sonrası gözümde çok büyüyor ayrı bir stres olacak gibi geliyor o da, en azından o kısımları atlatmışsınız ve ufak tefek sorunlar da çözülmüş geriye beklemek kalmış şimdi. Kaybın için de çok üzüldüm, her serde hayır aramak gerekir ama hamile kalabiliyorsun bak bir kez olduysa bir daha bir daha neden olmasın hiç umutsuz olma asla çocuğun olmaz boşuna uğraşma denildiği halde benim yengemin bile iki evladı oldu. Allah biliyor kalbinden geçeni en doğru zamanda nasip edecek inşallah göreceksin

Canımsın çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için dediğin gibi çoğu şeyi atlattım geriyeAllahin izniyle meyvesini yemek kaldı ama o süreç beni o kadar yordu o kadar yıprattı ki hala uzantılarını yaşıyor gibiyim aslinda Rabbım aratmasın hiç kimseye bana da tez vakitte dolsun kucaklarimiz inşallah

Nasıl özellikleri
Ayy hiç sorma kolay kolay hiç bir şeyi begenmez saçını toplasam açar aksi dedigim dedik kendine titiz bakımlı detaycı. Yani o kadar begenmezki sen kuaföre gitsen seni kimse çekmez geldigini gören kaçar diyorum

Ahahaah o kadar iyi anlıyorum ki eşim basak

benide eklermisiniz sat 5 aralık bat 3 ocak

Ya detaycı,planlı falan oluyorlar ya o hoşuma gidiyor, başarılı planlı düzenli bı bebem olsun diye başak istiyorum galiba ama fark etmez tabii sağlıklı olması öncelik
Hemde nasıl inat asırıda soguk kanlı haa unuttum onu koş desem ayagının altında yumurta var gibi gider sanki başkasına diyorum ama yinede çokkk seviyorum çünkü o benim minnoş kızım diger kızımda boga o çok duyugusal nisan dogumlu. Keşke yine nisan dogumlu ve koç burcu bebişim olsa çok zeki oluyor koç burçları

Kızlar bende koşa koşa bugün eve geldim ovülasyon testim dahada koyulaşır belki diye ama koyulaşmamış birebir aynı çıktı geldim madem boş geçmiyeyim dedim ama yani böyle giderse bu haftayı ful dolu geçecez her gün ya akşama pik olursa diye geçiyor
Sabahki testimin fotosunu koydum inşallah yarına bari pik olur

Eklentiler

• IMG_20221212_124321.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 53

Hayırlısıyla olsun bakalım bebisler terazi falan da olur yani koç falan olmaz için bayağı uzak tarih oluyor 2024e kalıyor koç için

Her günmüsperm zaten yaşıyor..kalitesiz oluyor her gün boşuna yormayım kendimi

Al bendende o kadar hergun pik olacak diye sex manyağı olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…