-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.201
Benim için mi gitti umudun canımBenım tüm hıslerim gitti sankı ya , ateşte söyle ıkıncı bı yükselme beklıyordum ama olmadı kırıldı umudum
Bugünlerde düşsün canım ateşin sonrada güzel yükselişe geçer ve aklından çıkar hattta başka işlerle uğraş gün sayma ben sayarım senin yerineUmudumu kaybetmiyorum tamammm pekııı anladım
Yok kız kendim ıcınBenim için mi gitti umudun canım
Ya güzel kalbını severım senınBugünlerde düşsün canım ateşin sonrada güzel yükselişe geçer ve aklından çıkar hattta başka işlerle uğraş gün sayma ben sayarım senin yerine
7-8.gun doğru sonuç veriyor istersen cuma ver net çıkar.Kızlar günaydınYarın progesteron hormonu için test vericem yumurtlamada da 7. Gün. Varsa eğer kanda bu hormon yüksek olur mu? 7. Günden belli eder mi?
İnş dua ediyorum işteGelmesin gelmesin regl falan
Evet aslında olacak ıse 10. Günden sonra progesteron artmaya başlıyor onunla bırlıkte ates yükselmesi olabılıyordestinesiaa
Tamamdır beybiler çok teşekkürler7-8.gun doğru sonuç veriyor istersen cuma ver net çıkar.
Bende canım önümüzdeki ay yarıyıl tatiline denk geliyor, memlekette olacağım.Ya güzel kalbını severım senınıse gelınce yoğunluktan gecıyor her sabah test yapsammı dıye kalkıyorum erken olduğunu bılmeme rağmen kac ay oldu bundan kurtulamadım malesef gün yaklastıkca aklım fikrim orda oluyor benı bu ah esımın onumuzdekı ay olmayısıda gerdı goguslerım de alev alev hep benım suan tek dıregım o kaldı
Sağlıklı hayırlı şekilde olur inşAllahKeske dıyorum keskebenı suan e çok üzen bu ay olmazsa dıger ay muhtemelen kafadan direk gidecek olması ıkı aylık toptan uzulucem
Utanmaz kocam dalga gecıyor bırde şırıngaya ceker buzluga atarız günü geldımı yapıştır dıyo bılımse bilim al sanaBende canım önümüzdeki ay yarıyıl tatiline denk geliyor, memlekette olacağım.
Bu ay olmazsa bizde de bir ay es geçilecek
Zaten 9 aydır olmuyor.
Evet askım hepı topu uc dört güne bellı olur napalım nasıpSağlıklı hayırlı şekilde olur inşAllahBelki bu ay tuttu bakalım yakında göreceğiz
Daha yeni reglin bittiği için bence. Bak döngü sürecinde hormon seviyelerinin grafiğini atayım lh hormonu regl sonrası minimum düzeyde. Verimli günlere yaklaştıkça artıyor. Sarı çizgi lhKızlar merhaba biraz uzun yazıcam bağışlayın19 eylülde düşük yaptım 7 haftalıktı
Kürtaj olmadım 35 gün sonra regl oldum ve 10 gün sürdü
İki gün önce bitti yani
Dün ve bu sabah ovulasyon testi kullanıyorum ama tek çizgi çıkıyor sadece tamamen silik diyebilirim hayalet bir çizgi zor görünüyor bunun anlamı ne hiçmi yumurtadan eser yok bende
Geçen ay eşim şehir dışına gitmak istedi arkadaşlarıyla,bende olmaz yumurtlama zamanım dedi, aynı şırınga önerisini oda yaptıUtanmaz kocam dalga gecıyor bırde şırıngaya ceker buzluga atarız günü geldımı yapıştır dıyo bılımse bilim al sana
test yaptım 2.çizgi hiç bir şekilde yok.anlamadım iğne bizde mi etki etmedi acaba.ara ara kasık ağrım var başka bir şey yok.sende canım.benim zaten hiç umudumda yok ilk değerlendirmeyi yapmadığımız içinCanım nasılsın bugün neler yaşadın
Anladım canım sağolEvet aslında olacak ıse 10. Günden sonra progesteron artmaya başlıyor onunla bırlıkte ates yükselmesi olabılıyordestinesiaa
Kızlar şimdi yaptım bir bakarmisiniz
Yoksa ben mi yanlış görüyorum yinePapatyamaviss @fnd_50 pozitifbiri @marilyn95 @trueliving_ @bebekheyecani
Kızlar çok ağrım var ya yumurta çatlarken bu kadar ağrı oluyor mu? Sanki regl oluyor gibiyim. Rahmimi hissediyorum resmen ağrı sınırlarındanPapatyamaviss @Niqu @imagination forever @fnd_50 pozitifbiri ve diğer arkadaşlar ağrıdan çok etiket yapamadım
şaka yapıyorsun sahımıGeçen ay eşim şehir dışına gitmak istedi arkadaşlarıyla,bende olmaz yumurtlama zamanım dedi, aynı şırınga önerisini oda yaptı
Bunların kafa aynı çalışıyor demek.
Kk da psikolojisi bozuk bir doktor vardı, hafta bir konu açardı, eski eşinden bosanma yeni eş bulma, onla da anlasamama tüm süreçleri anlatırdı. 2. Esin sertleşme problem vardı, ama sprem oluyordu nasılsa. O öyle yaparak hamile kalmıştıama aynı dakika enjekte ediyor
Ateşten de tamda anlamadığıma kuzu inş yükselirYok kız kendim ıcın