- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.241
Kız dedim ya o sabah asansöre binerken işe giderken aynada yüzüm çok minnoş geldi bana. Pespembe yanaklar pırıl pırıl parlıyordum sankipozitifbiri ben şimdi düşük ateşi takıyorum gelip pataklıcak benı tabloma bak dıye özlem sabah aklıma ne düştü sen o tabloda okadar emındın kı adet olacagına ne oldu da gunun ortasında test yaptın bunu bilmek istiyorum
Nerde ki kuzu etiket yap göremedimBenim ateşime bakana gülüm ya :)
Bende geçen ay gebelik testi alırken eczacı çocuk roll artımed ile eş değer diye ondanda verdiKız dedim ya o sabah asansöre binerken işe giderken aynada yüzüm çok minnoş geldi bana. Pespembe yanaklar pırıl pırıl parlıyordum sankiBir de o gün çok terledim donuma kadar terlediğimi farkettim. Çok sık acıktım o gün yine. Yemekten 1 saat sonra midem kazınıyordu son olarak da meme hassasiyetim geçmemişti. Gitgide artıyordu onlardan huylandım , aslında bir sonraki döngüye diye gebelik testi sipariş etmiştim. Sonra dedim adet gelene kdr belki yapmak isterim eczaneye girdim aldım işte Roll verdi uydurukmuş diye söylendim falan
Nerde ki kuzu etiket yap göremedim
Kızçeler pazar günü yumrtlama olalı 14. Gün olacak bugün Yumrtlama olalı 10. Gün çatlamada 8,5 diyelimbugün göğsüm sanki biraz dolgunlaştı ama acı yok hala, normalde hep acırdı regli zamanım ben hep baktım yumurtlamanın pik olduğu günün tam 2 hafta sonrası regli olmuşum bence bu pazar günü de eğer gebelik yoksa gelir benim
Eki Görüntüle 3186332
Bende ogluma kurtajdan sonra hemen kaldim cok şükür eğer normal bir hamilelik değilse ki bence değil bi an önce bitse bari böyle beklemek arada kalmak çok kötüOğlumdan önce bende kimyasal geçirdim adetimi 4 gün geçe silik çizgiyle öğrenmiştim değer 18di perşembe günüydü iyi hatırlıyorum cumartesi sabahı kanamam başlamıştı orda ultrasonda bakmıslaedı bişey çıkmamıştı kan değerimde 25 çıkmıştı ondan 1 ay sonrada oğluma hamile kaldım kimyasaldan veya düşükten sonra sağlıklı gebe kalma olasılığı çok yüksekmis cnm doktor söylemişti
Güzel düşün gizel olsun kuzum demekki biz 10 günden sonra test yapınca çift çizgi görürsek dogru olur en azından acaba igne etkisimi demeyiztest yaptım 2.çizgi hiç bir şekilde yok.anlamadım iğne bizde mi etki etmedi acaba.ara ara kasık ağrım var başka bir şey yok.sende canım.benim zaten hiç umudumda yok ilk değerlendirmeyi yapmadığımız için
Kurtaj sinrasi hemen kaldım demişsiniz, kaç ay sonra hamile kaldiniz ? Bende kürtaj oldum haziran da sonra başka bir ameliyat geçirdim korunma süremiz Kasım da kalkti o zamanBende ogluma kurtajdan sonra hemen kaldim cok şükür eğer normal bir hamilelik değilse ki bence değil bi an önce bitse bari böyle beklemek arada kalmak çok kötü
Kaliteli olsa kan mi olurBelki yumurtanın kalitesi ile alakalı olabilir mi benim bazı aylar çok ağrım oluyor ve akıntı kanlı geliyordu internette yumurtanın kaliteli olması ile alakalı yazıyordu ne kadar doğru bilmiyorum ama
Yumurtlamadan itibaren sayarken yumurtlama gününü de dahil ediyor musun yoksa sonraki günden itibaren mi sayiyorsunKızlar belimde bi sıcak sıcak hissediyorum sanki hasta olacakmışım gibi bugün yumurtlama pik olalı 10. Gün çatlamanın 9. Gün içindeyim, pazar günü gibi bekliyorum reglimi
Bence kan verip içini rahatlatmak yerine bu şekilde kendisini muallakta bırakarak hata ediyorsun. Boşuna stres yaşıyorsun. Bebek sağlıklıysa bile ona zarar veriyor bu duyguların. Farklı yerde ölçüm yaptırdın böyle çıkması gayet normalBende ogluma kurtajdan sonra hemen kaldim cok şükür eğer normal bir hamilelik değilse ki bence değil bi an önce bitse bari böyle beklemek arada kalmak çok kötü
Zencefil bal limon kaynatıp iç boğazına iyi gelir canmkızlarr hafif bir kırgınlık var ve boğazm tahriş olmuş gibi ilaç almadan nasıl gecirebilirm
Yemin ederim kahkaha attım ay çözüm önerisine gelUtanmaz kocam dalga gecıyor bırde şırıngaya ceker buzluga atarız günü geldımı yapıştır dıyo bılımse bilim al sana
Bir bütün limonu bir bardak suya sıkıp iç canım sabah akşam. Bol bol meyve tüket ve dinlenkızlarr hafif bir kırgınlık var ve boğazm tahriş olmuş gibi ilaç almadan nasıl gecirebilirm
Kızlar bende hastayım günde 3 kez felan parol içiyorum. Ateşimi etkiliyor mu bilmiyorum ama ateş durumum böyle
pozitifbiri fnd_50 @Deepblues Eki Görüntüle 3186365
İnşAllah hayırlısıyla pozitif sonucu görürsünKızlar belimde bi sıcak sıcak hissediyorum sanki hasta olacakmışım gibi bugün yumurtlama pik olalı 10. Gün çatlamanın 9. Gün içindeyim, pazar günü gibi bekliyorum reglimi
Ben sonraki günden itibaren sayıyorumYumurtlamadan itibaren sayarken yumurtlama gününü de dahil ediyor musun yoksa sonraki günden itibaren mi sayiyorsun