- 31 Ağustos 2012
- 21.812
- 35.101
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.221
Ya burada o doktoru hayretler içinde okurdukşaka yapıyorsun sahımıoha cok ıyı o spermlerı nereden topluyordu ahahah bazen ınsanın ust uste ust uste yapası gelmıyor yoruluyor dusunsene elıne bı kap verıp hadı sana zahmet sunu bı doldurda gel cocuuum dıyıp sırıngayla ısı bıtırdıgımızı
cekıldı herhalde buralardan artıkYa burada o doktoru hayretler içinde okurduk
Ve sahte hesap değil, senelerin üyesiydi
Aynen öyle yapmıştı
Evet çekildi sanırım.cekıldı herhalde buralardan artık
Ben bunu Femometer de okudum ama anlayamadım :)))Ben neler öğreniyorum durun sızede arayım yüksek olursa hamılelık , dusuk ve sert olursa adet ımıs
Dün yarım saat kadar oldu geçti canım çok şükürEvet agrıyabilir ama takip et sürekli olursa kadın dogum a görün yumurtaliklarına bakılsın
Benim ateşime bakana gülüm ya :)Evet agrıyabilir ama takip et sürekli olursa kadın dogum a görün yumurtaliklarına bakılsın
Benimkisi sence nasıl pazar gününü baz alıyorum Yumrtlama pik gününü hep öyle adet oldum ben pik gününden 14 günsonraYok kız kendim ıcın
Canım sen bu grafikleri hangi uygulamadan bakıyorsun adını söyler misinDaha yeni reglin bittiği için bence. Bak döngü sürecinde hormon seviyelerinin grafiğini atayım lh hormonu regl sonrası minimum düzeyde. Verimli günlere yaklaştıkça artıyor. Sarı çizgi lh
FemometerdanCanım sen bu grafikleri hangi uygulamadan bakıyorsun adını söyler misin
Appstore yazdım indirmek için çıkmadı böyle bşy acaba nerdenFemometerdan
Kuzus senınkınde haraket var bı yukarı cıkmaya calısıyor en azından sabıt gıtmıyor D: o anlayamadıgın seyıde afedersın ama resımdekı gıbı parmagını ıcerı yerleştırıyorsun soyle bı saga sola gıt bır ıkı seferee anlarsın zaten mesela adet bıtımınden yumurtlamaya kadar benım elıme degıyordu top kure gıbı dıye acıklamıs uygulama sert bır yuvarlagımsı bısey dı yumurtlamadan sonra yukarı cıktı gelmıyor suan , benım bunu yapma sebebımde aslında ılk basta akıntılarımı takıp etmek ıcındı cunku benım akıntılarım yuzde 90 dısarı cıkmıyor ancak ıcınden ellersem anlayabılıyorum sonra sonra bunu da kesfettım kontrol edıyorumBenimkisi sence nasıl pazar gününü baz alıyorum Yumrtlama pik gününü hep öyle adet oldum ben pik gününden 14 günsonra
hayır pık olacak yanı ıkısıde aynı koyulukta veya bırı brınden daha yuksek koyulukta olacak bunu gorukten sonra ımkan var ıse uc gun ılıskı pık oldugu ve ertesı gunlerde sılındıgı anlar en kıymetlısı ılk 24 saat - bazı kadınlarda 36 saatı bulabılıyor catlamasıKızlar gün gün ovulasyon atıyorum çizgiler silinince deniyoruz demi
Gördüm de bence yorum yapmak için suan daha çok erken illa o ikinci yükseliş olmak zorunda mı kiAteşte ıkıncı bır yukselıs goremedım 36.7 gıdıyor hep sankı yarında bı tık düşecekmiş gıbı tabloyu gordunmu
Femometer yazıp arat şu amblem olanı indir canımAppstore yazdım indirmek için çıkmadı böyle bşy acaba nerden
Vayyy aslında çok güzel anlatmışsın ben tuhaf gelecek ama korkuyorum onu yapmayıKuzus senınkınde haraket var bı yukarı cıkmaya calısıyor en azından sabıt gıtmıyor D: o anlayamadıgın seyıde afedersın ama resımdekı gıbı parmagını ıcerı yerleştırıyorsun soyle bı saga sola gıt bır ıkı seferee anlarsın zaten mesela adet bıtımınden yumurtlamaya kadar benım elıme degıyordu top kure gıbı dıye acıklamıs uygulama sert bır yuvarlagımsı bısey dı yumurtlamadan sonra yukarı cıktı gelmıyor suan , benım bunu yapma sebebımde aslında ılk basta akıntılarımı takıp etmek ıcındı cunku benım akıntılarım yuzde 90 dısarı cıkmıyor ancak ıcınden ellersem anlayabılıyorum sonra sonra bunu da kesfettım kontrol edıyorumeskıden ebelerde bu sekılde anlarlarmıs hamıle olup olmadıgını kadınların
Top küre gibi şey olursa mı hamile değiliz demekKuzus senınkınde haraket var bı yukarı cıkmaya calısıyor en azından sabıt gıtmıyor D: o anlayamadıgın seyıde afedersın ama resımdekı gıbı parmagını ıcerı yerleştırıyorsun soyle bı saga sola gıt bır ıkı seferee anlarsın zaten mesela adet bıtımınden yumurtlamaya kadar benım elıme degıyordu top kure gıbı dıye acıklamıs uygulama sert bır yuvarlagımsı bısey dı yumurtlamadan sonra yukarı cıktı gelmıyor suan , benım bunu yapma sebebımde aslında ılk basta akıntılarımı takıp etmek ıcındı cunku benım akıntılarım yuzde 90 dısarı cıkmıyor ancak ıcınden ellersem anlayabılıyorum sonra sonra bunu da kesfettım kontrol edıyorumeskıden ebelerde bu sekılde anlarlarmıs hamıle olup olmadıgını kadınların
Bu grafiği ilk kez görüyorum çok teşekkür ederimDaha yeni reglin bittiği için bence. Bak döngü sürecinde hormon seviyelerinin grafiğini atayım lh hormonu regl sonrası minimum düzeyde. Verimli günlere yaklaştıkça artıyor. Sarı çizgi lh
hey maşallah neler neler yapıyır insanlar :)Geçen ay eşim şehir dışına gitmak istedi arkadaşlarıyla,bende olmaz yumurtlama zamanım dedi, aynı şırınga önerisini oda yaptı
Bunların kafa aynı çalışıyor demek.
Kk da psikolojisi bozuk bir doktor vardı, hafta bir konu açardı, eski eşinden bosanma yeni eş bulma, onla da anlasamama tüm süreçleri anlatırdı. 2. Esin sertleşme problem vardı, ama sprem oluyordu nasılsa. O öyle yaparak hamile kalmıştıama aynı dakika enjekte ediyor