- 26 Aralık 2015
- 11.600
- 18.653
- 34
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.181
Günaydın tabiii ki herkes yerini hududunu bilsinBak bak gıderken bıde yargı dagıtıyorrr Gunooooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın tabiii ki herkes yerini hududunu bilsinBak bak gıderken bıde yargı dagıtıyorrr Gunooooo
Hayırlı güzel haberlerini bekliyorum inşallah canımBen bu ay aşılama yapmayı düşünüyorum..hep erteledim..çoktandır hormon testi bile vermiyorum..doktora gitmiyorum..ondan belki ben bata 3 gün kala test yaptım
Hayırlısı ıle ınsallah kuzumPcos kuzum adetler degısık. Belli olmuyor malesef. Donduler 40-45 ekımde kımyasal gecırdım 30 kasımda son adetımdı. 1 ocakta 2.4 tu hcg m. Ve kaset testte cıkmıyordu ınsallah bu sefer rabbım bıze bagıslar evladımı
Benım bütün hıslerım gıttı yaGünaydın tabiii ki herkes yerini hududunu bilsin
Amin Allah..sağol kuzumHayırlı güzel haberlerini bekliyorum inşallah canım
Her şey gönlünce olsun
Benım tüm hıslerim gitti sankı ya , ateşte söyle ıkıncı bı yükselme beklıyordum ama olmadı kırıldı umudumKızçeler pazar günü yumrtlama olalı 14. Gün olacak bugün Yumrtlama olalı 10. Gün çatlamada 8,5 diyelim bugün göğsüm sanki biraz dolgunlaştı ama acı yok hala, normalde hep acırdı regli zamanım ben hep baktım yumurtlamanın pik olduğu günün tam 2 hafta sonrası regli olmuşum bence bu pazar günü de eğer gebelik yoksa gelir benim
Eki Görüntüle 3186332
Dur kız noldu niye gittiBenım bütün hıslerım gıttı ya
Hayırlısı ne ise o olsun İnşAllahAma bence erkenden olucam..belirtiler erkenden başlamış bende
Ateşte ıkıncı bır yukselıs goremedım 36.7 gıdıyor hep sankı yarında bı tık düşecekmiş gıbı tabloyu gordunmuDur kız noldu niye gitti
Bende senin ateşinde bugünlerde iyi bir düşüş sonra yükseliş görsek diyorumBenım tüm hıslerim gitti sankı ya , ateşte söyle ıkıncı bı yükselme beklıyordum ama olmadı kırıldı umudum
Günaydın ateşin benimkine benziyor benimde hep düştüAteşte ıkıncı bır yukselıs goremedım 36.7 gıdıyor hep sankı yarında bı tık düşecekmiş gıbı tabloyu gordunmu
Gelmesin gelmesin regl falanKızçeler pazar günü yumrtlama olalı 14. Gün olacak bugün Yumrtlama olalı 10. Gün çatlamada 8,5 diyelim bugün göğsüm sanki biraz dolgunlaştı ama acı yok hala, normalde hep acırdı regli zamanım ben hep baktım yumurtlamanın pik olduğu günün tam 2 hafta sonrası regli olmuşum bence bu pazar günü de eğer gebelik yoksa gelir benim
Eki Görüntüle 3186332
Umudumu kaybetmiyorum tamammm pekııı anladımGünaydın ateşin benimkine benziyor benimde hep düştü
Yükseliş olmak mı zorunda ateşteAteşte ıkıncı bır yukselıs goremedım 36.7 gıdıyor hep sankı yarında bı tık düşecekmiş gıbı tabloyu gordunmu
Keske dıyorum keske benı suan e çok üzen bu ay olmazsa dıger ay muhtemelen kafadan direk gidecek olması ıkı aylık toptan uzulucemBende senin ateşinde bugünlerde iyi bir düşüş sonra yükseliş görsek diyorum
İnşallah faydasını görürsün canımBu ay ilk defa kullandım yumurtlama dönemlerimde gerçekten geri çıkışı önledi ama dedikleri gibi bir sonuç alabilir miyim nilmiyorum canım
Evet aslında olacak ıse 10. Günden sonra progesteron artmaya başlıyor onunla bırlıkte ates yükselmesi olabılıyor destinesiaaYükseliş olmak mı zorunda ateşte