- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 31
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.161
Hadi migreni tutmadan Hayriye sultan yatar hepinize iyi geceler diler. Hiçbirimizin ağzının tadı bozulmasın inşallah. Yarın pijama partisi yapacağız çocuklarımla çok yoğun olur geç girersem beni merak etmeyin biliyorum çok seversiniz özlersiniz merak edersiniz beni ama okul bitişi damlarım buralara. Seviliyorsunuz sevgili ailem
Test yapacak olanlar beni etiketlemeyi unutmayın. Duydun mu kıztrkn0709
Sen de orda burda çok gezinme ben yokkenPapatyamaviss
Yok bebeğim ben hiç yapmayı düşünmüyorumTest yapıcanmı?
Aminn hep beraber inşallahYa canımsın çok teşekkür ederim Allah razı olsun ne mutlu bana yüzünü güldürebildiysemhepimizin yüzünü güldürsün inşallah Rabbim
Ben bu ay aşılama yapmayı düşünüyorum..hep erteledim..çoktandır hormon testi bile vermiyorum..doktora gitmiyorum..ondan belki ben bata 3 gün kala test yaptımYok bebeğim ben hiç yapmayı düşünmüyorumbat tarihim Allahın izniyle 5 gün geçerse direk gidip kan vermeyi düşünüyorum. Sen ne yapacaksın
Bu ay ilk defa kullandım yumurtlama dönemlerimde gerçekten geri çıkışı önledi ama dedikleri gibi bir sonuç alabilir miyim nilmiyorum canımCanım memnun musun jelden
Hadi uyan da yap artık bebişimAhahah tamam askimcim hemen etiketlerim seni yapınca bol eğlenceler sizede
Ne çıktıBen bu ay aşılama yapmayı düşünüyorum..hep erteledim..çoktandır hormon testi bile vermiyorum..doktora gitmiyorum..ondan belki ben bata 3 gün kala test yaptım
Oğlumdan önce bende kimyasal geçirdim adetimi 4 gün geçe silik çizgiyle öğrenmiştim değer 18di perşembe günüydü iyi hatırlıyorum cumartesi sabahı kanamam başlamıştı orda ultrasonda bakmıslaedı bişey çıkmamıştı kan değerimde 25 çıkmıştı ondan 1 ay sonrada oğluma hamile kaldım kimyasaldan veya düşükten sonra sağlıklı gebe kalma olasılığı çok yüksekmis cnm doktor söylemiştiBakalim benim nasıl ilerleyecek ama yüksek ihtimal kimyasal gibi bir şey yaşıyorum ilk defa geliyor buda basima ama her şeyin hayırlısı
Neyi diyorsun kuzum?Ne çıktı
Test yaptım dedin ya bugün mü yaptın ?Neyi diyorsun kuzum?
Bu gün demedim..3 gün kala dedim yapıcamTest yaptım dedin ya bugün mü yaptın ?
Bak bak gıderken bıde yargı dagıtıyorrrHadi migreni tutmadan Hayriye sultan yatar hepinize iyi geceler diler. Hiçbirimizin ağzının tadı bozulmasın inşallah. Yarın pijama partisi yapacağız çocuklarımla çok yoğun olur geç girersem beni merak etmeyin biliyorum çok seversiniz özlersiniz merak edersiniz beni ama okul bitişi damlarım buralara. Seviliyorsunuz sevgili ailem
Test yapacak olanlar beni etiketlemeyi unutmayın. Duydun mu kıztrkn0709
Sen de orda burda çok gezinme ben yokkenPapatyamaviss
Evet bebıs kac gün varrr adeteGörüyor musunuz kızlar
Hmm tamamBu gün demedim..3 gün kala dedim yapıcam
Evet canım gözüküyor hemen çıktı çizgi demiGörüyor musunuz kızlar
Pcos kuzum adetler degısık. Belli olmuyor malesef. Donduler 40-45 ekımde kımyasal gecırdım 30 kasımda son adetımdı. 1 ocakta 2.4 tu hcg m. Ve kaset testte cıkmıyordu ınsallah bu sefer rabbım bıze bagıslar evladımıEvet bebıs kac gün varrr adete
Ama bence erkenden olucam..belirtiler erkenden başlamış bendeHmm tamamBeklemedeyim
Evet evet kuzum yenı uyandım yaptım hemenEvet canım gözüküyor hemen çıktı çizgi demi