Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar selam 🧟😂 ovulasyon testim yine saolsun hergun ters köşe yapıyor beni. Ay pik olacak ertesi gün diye üst üste deniyoruz ama çizgiler öyle yanıltıcı ki!!! Ne yapacağımı şaşırdım. Sizce pik yakın mi yoksa gördüğünüz 7 Aralık ve 11 Aralık çizgiler pik mi 🙈 kalpler ilişkin olan günler. Test uzmanlarını bekliyorum bir el atın bana yaaaa😂😂😂
Henüz yumurtlama olmamış canım. Sıvı alımına dikkat ediyomusun?

Bence daha olmamıs canım .yada testın ozellıgı bu bu kadar kızarıyor🙄🙄ınsallah gerek kalmaz ama bıdshakı aya ınovıta kullanmalısın.ben az once dohrulugunu bırkez daha teyıt ettım bı kontrolumde dr raporuma 19mm ovulatur yapı ızlenmekte yazmıs bır tarıhte.ben 2 yıldır adetımı ılıskımı kaydederım uygulamaya.baktım ordan aklıma geldı bugun gercekten doktorun ovulasyon yazdıgında adetten sonra 14. Gunmus.ben 24-25 gunde bır adet oldugum ıcın yumurtlamayı hep 11. 12. Gun sanıyordum🥴🥴🥴hep yanlıs degerlendırmeler.bu ay ınovıta yaptm cok belırgın gercekten ılk kez kullanmama ragmen cok guzel anladım ve 13. Gunde pık oldu 14. Gunde çatladı
Laboraquick kullanıyorum yani belirgin oluyor aslında ama bu ay bir saçmaladı çok yanıltıcı oldu benim için. Mesela dünün sonucuna göre bugün pik bekliyordum ama daha silik çıktı 🧟 umarım ihtiyaç kalmaz ama aklımda olsun o dediğin marka

Gittim kuzum . Ben daha 3 aylık evliyken karar verdik bebek konusuna önlem amaçlı göründüm önce sorun var midir diye bir şey yok tertemiz ddi Dr herseye sonra 7 8 ay denedik doğal olarak olmadı yeniden gittik klomen verdiği ay hamile kaldım ikizlere ama düşükle sonuçlandı hsg çekildim Dr önerisiyle rahimde perde tespit edildi . Ameliyatla alındı kontrole gittim şuan hersey yolunda perde alındı ve temizlendi gebelik oluşacaktır ddi Dr. Kasımda denemeye başladık çokta sabırsızım hemen olsun istiyorum düşen bebeklerimin yeri dolsun istiyorum 😪yarina randevu aldım drla konuşup klomen isteyeceğim yumurta tembelliğim vat çünkü
Elinden gelen her şeyi yapmışsın canım perde de gitmiş eminim olacak çok yakında 😍🙏💙
Benim doktora gitmek ve sonrası gözümde çok büyüyor ayrı bir stres olacak gibi geliyor o da, en azından o kısımları atlatmışsınız ve ufak tefek sorunlar da çözülmüş geriye beklemek kalmış şimdi. Kaybın için de çok üzüldüm, her serde hayır aramak gerekir ama hamile kalabiliyorsun bak bir kez olduysa bir daha bir daha neden olmasın 🙏😍💙 hiç umutsuz olma asla çocuğun olmaz boşuna uğraşma denildiği halde benim yengemin bile iki evladı oldu. Allah biliyor kalbinden geçeni en doğru zamanda nasip edecek inşallah göreceksin

Elinden gelen her şeyi yapmışsın canım perde de gitmiş eminim olacak çok yakında 😍🙏💙
Benim doktora gitmek ve sonrası gözümde çok büyüyor ayrı bir stres olacak gibi geliyor o da, en azından o kısımları atlatmışsınız ve ufak tefek sorunlar da çözülmüş geriye beklemek kalmış şimdi. Kaybın için de çok üzüldüm, her serde hayır aramak gerekir ama hamile kalabiliyorsun bak bir kez olduysa bir daha bir daha neden olmasın 🙏😍💙 hiç umutsuz olma asla çocuğun olmaz boşuna uğraşma denildiği halde benim yengemin bile iki evladı oldu. Allah biliyor kalbinden geçeni en doğru zamanda nasip edecek inşallah göreceksin
Canımsın çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için 🙏❤️dediğin gibi çoğu şeyi atlattım geriyeAllahin izniyle meyvesini yemek kaldı ama o süreç beni o kadar yordu o kadar yıprattı ki hala uzantılarını yaşıyor gibiyim aslinda Rabbım aratmasın hiç kimseye bana da 🙏tez vakitte dolsun kucaklarimiz inşallah

Nasıl özellikleri 😅
Ayy hiç sorma kolay kolay hiç bir şeyi begenmez saçını toplasam açar aksi dedigim dedik kendine titiz bakımlı detaycı. Yani o kadar begenmezki sen kuaföre gitsen seni kimse çekmez geldigini gören kaçar diyorum 😂😂🥰

Ayy hiç sorma kolay kolay hiç bir şeyi begenmez saçını toplasam açar aksi dedigim dedik kendine titiz bakımlı detaycı. Yani o kadar begenmezki sen kuaföre gitsen seni kimse çekmez geldigini gören kaçar diyorum 😂😂🥰

Ahahaah o kadar iyi anlıyorum ki eşim basak😂😂😂

Bu topik hepimize hayırlı uğurlu gelsin en kısa zamanda göbüşlerimiz dolsun inşallah

Arkadaşlar lütfen düzenli bir şekilde yazmayacak ve regl mi olduğunu gebe mi olduğunu guncellemeyecekler isim vermesinler dikkat edelim bunlara

HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH 🙏

Anne adayımız 😍🙏SAT TARİHİBAT TARİHİsonuç 🌹
imagination forever imagination forever 27 KASIM22 ARALIK:KK19:
Mervenur277 Mervenur277 27 KASIM23 ARALIK:KK19:
@Esma3245064 ARALIK30 ARALIK:KK19:
@Mevsimlisan3 ARALIK31 ARALIK:KK19:
@bebekheyecani5 ARALIK31 ARALIK:KK19:
savascii savascii 1 ARALIK1 OCAK:KK19:
Bearhug Bearhug 4 ARALIK1 OCAK:KK19:
Aye10 Aye10 27 KASIM1 OCAK:KK19:
@bademmgoz5 ARALIK2 OCAK:KK19:
@dream23115 ARALIK2 OCAK:KK19:
@trueliving_6 ARALIK3 OCAK:KK19:
@babypink009 ARALIK3 OCAK:KK19:
@hiskolikk3 ARALIKBURALARDA:KK19:
@mrsdnz3ARALIK4 OCAK :KK19:
@Hayirlisi1235 ARALIK4 OCAK:KK19:
M marilyn95 4 ARALIK4 OCAK:KK19:
@smgsmgsmg6 ARALIK4 OCAK:KK19:
@Hayat sevince guzel274 ARALIK4 OCAK:KK19:
@mutluanne27797 ARALIK4 OCAK:KK19:
@trkn07098 ARALIK6 OCAK:KK19:
@ceydap11 ARALIK6 OCAK:KK19:
@Feyzacim10 ARALIK8 OCAK:KK19:
@fatsek10 ARALIK8 OCAK:KK19:
D Defnemege 10 ARALIK11 OCAK:KK19:
Niqu Niqu 11 ARALIK11 OCAK:KK19:
@birumutbende12 ARALIK12 OCAK:KK19:
@fnd_5013 ARALIK:KK19:
@Papatyamaviss12 ARALIK:KK19:
melegim can melegim can 24 ARALIK20 OCAK:KK19:
@B_Nur:KK19:
:KK19:
benide eklermisiniz sat 5 aralık bat 3 ocak

Ya detaycı,planlı falan oluyorlar ya o hoşuma gidiyor, başarılı planlı düzenli bı bebem olsun diye başak istiyorum galiba 😂 ama fark etmez tabii sağlıklı olması öncelik😂
Hemde nasıl inat asırıda soguk kanlı haa unuttum onu koş desem ayagının altında yumurta var gibi gider sanki başkasına diyorum ama yinede çokkk seviyorum çünkü o benim minnoş kızım 🤗🤗🤗diger kızımda boga o çok duyugusal nisan dogumlu. Keşke yine nisan dogumlu ve koç burcu bebişim olsa çok zeki oluyor koç burçları

Kızlar bende koşa koşa bugün eve geldim ovülasyon testim dahada koyulaşır belki diye ama koyulaşmamış birebir aynı çıktı geldim madem boş geçmiyeyim dedim😅 ama yani böyle giderse bu haftayı ful dolu geçecez her gün ya akşama pik olursa diye geçiyor😅😅
Sabahki testimin fotosunu koydum inşallah yarına bari pik olur :işsiz:

Eklentiler

• IMG_20221212_124321.jpg
    IMG_20221212_124321.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 53
Hemde nasıl inat asırıda soguk kanlı haa unuttum onu koş desem ayagının altında yumurta var gibi gider sanki başkasına diyorum ama yinede çokkk seviyorum çünkü o benim minnoş kızım 🤗🤗🤗diger kızımda boga o çok duyugusal nisan dogumlu. Keşke yine nisan dogumlu ve koç burcu bebişim olsa çok zeki oluyor koç burçları

Hayırlısıyla olsun bakalım bebisler terazi falan da olur yani koç falan olmaz için bayağı uzak tarih oluyor 2024e kalıyor koç için 😂

Kızlar bende koşa koşa bugün eve geldim ovülasyon testim dahada koyulaşır belki diye ama koyulaşmamış birebir aynı çıktı geldim madem boş geçmiyeyim dedim😅 ama yani böyle giderse bu haftayı ful dolu geçecez her gün ya akşama pik olursa diye geçiyor😅😅
Her günmü🫣sperm zaten yaşıyor..kalitesiz oluyor her gün boşuna yormayım kendimi😂

Al bendende o kadar hergun pik olacak diye sex manyağı olduk😂😂😂😂😂

X