Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaa ask olsun akreplerden neden korkuyorsun harbi insanlardır akrepler mesela ben

Bu ay modum çok düştü resmen yikiklari oynuyorum ya sürekli salya sümük ağlıyorum neye ağladıgimida bilmiyorum sadece ağlıyorum çocuk isi psikolojimi yıprattı sanırım..
Kız kıyamam sana ya. Yürüyüş falan yapsana iyi gelir. Ben de öyleydim bundan 3 ay önce. Sebepsiz salya sümük ağlardım. Sonra antidepresana başladım.

ay ben burca cok takılmadın suanda da işte bellı mı olur
Hayırlısı sağlıklı olsun en önemlisi o kuzu zaten bana da baksana sanki istediğim ay oluyor sanki kolay hamile kalıyorum gibi ay beğenmiyorum neyimeyse hahahah
Aaaa ask olsun akreplerden neden korkuyorsun harbi insanlardır akrepler mesela ben
Ay kuzum valla Akrep çok tanıdığım yok inan ve aslında çok iyi yönleri olan bir burç olduğunu da biliyorum aslında, bir kuzenim var sadece hayatımda gördüğüm en geçimsiz en en zor insanlardan biri çocukluğundan beri hep bu Akrep burcu bu yüzden böyle diyorlardı resmen beynime kodlandi yoksa güneş burcu karakter şekillendirmez aslında bu işin yükseleni var stelyumu var, bir sürü parametre var ki ben de güneş burcundan karakter bicenlere kızarım normalde ama niyeyse çocuk mevzusunda bu bilinçaltı şeyleri tetikleniyor

Kız kıyamam sana ya. Yürüyüş falan yapsana iyi gelir. Ben de öyleydim bundan 3 ay önce. Sebepsiz salya sümük ağlardım. Sonra antidepresana başladım.
Depresyona girdim resmen yatağın içinden çıkasım hiç yok adet üstüne de ağır bir grip aşırı hassas bir dönemdeyim sürekli ağlıyorum birde inadıma bütün dünya karşıma geçmiş doğurmuş ve instada paylaşıyor gibi her yer de rastlıyorum asla isyan etmiyorum ama içimden de sürekli ağlamak geliyor yoruldum artık

Yok yok hiç korkma akreplerden tabi bunun yükseleni cart curtu var bide haliyle insanın kişiliğiyle de alakalı bir durum . Ben ve eşim de akrebiz çok şükür sevilen insanlarız ya yani en azından çevremiz öyle hissettiriyor içlerini bilemem

Ben de aynılarını hissediyorum canım. Seni çok iyi anlıyorum. Ben çocuk olayına yeni niyet ettim ama neyi kafana takarsan o çıkıyor karşına mutlaka. Üzülme valla bak ben de üzülüyorum böyle olunca.

1 buçuk yıl oldu hala tık yok bazen çok iyiyim dünya yansa umrumda değil bazen de düşüyorum bu batağa ( bu aralar.oldugu gibi ) paraliyorum kendimi esimi de üzüyorum oda üzülüyor bu hallerime.. ne iyi gelir nasıl atlatilir hiç bilmiyorum

Kafadan atmak gerek diyorlar ama onu da nasıl yapacağız atılmıyor ki...
Bizim de beşinci ayımız bu, doktora gideceğiz artık
Siz gittiniz mi doktora hiç canım?

En sevdiğim marka budur oğlumun hamileligini öğrenmiştim cok erken yumurtlama testide başarılı gayet güzel pozitif aldim 2 ay ama birinde esim yoktu birinde de nasip olmadı işte insallah senin pozitifte bebis gelir

Evet cnm bende oğluma yumurtlama ve gebeliği bu testte öğrenmiştim inşallah bu ay güzel haberler alırız

Kafadan atmak gerek diyorlar ama onu da nasıl yapacağız atılmıyor ki...
Bizim de beşinci ayımız bu, doktora gideceğiz artık
Siz gittiniz mi doktora hiç canım?
Gittim kuzum . Ben daha 3 aylık evliyken karar verdik bebek konusuna önlem amaçlı göründüm önce sorun var midir diye bir şey yok tertemiz ddi Dr herseye sonra 7 8 ay denedik doğal olarak olmadı yeniden gittik klomen verdiği ay hamile kaldım ikizlere ama düşükle sonuçlandı hsg çekildim Dr önerisiyle rahimde perde tespit edildi . Ameliyatla alındı kontrole gittim şuan hersey yolunda perde alındı ve temizlendi gebelik oluşacaktır ddi Dr. Kasımda denemeye başladık çokta sabırsızım hemen olsun istiyorum düşen bebeklerimin yeri dolsun istiyorum yarina randevu aldım drla konuşup klomen isteyeceğim yumurta tembelliğim vat çünkü

Benimde bugün regl 2. Nci gün canım geçen ay 14 nde Hsg çekildim ondan önce üç ay klomen kullandım.bu ay aşılama için gidecektim ama misafirim gelecek diye erteledim.eşimde bir tık sperm problemi var.ben yarın klomen e başlıcam tekrar eşimede kullandırıcam.rabbim hepimize yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…