Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde bugün regl 2. Nci gün canım geçen ay 14 nde Hsg çekildim ondan önce üç ay klomen kullandım.bu ay aşılama için gidecektim ama misafirim gelecek diye erteledim.eşimde bir tık sperm problemi var.ben yarın klomen e başlıcam tekrar eşimede kullandırıcam.rabbim hepimize yardım etsin ❤️🥹
Esinde sperm sorunu varsa omcelik olarak omu iyilestirmenin yollarını bul kuzum keçiboynuzu pekmezi yedir bol bol bir de bitter çikolata tuketsin benim eşimdede vardi spermleri düşüktü varikosel vardı ameliyatsız atlattı bahsettiğim şekilde bitter keçiboynuzu muz ceviz bal bol bol tüketti çok şükür atlattı darısı size olsun kuzum şifa olsun hepimize inşallah

Gittim kuzum . Ben daha 3 aylık evliyken karar verdik bebek konusuna önlem amaçlı göründüm önce sorun var midir diye bir şey yok tertemiz ddi Dr herseye sonra 7 8 ay denedik doğal olarak olmadı yeniden gittik klomen verdiği ay hamile kaldım ikizlere ama düşükle sonuçlandı hsg çekildim Dr önerisiyle rahimde perde tespit edildi . Ameliyatla alındı kontrole gittim şuan hersey yolunda perde alındı ve temizlendi gebelik oluşacaktır ddi Dr. Kasımda denemeye başladık çokta sabırsızım hemen olsun istiyorum düşen bebeklerimin yeri dolsun istiyorum 😪yarina randevu aldım drla konuşup klomen isteyeceğim yumurta tembelliğim vat çünkü
Demek ki hamile kalabiliyorsun. Lütfen toparlan hayatı yani akıp giden zamanı kaçırıyorsun. Yaş ilerledikçe insan geçmişte kafasına taktiği şeyleri hatırlayınca boşuna üzülmüş yipratmisim kendimi diyor. Gerekirse aşılama denersiniz. Ben evlenince 5 sene çocuk yapmadım şimdi yaşım 38 e geldi ikinci olsun diye bekliyoruz. Öncelikle herşeyin hayırlısını istemek lazım. Vardır Rabbimin bir bildiği. Teyzemin tam 17 sene çocuğu olmadı rahim yatağı dardı hep kürtajla sonuclaniyordu sonra tedaviyi de bıraktı hayatı yaşayacağım olmazsa olmaz dediği sene sağlıklı bir gebelik oldu doğurdu sonraki sene bir oğlu daha doğdu ☺️ İnşallah tez zamanda sağlıklı bir gebelik olur hepimiz için. Biraz rahatla topicten uzaklaş birkaç hafta iyi gelecektir eminim.

1 buçuk yıl oldu hala tık yok bazen çok iyiyim dünya yansa umrumda değil bazen de düşüyorum bu batağa ( bu aralar.oldugu gibi ) paraliyorum kendimi esimi de üzüyorum oda üzülüyor bu hallerime.. ne iyi gelir nasıl atlatilir hiç bilmiyorum
Yavrum bence bi yürüyüş falan yap. Destek alabilirsin. Bana çok iyi geliyor. Kendi psikoloğumu gönül rahatlığıyla öneririm. Plates falan yap evde. Ben yataktan çıkıp bu kadar iyiysem kesinlikle psikolojik destekle.

Demek ki hamile kalabiliyorsun. Lütfen toparlan hayatı yani akıp giden zamanı kaçırıyorsun. Yaş ilerledikçe insan geçmişte kafasına taktiği şeyleri hatırlayınca boşuna üzülmüş yipratmisim kendimi diyor. Gerekirse aşılama denersiniz. Ben evlenince 5 sene çocuk yapmadım şimdi yaşım 38 e geldi ikinci olsun diye bekliyoruz. Öncelikle herşeyin hayırlısını istemek lazım. Vardır Rabbimin bir bildiği. Teyzemin tam 17 sene çocuğu olmadı rahim yatağı dardı hep kürtajla sonuclaniyordu sonra tedaviyi de bıraktı hayatı yaşayacağım olmazsa olmaz dediği sene sağlıklı bir gebelik oldu doğurdu sonraki sene bir oğlu daha doğdu ☺️ İnşallah tez zamanda sağlıklı bir gebelik olur hepimiz için. Biraz rahatla topicten uzaklaş birkaç hafta iyi gelecektir eminim.
Kesinlikle çok haklısın biraz uzaklaşmak gerekiyor kafamı çok.kurcaliyor aşırı takıyorum biraz bi fikirden uzaklaşmak lazım yoksa stresten olacağı varsa da olmayacak .. inşallahh buraya döndüğüm de pozitif görüp dönmüş olurum .. dönene kadar da herkesten pozitif haberleri almak istiyorum 🙏Rabbım herkese en sağlıklı hayırlı şekliyle.nasip etsin inşallah

Yavrum bence bi yürüyüş falan yap. Destek alabilirsin. Bana çok iyi geliyor. Kendi psikoloğumu gönül rahatlığıyla öneririm. Plates falan yap evde. Ben yataktan çıkıp bu kadar iyiysem kesinlikle psikolojik destekle.
Teşekkür ediyorum canım benimm tüm destek ve önerilerin için 🙏bir sürü buralarda olmayacağım biraz uzak durup kendimi ise vermek istiyorum kafam dağılsın.. hamiş kalıp öyle dönmeyi umut ediyorum 🙏🙏😇

Esinde sperm sorunu varsa omcelik olarak omu iyilestirmenin yollarını bul kuzum keçiboynuzu pekmezi yedir bol bol bir de bitter çikolata tuketsin benim eşimdede vardi spermleri düşüktü varikosel vardı ameliyatsız atlattı bahsettiğim şekilde bitter keçiboynuzu muz ceviz bal bol bol tüketti çok şükür atlattı darısı size olsun kuzum şifa olsun hepimize inşallah
Canım geçen sene çok düşüktü keçiboynuzu proxeed plus 2 derece varikosel vardı ameliyat oldu eşim ağrı yapıyordu çünkü şimdi baya normale döndü.İleri hızı falan.Hsg çeken doktorum değil tüp bebek aşılama ya bile gerek yok artık bi engel yok takmayıp bekliceksiniz dedi.ama bunu yazdığın iyi oldu klomen almaya çıkmışken keçiboynuzu alayım ben pekmezini içiyor ama ben bu kaynatma yöntemi varya onunla çok fayda gördük

Teşekkür ediyorum canım benimm tüm destek ve önerilerin için 🙏bir sürü buralarda olmayacağım biraz uzak durup kendimi ise vermek istiyorum kafam dağılsın.. hamiş kalıp öyle dönmeyi umut ediyorum 🙏🙏😇
İnşallah canım benim biz seni bekliyoruz çok özletme kendini ❤️ ne zaman ihtiyacın olursa burdayız

Gittim kuzum . Ben daha 3 aylık evliyken karar verdik bebek konusuna önlem amaçlı göründüm önce sorun var midir diye bir şey yok tertemiz ddi Dr herseye sonra 7 8 ay denedik doğal olarak olmadı yeniden gittik klomen verdiği ay hamile kaldım ikizlere ama düşükle sonuçlandı hsg çekildim Dr önerisiyle rahimde perde tespit edildi . Ameliyatla alındı kontrole gittim şuan hersey yolunda perde alındı ve temizlendi gebelik oluşacaktır ddi Dr. Kasımda denemeye başladık çokta sabırsızım hemen olsun istiyorum düşen bebeklerimin yeri dolsun istiyorum 😪yarina randevu aldım drla konuşup klomen isteyeceğim yumurta tembelliğim vat çünkü
Canım seni çok iyi anlıyorum ya..bendede 1.5 senenin sonunda hamile kaldım..2 ay sonra 2 sene olucak .ne yalan söyleyim hiç beklemiyordum..inanamıyordum hamileyim diye..kese gördük hemen eşim mobilyaya baktı..ne kadar dedim dur çok erken hiç umursamadı beni..eşim tarafta hiç torun yok..her kes o kadar mutluydu..ama kürtajla sonuçlandı..dünya başıma döndü..durmadan ağladım kendimi ve her kesi suçladım..telefonları açmadım..eşimden sebebsiz küsüyordum..ilişki istemiyordum..Ama kendimi toparladım..sağlıklsız çocuk ola bilirdi ve ya bana bir şey ola bilirdi..daha ireli haftalarda ola bilirdi.Her ayın sonu bende dediğin gibi oluyorum..ağlıyorum yeniden toparlanıyorum..Olucak sonuçta hep bunu kendine söyle canım

bu ay bende öyleyim olmadık şeyleri kafaya takıyorum sonra taktım diye kendime kızıp ağlıyorum :KK48:
Ay ne kadar burdan uzak kalacağım desemde kalamıyorum bağımlılık yapıyor 🤭valla perperisan haldeyim suan kalktım kendimi ev işlerine vurdum ertelenmiş tüm işleri dokt ortaya yapıyorum kafam meşgul olsun maksat başka türlüsü de mümkün değil gibi görünüyor

Ay ne kadar burdan uzak kalacağım desemde kalamıyorum bağımlılık yapıyor 🤭valla perperisan haldeyim suan kalktım kendimi ev işlerine vurdum ertelenmiş tüm işleri dokt ortaya yapıyorum kafam meşgul olsun maksat başka türlüsü de mümkün değil gibi görünüyor
Hemen özledin mi bizi 🤩

Bu topik hepimize hayırlı uğurlu gelsin en kısa zamanda göbüşlerimiz dolsun inşallah

Arkadaşlar lütfen düzenli bir şekilde yazmayacak ve regl mi olduğunu gebe mi olduğunu guncellemeyecekler isim vermesinler dikkat edelim bunlara

HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH 🙏

Anne adayımız 😍🙏SAT TARİHİBAT TARİHİsonuç 🌹
imagination forever imagination forever 27 KASIM22 ARALIK:KK19:
Mervenur277 Mervenur277 27 KASIM23 ARALIK:KK19:
@Esma3245064 ARALIK30 ARALIK:KK19:
@Mevsimlisan3 ARALIK31 ARALIK:KK19:
bebekheyecani bebekheyecani 5 ARALIK31 ARALIK:KK19:
@savascii1 ARALIK1 OCAK:KK19:
@Bearhug4 ARALIK1 OCAK:KK19:
Aye10 Aye10 27 KASIM1 OCAK:KK19:
@bademmgoz5 ARALIK2 OCAK:KK19:
@dream23115 ARALIK2 OCAK:KK19:
@trueliving_6 ARALIK3 OCAK:KK19:
@babypink009 ARALIK3 OCAK:KK19:
@hiskolikk3 ARALIKBURALARDA:KK19:
@mrsdnz3ARALIK4 OCAK :KK19:
@Hayirlisi1235 ARALIK4 OCAK:KK19:
@marilyn954 ARALIK4 OCAK:KK19:
@smgsmgsmg6 ARALIK4 OCAK:KK19:
@Hayat sevince guzel274 ARALIK4 OCAK:KK19:
@mutluanne27797 ARALIK4 OCAK:KK19:
@trkn07098 ARALIK6 OCAK:KK19:
@ceydap11 ARALIK6 OCAK:KK19:
@Feyzacim10 ARALIK8 OCAK:KK19:
fatsek fatsek 10 ARALIK8 OCAK:KK19:
D Defnemege 10 ARALIK11 OCAK:KK19:
Niqu Niqu 11 ARALIK11 OCAK:KK19:
@birumutbende12 ARALIK12 OCAK:KK19:
fnd_50 fnd_50 13 ARALIK:KK19:
@Papatyamaviss12 ARALIK:KK19:
@melegim can24 ARALIK20 OCAK:KK19:
@B_Nur:KK19:
Aysegul610824 Kasim28 aralik:KK19:
:KK19:

Kizlar selam 🧟😂 ovulasyon testim yine saolsun hergun ters köşe yapıyor beni. Ay pik olacak ertesi gün diye üst üste deniyoruz ama çizgiler öyle yanıltıcı ki!!! Ne yapacağımı şaşırdım. Sizce pik yakın mi yoksa gördüğünüz 7 Aralık ve 11 Aralık çizgiler pik mi 🙈 kalpler ilişkin olan günler. Test uzmanlarını bekliyorum bir el atın bana yaaaa😂😂😂

Eklentiler

• IMG_20221212_131000.jpg
    IMG_20221212_131000.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 57
Kizlar selam 🧟😂 ovulasyon testim yine saolsun hergun ters köşe yapıyor beni. Ay pik olacak ertesi gün diye üst üste deniyoruz ama çizgiler öyle yanıltıcı ki!!! Ne yapacağımı şaşırdım. Sizce pik yakın mi yoksa gördüğünüz 7 Aralık ve 11 Aralık çizgiler pik mi 🙈 kalpler ilişkin olan günler. Test uzmanlarını bekliyorum bir el atın bana yaaaa😂😂😂
Bence daha olmamıs canım .yada testın ozellıgı bu bu kadar kızarıyor🙄🙄ınsallah gerek kalmaz ama bıdshakı aya ınovıta kullanmalısın.ben az once dohrulugunu bırkez daha teyıt ettım bı kontrolumde dr raporuma 19mm ovulatur yapı ızlenmekte yazmıs bır tarıhte.ben 2 yıldır adetımı ılıskımı kaydederım uygulamaya.baktım ordan aklıma geldı bugun gercekten doktorun ovulasyon yazdıgında adetten sonra 14. Gunmus.ben 24-25 gunde bır adet oldugum ıcın yumurtlamayı hep 11. 12. Gun sanıyordum🥴🥴🥴hep yanlıs degerlendırmeler.bu ay ınovıta yaptm cok belırgın gercekten ılk kez kullanmama ragmen cok guzel anladım ve 13. Gunde pık oldu 14. Gunde çatladı

X