- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.025
- 31
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.661
Ayni mantikdayiz canimmm vallahi haklisin ben en cok sunda uzuldum instada video cikti bebek gördü aaay bebekk dedi öptü ozaman cok üzüldüm bide alisveris merkezinde bir kizi tuttu cekti öptü:) hep kizlara yaklasiyor sanirim kiz bebek istiyor oda benim gibiYaaa yalnız değilmişim benimde oğlum 17 aylık olmak üzere bende yaş farkı çok olmasın istiyorum birde benimde oğlum bebeklerle çok oyalanıyor bir yere gittiğimizde falan kıskançlığıda yok umarım kardeşiylede böyle olur birde ben şuanda oğluma bakan yok diye çalışamıyorum her türlü evdeyim yani ilerde oğlum büyüdüğünde bu seferde ikinci çocuk büyüsün diye bekliycem bir sürü yılım çöp olcak en azından ikisi birlikte büyürler 12 yaşlarına falan geldiğindede sürekli bir işe girer çalışırım hayırlısı bakalım
Ben yaptım ve kocaman bir tek çizgiEvet bugün almayı düşünüyorum ama bakalım cesaret edebilirsem
Merhaba baska kurumda yaptiysan sonuc değişiyor o yuzden aynı kirumda ayni saatte vermen önemli.Kızlar moralim cok bozuk beta hcg 25 gelmis dun 29 du o kadar kötüyüm ki
Aynı yerde mi yaptırdın canımKızlar moralim cok bozuk beta hcg 25 gelmis dun 29 du o kadar kötüyüm ki
Ben daha çıkıp almadım ama bana da kocamaaaan bir tek çizgi çıkacak eminimBen yaptım ve kocaman bir tek çizgi
Farkli yerlerde verdimMerhaba baska kurumda yaptiysan sonuc değişiyor o yuzden aynı kirumda ayni saatte vermen önemli.
Diger bir husus ise dusup tekrar yukselen gebeler gordum ben burda o yuzden lütfen uzulme 1 deger onemli
Sana yol arkadaşı olarak bende mi yapsam bugünEvet bugün almayı düşünüyorum ama bakalım cesaret edebilirsem
Belli olmaz ama ovulasyon testiyle öğrenenler var seninki de çıkmış bı dene bakalimBen daha çıkıp almadım ama bana da kocamaaaan bir tek çizgi çıkacak eminim
Hayir canım farkliAynı yerde mi yaptırdın canım
Bende de şu 1 saattir karnımda batma var kasığıma doğru karnımda sanki kramp gibi batıyor duruyoruyusukluk ve yanma bel agırısı karısımı bısey benım oglumda yasadıgım ve 9 ay bıtmeyen bır seydı. Kimyasalımda da oldu aynısı bende barız bısey bunun olması yanı ama bazen cok ooturarak calıstıgım ıcın de olabılıyor oyuzden bunu ona baglamayacagım ama kasıklarım karnım reglımsı agıryor gercekten
Adetin gecikmiş miydi canim ?Kızlar moralim cok bozuk beta hcg 25 gelmis dun 29 du o kadar kötüyüm ki
Kuzum bana iki prof da açıp bakmamız lazım sorun varsa tüpün kalması taraftarı değiliz dedi. Başka muayene olamadım çünkü burada o kadar iyi doktorlar yok Instagram'dan da prof ve docente mesajla sordum tüpte genişleme var,hasar gibi görünüyor dediler, laparaskopi ile tanı koyulur dedi. Bide hiç gebe kalamadim çaresizim mecbur yaptıracağımGul220 oku bak bir doktora yine görün kuzum..bence sende bir şey yok hala aynı fikirdeyim..bu doktorlar bize stresten başka bir şey yaşatmadılar
Ayni yerde vermelisin ve her gün verip moralini bozma dün verdiğin yerde yarın verFarkli yerlerde verdim
Iste bu yüzden olabilir her kurumun deger araligi baska.Farkli yerlerde verdim
Farklı yerlerde yaptırdığından dolayı böyle çıkanlar vardı. Aynı kurumda aynı zamanlarda ver bence , farklı olmasından dolayı olduğunu düşünüyorum.Hayir canım farkli
Doğru haklısın canım işte insan hep kendine düşünecek birşey buluyorBirşey olmaz onla canim.
Çok ağır kaldırıp indirme.
Ki bu hile sorun değil. Hamile kalacak olan bir şekilde kalıyor.
Tüp Bebek yaptıranlar bile traansfer yapılıp ertesi gün 8-10 saat yol gidiyirlar
Gebe kalamamak bununla alakası yok..demek zamanı gelmemiş kuzum.İn şa Allah boşa ameliyata girmemiş olursun..seni çok merak ediyorum..nedense bu doktorlara inamım hiç kalmamış..Sonuç güzel olsunKuzum bana iki prof da açıp bakmamız lazım sorun varsa tüpün kalması taraftarı değiliz dedi. Başka muayene olamadım çünkü burada o kadar iyi doktorlar yok Instagram'dan da prof ve docente mesajla sordum tüpte genişleme var,hasar gibi görünüyor dediler, laparaskopi ile tanı koyulur dedi. Bide hiç gebe kalamadim çaresizim mecbur yaptıracağım
Çatlama dan sayacaksın in canımCatlamadan mi yumurtlamadan mi sayılacak ben hep yumurtlamadan sayıyorum kızlar öyle demişti
Geçen yine aynısı oldu canım farklı yerlerde ölçüm yapıldığı için kimyasaldan şüphe edildi.ilk ölçüm yapılan yerde tekrar verince yükseldi. Eminim seninki de yükselecek. İlk ölçüm yaptırdığın yerde tekrar ver benceFarkli yerlerde verdim