- 1 Nisan 2022
- 12.545
- 15.411
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.641
İşte bu korku bende olduğu için çok yıpranmışımKuzum benim yaşım küçük diye çok korkuyordum şimdiden böyleyse ileride naparım korkusu vardı bide doktorlarda fsh yüksek diyordu çok gerilmiştim ya çok şükür gerçektenhadi bu ay hamiş kalında peşinizden geleyim benim daha ayın sonuna
Evet bugün almayı düşünüyorum ama bakalım cesaret edebilirsemBeraber yapalım sende aynı durumdasin sanırım
Orası öyle tabi hamile kalıp kalp atışını duyamamistik diğerinde o daha üzücü oluyorKorkma canım testte görmesen regl olunca göreceksin olmadığını niye kendine eziyet ediyorsun. Hem bu ay olmazsa gelecek ay olur yeter ki hayırlı sağlıklı olsun
Kız bir doktorun lafıyla hareket etmeyip üzülmeme kararı almamışmıydık bizKız ne bileyim doktor 1 altı gelirse tüp bebek felan diyince gerildim bayağı
Amin sağol canımYok korkma ne kadar sakinirsan o kadar başına gelir relax ol dediğim şeylere dikkat et yeter li olur allahin izniyle
Benimde tek ümidim işte geç yumurtlama olması yoksa pekte ümidim yok aslındaEvet bugün almayı düşünüyorum ama bakalım cesaret edebilirsem
İnşallah faydalarını görürüz canım
Amin canımİnşallah faydalarını görürüz canım
Aynen öyle canım. Allah hayırla nasip etsinOrası öyle tabi hamile kalıp kalp atışını duyamamistik diğerinde o daha üzücü oluyor
Ay valla bende nasıl stres yapmışsam resmen derin bir nefes aldım yaİşte bu korku bende olduğu için çok yıpranmışımBende sayılı günler kalmış
Kuzum bana 2 farklı doktorda fsh ın yüksek demişti bide geç hamile kalınca kafam soru işaretleri ile dolmuştu ama çok şükür korktuğum gibi olmadı doktorumda çok iyi dediKız bir doktorun lafıyla hareket etmeyip üzülmeme kararı almamışmıydık biz2 ay önce gittiğim doktor beni ertesi gün ameliyata alacaktı yumurtalığında tümör var diye. Başka doktora gittim detaylı inceledi kan tahlili yaptı bu tümör değil sakın ameliyat olmayı düşünme dedi. Ötekine inansam güvensem belki yumurtalığımdan olacaktım
Kız bir doktorun lafıyla hareket etmeyip üzülmeme kararı almamışmıydık biz2 ay önce gittiğim doktor beni ertesi gün ameliyata alacaktı yumurtalığında tümör var diye. Başka doktora gittim detaylı inceledi kan tahlili yaptı bu tümör değil sakın ameliyat olmayı düşünme dedi. Ötekine inansam güvensem belki yumurtalığımdan olacaktım
İyi çok şükürKuzum bana 2 farklı doktorda fsh ın yüksek demişti bide geç hamile kalınca kafam soru işaretleri ile dolmuştu ama çok şükür korktuğum gibi olmadı doktorumda çok iyi dedi
Ay bende öyle düşünüyorum vallaha canımİyi çok şükürartık bu rahat kafayla belki gelir bebiş
Stressiz devam et amaaaan olursa olur, bu ay olmazsa diğer ay kafasında ol benceAy bende öyle düşünüyorum vallaha canım6 ay felan daha doktora gitmem net karar verdim
Amin inşallah hepimizeAynen öyle canım. Allah hayırla nasip etsin
Fiyatlari nedir canim ?Eki Görüntüle 3185999 Eki Görüntüle 3186001
Ben kendime ve esime bunlardan aldim, baya kapsamli. Iki aydir kullaniyoruz.
Paketi 25 euro ve bir ay gidiyor bebis.Fiyatlari nedir canim ?
Bizim için 500 TL bir aylık eşli alırsan 1000 TLPaketi 25 euro ve bir ay gidiyor bebis.
Birşey olmaz onla canim.Ya kızlar bir şey soracağım bu tutunma sürecinde özellikle daha batımız geçmeden nelere dikkat etmeliyiz ne tür hareketlerden kaçınmalıyız ben işe geliyorum toplu taşımayla içim içimi yiyor