-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.621
Canım geç yumurtlama olduysa regl de geç olur, yumurtlamadan 14 gün sonra olur regl.11. Geç yumurtlama olduğunu düşünüyorum geçen ay tam bugün oldum çünkü asla gecikmem
Test yaptın mıHamile olan arkadaşları tebrik ediyorumRabbim hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Darısı bekleyen herkese olsunen hayırlı en güzel zamanda..
Bat ne zaman canımGeç döllenme yazmışım geç yumurtlama yazacaktımaslında belirti bişey yok ama hafif bir göğüs büyümesi hissediyorum oda adetle alakalida olabilir tabi
Ay bu ay umut doluyum ben bu inançla bu ay hamile kalırımBen bılıyodum askım zatengozun aydın.devam çalısmalara yılmak yok
Aynen mesela benim de bat 4 ocakti hatta en başta da o şekilde yazdırdım ama uygulamalara ve akintima göre 23unde yumurtlama oldu bu yüzden 6 Ocak tarihine kaydı A AstrologseroYumurtlamadan 14 gün sonra regl olursun. Geç yumurtladıysan geç regl olacaksın. Bak benimde normalde 15 ocakta regl olmam lazım ama geç yumurtladım bunu bildiğim için 19 Ocakta bekliyorum regli
Benim ihtimal çok düşük olduğu için beklemedeyim hala , sen ne yaptınTest yaptın mı
Belirti herkeste olmayabiliyor canım onu dert etme ben geçen yılki gebeliğimde 12.haftaya kadar hiç bir belirti yaşamadım. Bence test al en azından belirsizlik netleşirGeç döllenme yazmışım geç yumurtlama yazacaktımaslında belirti bişey yok ama hafif bir göğüs büyümesi hissediyorum oda adetle alakalida olabilir tabi
Kuzum benim yaşım küçük diye çok korkuyordum şimdiden böyleyse ileride naparım korkusu vardı bide doktorlarda fsh yüksek diyordu çok gerilmiştim ya çok şükür gerçektenÇok güzel çıkmış MaşAllah..bak sen yerlerde idin..bende 7 ay önce 1.36 düşün yani..sonra baktırmadım bile
YarınBat ne zaman canım
Ay sağol canım valla çok sevinçliyimGözün aydın canım güzel cıkmış sonucun demiştim benimki bu FSH ile 1.78 cıktıksa seninki daha guzel
Ben daha yolun ortasındayımBenim ihtimal çok düşük olduğu için beklemedeyim hala , sen ne yaptın
Erken gebelik yapsan çıkar o zaman
Belirti herkeste olmayabiliyor canım onu dert etme ben geçen yılki gebeliğimde 12.haftaya kadar hiç bir belirti yaşamadım. Bence test al en azından belirsizlik netleşir
Ben ilk düşük yapacağım gebelikte de birşey hissetmemiştim ama bilmiyorum yine negatifdir diye korkuyorumBelirti herkeste olmayabiliyor canım onu dert etme ben geçen yılki gebeliğimde 12.haftaya kadar hiç bir belirti yaşamadım. Bence test al en azından belirsizlik netleşir
Kız ne bileyim doktor 1 altı gelirse tüp bebek felan diyince gerildim bayağıbosuna strese soktun kendını
Beraber yapalım sende aynı durumdasin sanırımErken gebelik yapsan çıkar o zaman
Gözün aydiiinnKızlarrrrrr amh test sonucum çıktı 4.78ay içim umut enerji ne ararsanız doldu gelin halaya
Hadi hayırlısı inşaallah gönlüne göre olur bu ayBen daha yolun ortasındayımÇatlama bekliyorum
Kalacaksın tabi inan inanmak başarmak demek o bebiŞler buraya gelecek teyzelerine gösterecek kendini inşalalhAy bu ay umut doluyum ben bu inançla bu ay hamile kalırım
Korkma canım testte görmesen regl olunca göreceksin olmadığını niye kendine eziyet ediyorsun. Hem bu ay olmazsa gelecek ay olur yeter ki hayırlı sağlıklı olsunBen ilk düşük yapacağım gebelikte de birşey hissetmemiştim ama bilmiyorum yine negatifdir diye korkuyorum