- 5 Temmuz 2022
- 2.092
- 3.073
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.681
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah ilk idrarla yap canım seyrelmiştir şu anki idrar doğru sonuç vermezBen yaptım ve kocaman bir tek çizgi
Aynen dedin sen bana..bu hsg cevabımı?Niqu Bir de gerçekten sanki sağda genişleme var. Şansıma hep sağdan yumurtlama oluyordu hiç tutmadı belki de sebep bu şişme. Tüpün icinde sıvı varsa tüp bebek yapsan bile tutmuyormus. Bilgisi olan varsa yorum yapabilir
Canim ben çok okudum hidrosalpenks bunun adı. Tüp bebek bile yapılmıyor eğer bu sıkıntı varsa. Tüpten rahme sıvı akıyormuş bu da embriyonun oluşmasını engelliyor. Tabi eğer gerçekten tüpte sıvı varsa benimGebe kalamamak bununla alakası yok..demek zamanı gelmemiş kuzum.İn şa Allah boşa ameliyata girmemiş olursun..seni çok merak ediyorum..nedense bu doktorlara inamım hiç kalmamış..Sonuç güzel olsun
Haftaya ptesi ya herro ne merro artikgercekten ama ya ınsana cok uzun gelıyor
Adet günüm bugün dun verdim kan özel hastanede 14.20 de 29 çıktı bugün saat 11 de devlet hastanesinde 25,65 çıktıAdetin gecikmiş miydi canim ?
Kaç gün arayla test verdin ?
Bir gün daha fazladan beklemem gerekecek desene zaten zaman geçmiyorÇatlama dan sayacaksın in canım
Al yap bugün canım.varsa çıkar zatenKızlar yarın adet günüm geçen hafta kan vermiştim 0.200 çıkmıştı ama geç döllenme olduğu için bir ümit deyip test alayimmi sizce
Tamam o zaman hayırlısi neyse o olsun kuzum senin için..eğer sebeb buysa kurtul hemenCanim ben çok okudum hidrosalpenks bunun adı. Tüp bebek bile yapılmıyor eğer bu sıkıntı varsa. Tüpten rahme sıvı akıyormuş bu da embriyonun oluşmasını engelliyor. Tabi eğer gerçekten tüpte sıvı varsa benim
Bence hemen dünkü hastaneye git orada kan verAdet günüm bugün dun verdim kan özel hastanede 14.20 de 29 çıktı bugün saat 11 de devlet hastanesinde 25,65 çıktı
Ama 1 gün kaldı bata olsa çıkmazmydi yinedeSabah ilk idrarla yap canım seyrelmiştir şu anki idrar doğru sonuç vermez
Çatlamanın 10 veya 11.günü çıkıyor varsaBir gün daha fazladan beklemem gerekecek desene zaten zaman geçmiyor
ÇıkmadiAl yap bugün canım.varsa çıkar zaten
Yavrum hiç iyi değilim. Çok dua edin bana olur mu hepiniz. Giremiyorum hiç. Başımda var bişeyler.bebekheyecani canm sen nerelerdesın ıyımısın?
Eşim de diyor ki prof'a guvenmesek kime guvenecez. Mecbur kabul ettik daha 20 gün var eğer hayırlı değilse bı sebep çıkar karsima inşallah bu ay da korunduk zaten antibiyotik kullanıyorumTamam o zaman hayırlısi neyse o olsun kuzum senin için..eğer sebeb buysa kurtul hemen
Ben hiç iyi değilim. Değişik bişeyler yaşıyorum. Hepiniz bana dua edin. Çok ihtiyacım var.Aşklarım napıyorsunuz? Hem iş yoğunluğu, hem adet düzensizliğinin stresi derkeen bi de şehir dışından kayınvalidemler yatılı misafirliğe geldiler buraya bakamaz oldum. Ne var ne yok ?? Her şey yolunda mı bebekheyecani Niqu @fnd_50 @Papatyamaviss melisaa93 @melegim can ve nickini şu an yazamadığım diğer canlar
Çıkmayabilir canım. Bir arkadaşın bata bir gün kala ilk idrarda bile hafif belliydi ikinci çizgi. Sıvı alıp gün içinde yapsa hiç belli olmazdı belkide. Testinin fotoğrafını atar mısın?Ama 1 gün kaldı bata olsa çıkmazmydi yinede
Noldu canım hasta mısın?Ben hiç iyi değilim. Değişik bişeyler yaşıyorum. Hepiniz bana dua edin. Çok ihtiyacım var.
Öyle görünce üzüldüm ve kırıp attımÇıkmayabilir canım. Bir arkadaşın bata bir gün kala ilk idrarda bile hafif belliydi ikinci çizgi. Sıvı alıp gün içinde yapsa hiç belli olmazdı belkide. Testinin fotoğrafını atar mısın?
Doktor yorumunu yok mu rapordaNiqu Bir de gerçekten sanki sağda genişleme var. Şansıma hep sağdan yumurtlama oluyordu hiç tutmadı belki de sebep bu şişme. Tüpün icinde sıvı varsa tüp bebek yapsan bile tutmuyormus. Bilgisi olan varsa yorum yapabilir