- 31 Ekim 2022
- 1.222
- 2.403
- 26
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.601
Çıkıp almaya dahi korkuyorum desemNormal gebelik testi yapsana canım
Bence test yap eğer çıkarsa, kan verirsin. Yanlış hatırlamıyorsam yumurtlama 11. Gün dedin ama adetten 14 gün önce yumurtlama oluyor yani senin yumurtlama günün kesinse adetine 3 gün var henüz, test al bence eğer regl gelmezse cuma günü falan kan verirsinÇıkıp almaya dahi korkuyorum desem1 ocakta kan 0.1 çıkmıştı çünkü
Gebelik testi yapsana canım. ovulasyonda çıkan gebelikte de çıkar. Ama sen kan verdin diye hatırlıyorum negatif mi çıktı?Kızlar bat günü ovülasyon böyle. Kesin bir sonucu yok ama bu şekilde öğrenen çok kişi varmış
Bat günü pik olursa gebelikten şüpheleniyorlar canım bu test pik değil maalesefKızlar bat günü ovülasyon böyle. Kesin bir sonucu yok ama bu şekilde öğrenen çok kişi varmış
1 ocakta negatifti evetGebelik testi yapsana canım. ovulasyonda çıkan gebelikte de çıkar. Ama sen kan verdin diye hatırlıyorum negatif mi çıktı?
Canım böyle metrobüsle gidip geliyorum öyle sarsıyorki bazen etkiler mi diyorum bir de çok gerilme isteğim oluyor benimAğır kaldırma canım birde çok üst raflara doğru uzanma özellikle uzanma hareketlerinden kaçın zıplama merdiven inerken hızlı koşma vs bunlara dikkat edersen allahin izniyle bisey olmaz toplu taşıma da sıkıntı olmaz kuzum
Diğerlerine göre koyu geldiği için acaba mı dedimBat günü pik olursa gebelikten şüpheleniyorlar canım bu test pik değil maalesef
Yaa aklımda bulunsun sağol canım bende bata 10 gün kala magnezyuma başladımYa yumurtlamanın etkisi geçiyo yada ilaç faydalı daha henüz anlayamadım ama hafifledi bugunşekerli su veya kekik çayı regl ağrılarını hafifletiyo ama canım
Bence gebelik testi yap madem bat bugün çıkabilir de burda bi arkadaş bi gün öncesi negatif görüp sonra pozitif görmüştü1 ocakta negatifti evet
Dalgalanma yaşıyor olabilirsin canım. Hem zaten arkadaşların dediği gibi bat gününe 3 gün var daha hemen umudunu kaybetmeDiğerlerine göre koyu geldiği için acaba mı dedim
Yok korkma ne kadar sakinirsan o kadar başına gelir relax ol dediğim şeylere dikkat et yeter li olur allahin izniyleCanım böyle metrobüsle gidip geliyorum öyle sarsıyorki bazen etkiler mi diyorum bir de çok gerilme isteğim oluyor benim
İnşallah faydalarını görürüz canımYaa aklımda bulunsun sağol canım bende bata 10 gün kala magnezyuma başladım
Bat bugünDalgalanma yaşıyor olabilirsin canım. Hem zaten arkadaşların dediği gibi bat gününe 3 gün var daha hemen umudunu kaybetme
Yumurtlamadan sonraki kaçıncı günün bugünBat bugün
Bence al canım geçen hafta diyorsunKızlar yarın adet günüm geçen hafta kan vermiştim 0.200 çıkmıştı ama geç döllenme olduğu için bir ümit deyip test alayimmi sizce
11. Geç yumurtlama olduğunu düşünüyorum geçen ay tam bugün oldum çünkü asla gecikmemYumurtlamadan sonraki kaçıncı günün bugün
Geç döllenme yazmışım geç yumurtlama yazacaktımBence al canım geçen hafta diyorsun
Yumurtlamadan 14 gün sonra regl olursun. Geç yumurtladıysan geç regl olacaksın. Bak benimde normalde 15 ocakta regl olmam lazım ama geç yumurtladım bunu bildiğim için 19 Ocakta bekliyorum regli11. Geç yumurtlama olduğunu düşünüyorum geçen ay tam bugün oldum çünkü asla gecikmem