- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.025
- 31
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.661
Ayni mantikdayiz canimmm vallahi haklisin ben en cok sunda uzuldum instada video cikti bebek gördü aaay bebekk dedi öptü ozaman cok üzüldüm bide alisveris merkezinde bir kizi tuttu cekti öptü:) hep kizlara yaklasiyor sanirim kiz bebek istiyor oda benim gibiYaaa yalnız değilmişim benimde oğlum 17 aylık olmak üzere bende yaş farkı çok olmasın istiyorum birde benimde oğlum bebeklerle çok oyalanıyor bir yere gittiğimizde falan kıskançlığıda yok umarım kardeşiylede böyle olur birde ben şuanda oğluma bakan yok diye çalışamıyorum her türlü evdeyim yani ilerde oğlum büyüdüğünde bu seferde ikinci çocuk büyüsün diye bekliycem bir sürü yılım çöp olcak en azından ikisi birlikte büyürler 12 yaşlarına falan geldiğindede sürekli bir işe girer çalışırım hayırlısı bakalım
Aktif olarak meslegimi evden ilerletiyorum ek olarak kumas sayfam var diktiklerimden kalan parcalari satiyorum epey gelir oldu ama bebek ve tesettur tasarımlarim var markami kurmak istiyorum ailece tekstil fabrikamiz var yananci degilim ama cocuk isi beni engelliyot hepsi buyusun ciksin aradan bende isime bakayim diyorum senin gibi :)
Birlikte bekleyelimmm mutlaka.
7 ocakta adet olcam 25 26 gun suruyor dongum bakalim :)