-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.541
Yaaa yapacak mısın :)ben cumartesı kesın yaparım
Ben folik asit kullanıyorum canım bir tek,Gebeliğe hazırlık için kullandığınız vitaminler var mı acaba demir ve magnezyum kullanmaya başladım siz birşey kullanıyo musunuz
Yaaaa inşallah güzel haberler bi haftaya kalmadanEveet hanımlar gelelım fasulyenın faydalarınabugun karnım agrıyor cok kasıklarım da adetımsı gıbı bısey yumurtlama yedıncı gun belimde de hafıf bır yanma mevcut
Yaa öylemiAynıyızinşallah haftaya gebelik testimizle burda müjde veririz
Aynıyız benimde 8. Gün ve 6 gün kaldıBugün çatlama olalı8. Gündeyim kuzum6 gün kaldı reglime
Onuda 2 ay kullanıp bıraktım gebelik oluşmayınca belki vücutta yeterince oluşmuştur diye ama yanlış düşünüyo olabilirimBen folik asit kullanıyorum canım bir tek,
Ya herkes yaşıyor bu gribi sanırım.
Eşim gripti bana bulaştı şimdide, kızıma bulastirmamaya çalışıyorum.
Oglusuna da çok geçmiş olsun canim.
Doğum ne zamana denk geliyor ?
O zaman çıkar canım yapabilirsin 11.günPikten sayarsak 12 çatlamadan 11
çalısmalar baslıyormu kuzum artık :) bıttımı klomenD
Bitti kuzum dün bugün başladık çalışmalara perşembe dr çagırdı gidecemçalısmalar baslıyormu kuzum artık :) bıttımı klomen
Ama ummadığı zamanda oluyo coğu kişininYaa öylemiinşallah canım ama benim pek umudum yok valla bu ay.artık hastaneye gidecem adeti bekliyorum. pco var bende
Yaaa yapacak mısın :)
Gebeliğe hazırlık için kullandığınız vitaminler var mı acaba demir ve magnezyum kullanmaya başladım siz birşey kullanıyo musunuz
Ustteki pik canim, ondan once de test yaptim ama cok silikti. Disaridayim foto cekemiyorum su an.kuzum gunde ıkı ke yapsan daha ıyı anlayabılrdık oık tam olmamıs hala teslterın ama ıkıncısı sılıklesmıs belkı arada bırtanedaha yapsan pık olabılırdı
Şifa olsun canım folik asitin adı nedir acabaFolik asit kullanmaya başladım. Zaten kendisi de bir B vitamini.
Kullandığım folik asit ayrıca iyot ve başka bir vitamin daha içeriyor.
Şifa olsun canım folik asitin adı nedir acaba
Yaş şimdi benimde belimde böyle bi değişik bişeyler hissediyorum nasıl desem ishal olursun belinde böyle bi uyuşukluk olur gibi, dün gece de belimde sağ tarafında 8-9 kez tık tık tık diye tatlı bi ince iğne saplaması gibi bir şey hissetim, ama geçti uzun sürmedi10-15 saniye birşeydi. Şimdi de adetten önce bel ağrısı gibi ince ishal ağrısı gibi olurya böyle bi uyuşukluk olur öyle oldu anlamadım regl olucam belkide ,Eveet hanımlar gelelım fasulyenın faydalarınabugun karnım agrıyor cok kasıklarım da adetımsı gıbı bısey yumurtlama yedıncı gun belimde de hafıf bır yanma mevcut
Başı ben çekem bariii kuzumKızlarrrrrr amh test sonucum çıktı 4.78ay içim umut enerji ne ararsanız doldu gelin halaya
Gebeliğe hazırlık için kullandığınız vitaminler var mı acaba demir ve magnezyum kullanmaya başladım siz birşey kullanıyo musunuz