- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.481
Canım sen kan mi verdin normal kaset test falan mi yptin acabaEvet canım femara ve ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. iğneden tam 15 gün sonra yaptım test. bugün bat günümdü dün öĞrendim. sende mi iğne oldun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen kan mi verdin normal kaset test falan mi yptin acabaEvet canım femara ve ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. iğneden tam 15 gün sonra yaptım test. bugün bat günümdü dün öĞrendim. sende mi iğne oldun
Dün gece bol günümüzdü canım bir önceki günü değerlendirmiştik artık gerisi kısmet diyorum çok teşekkür ediyorum
Anladim cnm bat tarihinde onemli tabi sadece iğne tarihiyle olmuyor. Senin bat gelmis miydi adet olduğunda beya kacinci günüydü batınİğne yaptığımda benimde olmadı 19.gun adet olmuştum
Canım senin de yumurtan çatlamışBenim de ateş tablom bu kızlar.
Ama dün akşam çok rahatsızım, dün 2 kez parol içtim, akşam çok kötü olunca bir de aferim içtim hatta.
Bu ateş yukselmesi hastalıktan mi bilemiyorum.Eki Görüntüle 3185875
Dün çatlamış bebişim dün boş günümüzdü bir önceki akşamı değerlendirmiştik artık kısmetfnd_50 bebeğim yumurtlama oldu sanırım bugun
Off sorma benimde bugun 4. Gunu 1 hafta beklemem lazim zulum gibiiof su yumurtalama sonrası beklemek tam bır cın ıskencesı 7.gunde pozıtıf cıkanlar oluyormus napsam testmı yapsam %76 bılımsel olarak
Benimki 10 gün düşmüşKızlar bu ateşteki yerleşme düşüşü yumurtlamadan kaç gün sonra oluyo acaba?
Senin normal ateşin mi öyle en düşük ateşin kaç yumurtlamadan önce tablon var mı bakayımBenim atesim cikmiyor ya valla benim moralimi bozmaya başladı bu ateş 36.4 niye boyle fnd_50 @Papatyamaviss
Saatler hepsinin aynı saat değil ama hep uyandığımda olctum sadeceSenin normal ateşin mi öyle en düşük ateşin kaç yumurtlamadan önce tablon var mı bakayım
Benim 3. Günüm aynı zamanlar öğrenicez o zamanOff sorma benimde bugun 4. Gunu 1 hafta beklemem lazim zulum gibii
Dün çatlamış bebişim dün boş günümüzdü bir önceki akşamı değerlendirmiştik artık kısmet
canım önce test yaptım çıkınca sonra hemen kan vermeye gittim çok şükür ondada çıktıCanım sen kan mi verdin normal kaset test falan mi yptin acaba
Çok sevindim cnm sağlıcakla kucağına al inşallahcanım önce test yaptım çıkınca sonra hemen kan vermeye gittim çok şükür ondada çıktı
Kaset test mi yapmıştın erken gebelik mi cnmcanım önce test yaptım çıkınca sonra hemen kan vermeye gittim çok şükür ondada çıktı
kaset test canımKaset test mi yapmıştın erken gebelik mi cnm
çok teşekkür ederim canım allah herkese nasip etsin aminÇok sevindim cnm sağlıcakla kucağına al inşallah
Benim kaset test negatif işte o yüzden adet bekliyorum malesef.. Hakkımızda hayırlısı bakalimkaset test canım
Tamamdır canımbakabılırsın bugun yıne ılk ıdrar olsa daha ıyı tabı yarın sabahtan yap
Insallah hayrli guzel haberler alirizBenim 3. Günüm aynı zamanlar öğrenicez o zaman
Bende öksürükten nefes alamıyordum 2 ay öksürük gitti resmen kasımda başladı yeni yeni iyiyim kuzum bende.gecen ay bende zor bı ay gecırdım yumurta bekledım 23 gun tam catlama pık gunlerı ıdrar yolu enfeksıyonu gecırdım baya agır hatırlarsın belkı ılaca basladım ılıskı zaten olmadı gectı gıttı