- 19 Aralık 2022
- 834
- 484
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.461
Haber ver banadaakşam yapacağım bende canım.merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haber ver banadaakşam yapacağım bende canım.merak ettim
Kötü oluyorum testi negatif görünce o yuzden yapmicam cnm ya benim kesin gelir adet oyle yani 12ve 13. Gunde yani adete 5-6 gun kala erkekn gebelik yapmistim onlarda pozitifti herhalde iğne etkisiydi. O yüzden ben adet bekliyorum hayırlısı bakalımBat günümüz aynıymış. umutsuzluğa kapılma benimde bugün göğsüm şişti karnım ağrıyor bide gece belim çok ağrıdı. belirtiler aynı oluyor. Bugün tekrar yapsaydın keşke test
canım aslında yeni sayılır 6 aydır. ama yaştan dolayı çok korkuyordumbebıs sen kas senedır beklıyordun bu haberı yaa sordum aslında ama cevap vermedın :)
Evet bencede şuan erken bekleyinyok kuzum o kadar da erken yapmam 10 gun gecmeden yanı yapmam 11.gun ıcın soz veremıyorum
evet benım 16 aralık adet tabloda nedense 12 sı yazıyor Mervenur277 ama cok onemlı degıstırmeye ugrasmaRegl günlerimiz arka arkaya sen 7.dpo’dasın ben daha çatlatmaya çalışıyorum
paroldan ıkı tane ıcebılırsınız , ınfuleanza olmus olmayınMerhaba kızlar o kadar çok kötüyüm ki çok zor yazıyorum şu an aşırı migdem bulanıyor ve aşırı belim ağrıyor kasiklarima bi şey batıyor gibi oluyor arada dünden beri gece sabaha kadar ateslendim 38.5 oldu en son ateşim dayanamadım parol içtim bi tane düşer gibi oldu sabah yine ateşim cıktı fazla yok 37.1 şu an atesim ama her yerim dökülüyor canım açıyor migdem bulanıyor belim aşırı ağrıyor acile gideyim diyorum ama bugün yumurtlamanın 9. Günündeyim acil de kan versem gebelik çıkarmı yoksa gebelik iğne olmak istiyorum dayanamıyorumm evde kaset test yaptım negatif cıktı biliyorum evdeki testler için erken ama bi umut yapayım dedim kanda varsa kesin çıkar mi belki çıkmazda eğer gebelik varsa iğne olursam kötü bi etki yapar diye korkuyorum
Haklısın kuzum benım Rabbım cok bekletmedı senı cok sukur <3 dıkkat et kendıne artık bu saatten sonra :)canım aslında yeni sayılır 6 aydır. ama yaştan dolayı çok korkuyordum
batımız senle aynı sayılır sen test yapacakmısıınnnEvet bencede şuan erken bekleyin
Sanmıyorum zaten yumurtlama günlerimden önce hastaydım antibiyotik kullanmıştım allahtan yumurtlama gunume 1 gün kala ilaçlarımı bitirmiştim şimdi tekrardan bu kadar sürede grip olacagimi sanmıyorumparoldan ıkı tane ıcebılırsınız , ınfuleanza olmus olmayın
Ben tablona bakınca gördüm ilk sayfadan değil Bende yumoşları salınca bat günümü değiştircemevet benım 16 aralık adet tabloda nedense 12 sı yazıyor Mervenur277 ama cok onemlı degıstırmeye ugrasma
domuz grıbınde yuksek ates oluyor , normal grıbe gore farklı.Gidip yaptırın bellı olmaz 9.gun de cıkabılır ufakta olsa belkıSanmıyorum zaten yumurtlama günlerimden önce hastaydım antibiyotik kullanmıştım allahtan yumurtlama gunume 1 gün kala ilaçlarımı bitirmiştim şimdi tekrardan bu kadar sürede grip olacagimi sanmıyorum
Bence hastanede gebelik ihtimali olduğunu söyleyin uygun bir tedavi yapacaklardırSanmıyorum zaten yumurtlama günlerimden önce hastaydım antibiyotik kullanmıştım allahtan yumurtlama gunume 1 gün kala ilaçlarımı bitirmiştim şimdi tekrardan bu kadar sürede grip olacagimi sanmıyorum
heee bende dıyorum nerden bılıyor dogru yaBen tablona bakınca gördüm ilk sayfadan değil Bende yumoşları salınca bat günümü değiştircem
çok teşekkür ederim kuzum o kadar güzel kalbin varki burdan hissediyorum samimiyetiniHaklısın kuzum benım Rabbım cok bekletmedı senı cok sukur <3 dıkkat et kendıne artık bu saatten sonra :)
Yok ben bat bekliycem bu aydan umutluda değilim zaten olmazsa yapıcam ben çok üzülüyorum olmayınca 2-3 gün depresyona giriyorumbatımız senle aynı sayılır sen test yapacakmısıınnn
o konuda sabırlıyım bugün batgünüm dün test yaptım oda benim bir tane meraklı eşim var o yaptırdıdayanabılırsen 4 gun arayla vermıs ol :) sonra da bırdaha kan verme bence :)
Insallah ya bu benim nasıl moralimi bozuyor anlatamam zaten dr da sagolsun cok bozuyor düşük değerin düşük olur yok kimyasal valla benim oğlumda değerim 45 di doğurdum ilk gebeligimde 3 bin kusurdu nasip olmadı nasip değilse yapacak bisy yok ama insanı bu kadar etkilememeleri lazımKuzum her hamilenin ateşi yüksek seyredecek diye bişey yokki. Belki senin normal de vücut ısın düşüktür hamileliktede bu kadar çıkıyordur
Evet ama alıp takip etmem mi bi kac tanesen atesı bosver artık kuzum kendıne dert edınme testlerın bıttı dımı
Bat tablosuna nerden bakıyorsunuz ben yeniyim bilmiyorumdaheee bende dıyorum nerden bılıyor dogru ya