- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.021
Sağlıkla ilerlesin inşallahBen hic beklemiyordum kuzum ya hatta dun topiklerde yerleşme kanaması konulara bakarken bende olmaz ya diyodum bu leke hic beklemediğim bi anda oldu oğlumu 1 ocak 2017 de öğrenmiştim bunuda 2 ocak 2023
Gebelik testimi bu yumurtlamami bilmiyorm ama gebelikse bu kadr erken gösterir miKızlar ignenin 5.günü aşırı aşırı silik etkisi bu kadar çabuk geçermi etkisi geçtiyse yaşadgım agrılar acava gebelik agrısımı lütfen cevap kızlar
Beklememen çok normal çünkü yerleşme kanaması 1 2 gün sürer diyorlarBen hic beklemiyordum kuzum ya hatta dun topiklerde yerleşme kanaması konulara bakarken bende olmaz ya diyodum bu leke hic beklemediğim bi anda oldu oğlumu 1 ocak 2017 de öğrenmiştim bunuda 2 ocak 2023
Ayyy hadiii çok sevindim canımmmm saglıkla ilerlesin inşallah bizede dua et kuzum maşallah maşallahEvet 29 çıktı değerim
Canım geçmiş olsun bnm eşim de sol tarafından geçen sene ameliyat olmuştu işteKuzular biz bugün eşimle urolojiye gittik sanırım kimyasal olması bu yüzden solde varikosel tekrar nuksetmis sağda da yeni başlıyormuş yarın çift taraflı ameliyat olacak sanırım 6 ay sonra sonuç aliniyormus belli ki ben bı yarım sene daha bekleyeceğim ve ateş takibi falan yapmayacağım bir süre dualarinizi eksik etmeyin@imagination forever @Tikabasa @pozitifbiri @TASUU Papatyamaviss @fnd_50 @Sirius2023 melegim can @savascii @bebekheyecani ve diğer güzellerim
Canım hayırlı olsun çok tebrik ederim.Bende de leke var ama aynı zamanda regl ağrım da var o yüzden ümitlenmiyorum kesin regl oluyorum.senin ağrılı mıydı lekelenme sürecin?Evet 29 çıktı değerim
vucuttan vucuda degısır neden bu kadar erken test yaptınBu daha net kızlar igne etksi bu kadar çabuk geçer mi ?
aahha cok nızamı dımı yarın bı bakıyoruz paat dusmusİnşallah hislerin dogru çıkar kuzum gerçekten her ay bazı şeyleri hissedip sonra üzülmek insanı çok yıpratan bir süreç kuzum ateş tablonada baktım çom güzel ilerliyor yarında 1 tık daha yüksekecek inşallah sonra bir bakmışsın hopp hamişşin kız bende vallahi ümitliyim senden inşallah
askım ben oglumde reglden dort gun once basladı lekelenmem , ve bes ayıma kadar ara ara devam ettı yoruldugumda ıs yaptıgımda vs lekeden korkma bende cok korktum ılk olunca ama olabılıyorLekelenme hic yaşamamıştım o beni biraz üzüyor ilk kurtajimda olmustu bilmiyorum progeston fitil verdi kullanıcam artik
Cumartesi düşünmeden yataktan çıktığın gibi tuvalete koş bırak her şeyicuma zaten yapamam muhtemelen ya ıse gıdıyorum falan sabah yogun gecıyor zatencumartesıyıde oyle boyle gecırırsem neden olmasın
Tam bilmiyorum iğnenin etki süresini. Bence çok erken teste başladın canım kafanı rahatlat biraz. Bu testler seni strese sokuyor. 12.günde yapmaya başlamalısınBu daha net kızlar igne etksi bu kadar çabuk geçer mi ?
Ay buna inşAllah diyesim geldiaahha cok nızamı dımı yarın bı bakıyoruz paat dusmus
ahahahahah dımı amaAy buna inşAllah diyesim geldiyerleşme öyle oluyormuş ya
daha da kan verme artık saglıkla buyuyor mınnos :)Kızlar bugün de kan verdim 411 çıktı değerim.
28 Aralık 17,6
29 Aralık 35,8
31 Aralık 98,2
2 Ocak 411,2
Böyle hızlı yükselmesi umarım normaldir. Kafam sallanıyor zaten sürekli hızlı yükseldiği burdan belli galibaUmarım sağlıkla gelir.
Yaa biraz içimi rahatlattın çok teşekkür ederim nasibi varsa olur yoksa da ne yapsam boş zaten ilaçlarımı için bekliycem dr carsamba bi daha bakalim dedi 2 kati artış varmi diyeaskım ben oglumde reglden dort gun once basladı lekelenmem , ve bes ayıma kadar ara ara devam ettı yoruldugumda ıs yaptıgımda vs lekeden korkma bende cok korktum ılk olunca ama olabılıyor