- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.001
cuma zaten yapamam muhtemelen ya ıse gıdıyorum falan sabah yogun gecıyor zatenno no no
zihninden sil hepsinimarka model adet hepsini biliyor
Benim bugün adetin 8. Günü akıntı bel ağrısı başladı batta ne zman kestiremiyorum 24.gunde de oluyorm 28. Gündede bakalm artkÇok şükür kuzum ne yapalım bat tarihleri yakın olunca sormak istedim polysitol bitmişti onu aldım devam
Ya bugün 5. Günüm test yaptım ama negatif çıktı anlayamadım neden acabainşallah sonuçlar güzel çıkar canım
Dil altı için yeni bir tane alcam canım ben de. Evdeki alından olculenlerdenCanım dil altından ölçmek lazım mutlaka
Laboquickte güzel ben net görmüştüm yumurtlamayiAnladım bende internetten laboquick aldım bu sefer hem ovulasyon hem gebelik bakalım
Yok canım etkilemez.Ay kahve etkiliyor mu ben bu ay hep filtre kahve içtim kupa kupa daha önce içmezdim çok hosumagidince başladım o mu etkiledi ki
İnş inş kuzum
Kesinlikle öyle kuzum ben de içimden acaba diyorum hep bu ay bende değişik şeyler hissedince acaba mı diyorum :)ınanmak basarmanın yarısı demısler dımı ama :) bakalım kuzum dokuluverdı ıcım ıste bakalım nasıp neyse o
Kızlar ignenin 5.günü aşırı aşırı silik etkisi bu kadar çabuk geçermi etkisi geçtiyse yaşadgım agrılar acava gebelik agrısımı lütfen cevap kızlarLaboquickte güzel ben net görmüştüm yumurtlamayi
Bu daha net kızlar igne etksi bu kadar çabuk geçer mi ?Kızlar ignenin 5.günü aşırı aşırı silik etkisi bu kadar çabuk geçermi etkisi geçtiyse yaşadgım agrılar acava gebelik agrısımı lütfen cevap kızlar
Ben Üsküdar da oturuyorum canım yolun düşerse beklerimBeylikdüzü tarafında sen
Ben de beklerimBen Üsküdar da oturuyorum canım yolun düşerse beklerim
İnşallah hislerin dogru çıkar kuzum gerçekten her ay bazı şeyleri hissedip sonra üzülmek insanı çok yıpratan bir süreç kuzum ateş tablonada baktım çom güzel ilerliyor yarında 1 tık daha yüksekecek inşallah sonra bir bakmışsın hopp hamişşin kız bende vallahi ümitliyim senden inşallah
Canım ben test yaptım şimdide benim ikinci çizgi görünmüyor bile ne çabuk etki geçtiinşallah sonuçlar güzel çıkar canım
Kalbinden geçenler hayırlısı ile nasip olur inşallah canımEki Görüntüle 3185607
of kızlar ooncelıkle suan bunları yazdıgım ıcın dongunun sonunda ınsallah pısman olmam , neden bılmıyorum ama yazmak ıstıyorum. Bu ay değerlendirme gunlerım benı pek tatmin etmemesine rağmen , sankı bu ay olacakmış gibi hissediyorum.Olmuş gibi hissediyorum. Nedenini bilmiyorum aslında cok olumsuzum ama ıcım bunu harbı harbı dıyor.
Kimyasalda kaldıgım ay gıbı oglumda olan gıbı bel agrım yok evet. benım ıcın en belırgın belırtı genelde o olur. Ama yok..
Tek söyleyebilceğim göğüslerimde devamlı bır karıncalanma sankı mınık elektrık kıvılcımları varmıs gibi sızılar gırmesı. Goguslerım dolgunlastı mı aslında hayır ama bu sızılar ve gogus mıncıklayınca acıması sankı oradakı bezelerın soyle bır dolgunlasması ve acıması ıste. Birde akıntım beyaz kremsı akıntım evet daha oncekı adet oldugum aylarda da takıp ettım.oluyordu ama su son ıkı gundur daha bır ıslak kremsı rahım boynu salgısı .. Bunları hıssedıp kendımı ümitlendirip heveslendirip umarum üzülmem , ama bu hıs bu aralar cok gelmeye başladı oyuzden paylaşmak istedim.Okuyana okumayana teşekkürler uzun oldu kusura bakmayın
Lekelenme hic yaşamamıştım o beni biraz üzüyor ilk kurtajimda olmustu bilmiyorum progeston fitil verdi kullanıcam artiktrueliving_ kuzucum hayırlı olsun demek ıstıyorum cunku saglıkla ılerleyecegıne ınanıyorum. Sende sabret strese gırme guzelce bekle tebrıkler
Normal canım düşünmeyiz kuzum ama ben kendş adıma konuşim şu bir gerçek ki adet oldugumuz zaman insanın modu gerçekten düşüyor kuzum ben öyleyim yani beynim çok dolu yorgun bitkin oluyorKızlarım çok aktif değilim şu bi kaç gündür farklı şeyler var üzerimde. Son 24 saattir kesintisiz uyuyorum. Şimdi kalktım evi temizliycem. Keyfim de pek yok. Adet oldu bizle ilgilenmiyor diye düşünmeyin. Tüm enerjimle döncem
Gittin mi canım doktoraLekelenme hic yaşamamıştım o beni biraz üzüyor ilk kurtajimda olmustu bilmiyorum progeston fitil verdi kullanıcam artik
Ben hic beklemiyordum kuzum ya hatta dun topiklerde yerleşme kanaması konulara bakarken bende olmaz ya diyodum bu leke hic beklemediğim bi anda oldu oğlumu 1 ocak 2017 de öğrenmiştim bunuda 2 ocak 2023Yaaaa ben biliyordum senin hamiş olduğunu çok sevindim çok