-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.941
İnşallah güzel haberlerini alırızEki Görüntüle 3185607
of kızlar ooncelıkle suan bunları yazdıgım ıcın dongunun sonunda ınsallah pısman olmam , neden bılmıyorum ama yazmak ıstıyorum. Bu ay değerlendirme gunlerım benı pek tatmin etmemesine rağmen , sankı bu ay olacakmış gibi hissediyorum.Olmuş gibi hissediyorum. Nedenini bilmiyorum aslında cok olumsuzum ama ıcım bunu harbı harbı dıyor.
Kimyasalda kaldıgım ay gıbı oglumda olan gıbı bel agrım yok evet. benım ıcın en belırgın belırtı genelde o olur. Ama yok..
Tek söyleyebilceğim göğüslerimde devamlı bır karıncalanma sankı mınık elektrık kıvılcımları varmıs gibi sızılar gırmesı. Goguslerım dolgunlastı mı aslında hayır ama bu sızılar ve gogus mıncıklayınca acıması sankı oradakı bezelerın soyle bır dolgunlasması ve acıması ıste. Birde akıntım beyaz kremsı akıntım evet daha oncekı adet oldugum aylarda da takıp ettım.oluyordu ama su son ıkı gundur daha bır ıslak kremsı rahım boynu salgısı .. Bunları hıssedıp kendımı ümitlendirip heveslendirip umarum üzülmem , ama bu hıs bu aralar cok gelmeye başladı oyuzden paylaşmak istedim.Okuyana okumayana teşekkürler uzun oldu kusura bakmayın
Aşılama yaptırdık 2 hafta cuma günü doluyor o gün kan testi yaptırmayı düşünüyordum ama şimdi daha erken mi yaptırsam kararsız kaldımmBence geçmiştir canım :) bende iğneden sonra 12.günde kanda öğrenmiştim gebeliğimi. İnşAllah test yanıltıcı değildir. Bir süre daha takip et kasette koyulaşacak mı bak. Doktora ne zaman gideceksin?
Aynen öyle bebeğim kısmetAllah şifa versin yavrum. Herşeyde bi hayır vardır
canım cok üzüldüm kimyasal olmasına hayırlı haberlerini tez zamanda alırız inşaallah...Kuzular biz bugün eşimle urolojiye gittik sanırım kimyasal olması bu yüzden solde varikosel tekrar nuksetmis sağda da yeni başlıyormuş yarın çift taraflı ameliyat olacak sanırım 6 ay sonra sonuç aliniyormus belli ki ben bı yarım sene daha bekleyeceğim ve ateş takibi falan yapmayacağım bir süre dualarinizi eksik etmeyinimagination forever @Tikabasa pozitifbiri @TASUU Papatyamaviss @fnd_50 @Sirius2023 @melegim can @savascii bebekheyecani ve diğer güzellerim
bence bir süre kaset testle koyulaşmasını takip et. İğne etkisi ise koyulaşmaz. Takibine göre de kan vereceğin günü belirlersin :)Aşılama yaptırdık 2 hafta cuma günü doluyor o gün kan testi yaptırmayı düşünüyordum ama şimdi daha erken mi yaptırsam kararsız kaldımm
Gözün aydın olsun inşallah canım ❤Kızlar bu sabah ki Hcg testimm
haftasonu yaparım sanırım cuma 10.gün oluyor dayanabılırsem kı sanmam pazar yaparımooo 6.gündesin :) yolun yarısına gelmişin. İnşAllah güzel sonuçlarını göreceğiz :)
Canım sen kan testi vernisniydinİnşallah bende bu şekilde öğrenirim zaman geçtikçe umudum da artıyor çünkü
Dönem dönem oluyor öyle biz kadınlar binbir türlü ruh haline giriyoruz. Birbirimizi anlarız benimde mod yerlerde elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum.Kızlarım çok aktif değilim şu bi kaç gündür farklı şeyler var üzerimde. Son 24 saattir kesintisiz uyuyorum. Şimdi kalktım evi temizliycem. Keyfim de pek yok. Adet oldu bizle ilgilenmiyor diye düşünmeyin. Tüm enerjimle döncem
İnşallah gönlüne göre olur hislerinde yanıltmaz seninde yüzün güler çok aminEki Görüntüle 3185607
of kızlar ooncelıkle suan bunları yazdıgım ıcın dongunun sonunda ınsallah pısman olmam , neden bılmıyorum ama yazmak ıstıyorum. Bu ay değerlendirme gunlerım benı pek tatmin etmemesine rağmen , sankı bu ay olacakmış gibi hissediyorum.Olmuş gibi hissediyorum. Nedenini bilmiyorum aslında cok olumsuzum ama ıcım bunu harbı harbı dıyor.
Kimyasalda kaldıgım ay gıbı oglumda olan gıbı bel agrım yok evet. benım ıcın en belırgın belırtı genelde o olur. Ama yok..
Tek söyleyebilceğim göğüslerimde devamlı bır karıncalanma sankı mınık elektrık kıvılcımları varmıs gibi sızılar gırmesı. Goguslerım dolgunlastı mı aslında hayır ama bu sızılar ve gogus mıncıklayınca acıması sankı oradakı bezelerın soyle bır dolgunlasması ve acıması ıste. Birde akıntım beyaz kremsı akıntım evet daha oncekı adet oldugum aylarda da takıp ettım.oluyordu ama su son ıkı gundur daha bır ıslak kremsı rahım boynu salgısı .. Bunları hıssedıp kendımı ümitlendirip heveslendirip umarum üzülmem , ama bu hıs bu aralar cok gelmeye başladı oyuzden paylaşmak istedim.Okuyana okumayana teşekkürler uzun oldu kusura bakmayın
Bence dayan strese sokma kendinihaftasonu yaparım sanırım cuma 10.gün oluyor dayanabılırsem kı sanmam pazar yaparım
Eki Görüntüle 3185607
Merhaba benide ekler misiniz sat 2 ocak bat 25 ocak aralık ayı olmadı inşAllah bu ay tutarBu topik hepimize hayırlı uğurlu gelsin en kısa zamanda göbüşlerimiz dolsun inşallah
Arkadaşlar lütfen düzenli bir şekilde yazmayacak ve regl mi olduğunu gebe mi olduğunu guncellemeyecekler isim vermesinler dikkat edelim bunlara
ARKADAŞLAR İSMİNİ LİSTEYE YAZDİRMAK İSTEYENLER BENİ ETİKETLEYEREK SAT BAT YAZSINLAR AKSİ HALDE GÖRMÜYORUM
ATES TAKİBİ YAPANLARR
Papatyamaviss 6e5665 Ovulation charts on FertilityFriend.com
@fnd_50 : 78b8bf Ovulation charts on FertilityFriend.com
bebekheyecani : 78e298 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Mervenur277 78dd15 Ovulation charts on FertilityFriend.com
@savascii 78d42a Ovulation charts on FertilityFriend.com
@aynurland 78fbfb Ovulation charts on FertilityFriend.com
@smgsmgsmg 78cdf6 Ovulation charts on FertilityFriend.com
melisaa93 78e45f Ovulation charts on FertilityFriend.com
@LeylasiniAriyor 78fec3 Ovulation charts on FertilityFriend.com
@melegim can 79005f Ovulation charts on FertilityFriend.com
HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH
�
�
Anne adayımız SAT TARİHİ BAT TARİHİ sonuç imagination forever 27 KASIM 22 ARALIK Mervenur277 27 KASIM @Esma324506 4 ARALIK 30 ARALIK @Mevsimlisan 3 ARALIK 31 ARALIK bebekheyecani 5 ARALIK 31 ARALIK @demdamla 30 KASIM 1 OCAK @savascii 1 ARALIK 1 OCAK @Anne adayi48 2 ARALIK 1 OCAK @Bearhug 4 ARALIK 1 OCAK @yelif10 27 KASIM 1 OCAK 11 @Munzevi93 2 ARALIK 1 OCAK @bademmgoz 5 ARALIK 2 OCAK @dream2311 5 ARALIK 2 OCAK @Sonbahardagel 5 ARALIK 2 OCAK @b1k2 2 OCAK @1sunshine1 6 ARALIK 3 OCAK @menekselimm21 11 ARALIK 3 OCAK @ozlemem 3 OCAK @serenayal 4 ARALIK 3 OCAK @Yagmur45thr 5 ARALIK 3 OCAK trueliving_ 3 OCAK @babypink00 9 ARALIK 3 OCAK @DilekHanim 3 ARALIK 3 OCAK @mrsdnz 3ARALIK 4 OCAK @Hayirlisi123 5 ARALIK 4 OCAK @marilyn95 4 ARALIK 4 OCAK @smgsmgsmg 6 ARALIK 4 OCAK @Hayat sevince guzel27 4 ARALIK 4 OCAK @mutluanne2779 7 ARALIK 4 OCAK @hiskolikk 5 OCAK @aynurland 2 ARALIK 5 OCAK @Aden2023 8 ARALIK 5 OCAK @babylovev 6 ARALIK 5 OCAK @Melekonline 5 ARALIK 6 OCAK @trkn0709 8 ARALIK 6 OCAK @ceydap 11 ARALIK 6 OCAK @Devakus 7 OCAK @Onlyyou77 6 ARALIK 7 OCAK @Feyzacim 10 ARALIK 8 OCAK @elifelif98 7 ARALIK 8 OCAK @fatsek 10 ARALIK 8 OCAK @B_Nur 6 ARALIK 8 OCAK @Numerus clauses 12 ARALIK 9 OCAK @Umidini kaybetme 10 ARALIK 9 OCAK @miickeymousee 2 ARALIK 10 OCAK @lavinya- 11 ARALIK 10 OCAK @Asenr snmz 13 ARALIK 10 OCAK @EvinuHevi 11 ARALIK 10 OCAK @yenigelin25 12 ARALIK 10 OCAK @Kaplann 10 ARALIK 11 OCAK @ecos 16 ARALIK 11 OCAK @Niqu 11 ARALIK 11 OCAK D dra21 11 OCAK @ozgenaz 12 ARALIK 12 OCAK @birumutbende 12 ARALIK 12 OCAK Papatyamaviss 12 ARALIK 12 OCAK @morganlafaye 16 ARALIK 12 OCAK @mssmaya07 13 ARALIK 13 OCAK @Safransari 16 ARALIK 13 OCAK @destinesiaa 16 ARALIK 13 OCAK @tugbaa0 16 ARALIK 13 OCAK @Karakuzu12 14 ARALIK 14 OCAK @glowb 16 ARALIK 14 OCAK @UYMA 18 ARALIK 14 OCAK @siyah yada gri 19 ARALIK 14 OCAK @BuDunyaninMukafatiOlmali 13 ARALIK 15 OCAK @Hayatlarrr 15 OCAK melisaa93 17 ARALIK 15 OCAK @HoneyBear 15 OCAK @menekselimm21 11 ARALIK 15 OCAK @Kubraslm 15 ARALIK 15 OCAK @kahvetayt 17 ARALIK 17 OCAK @LeylasiniAriyor 18 ARALIK 17 OCAK September Wind 21 ARALIK 18 OCAK @sevayd 22 ARALIK 18 OCAK @sezen0782 22 ARALIK 18 OCAK @Honeypink 19 OCAK @melegim can 25 ARALIK 21 OCAK @keug03 25 ARALIK 21 OCAK @Sunshine597 20 ARALIK 20 OCAK @gulomakgul 24 ARALIK 20 OCAK @KeriminHilali 26 ARALIK 20 OCAK @mucizem0101 21 OCAK @Asli Miraz 25 ARALIK 22 OCAK beyons 26 ARALIK 22 OCAK @simomays 29 ARALIK 23 OCAK bebekheyecani 31 ARALIK 26 OCAK @sklerenkimatik 26 ARALIK 27 OCAK trueliving_ 27 OCAK @dream2311 28 OCAK @savascii 30 ARALIK 28 OCAK Mervenur277 1 OCAK 28 OCAK @ozlemem 30 OCAK @fnd_50 13 ARALIK @lavinya- 11 OCAK @Satilucky 23 ARALIK @zynocann 26 ARALIK
Üzgünüm kuzum ya ben goremedımMerhaba kızlar birşey görüyor musunuz ? Ben çıplak gözle hafif görüyor gibiyim ama hafif görmekte malesef çok yanıltıcı 3. Ovülasyon testim
Bende sanırım bilmiyorumÜzgünüm kuzum ya ben goremedım(
ben hayal kırıklığı yaşamamak için vücudumda belirti aramamaya çalışıyorum.çünkü 36. saati değerlendiremedik maalesef.siz değerlendirebildiniz miEvet ya. Mesela ben bugün hani adet olmDan önce agrılar olurya öyle agrılar hissediyorum