- 14 Mayıs 2021
- 4.577
- 9.024
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.721
Evet canmkızlar benimkini de değerlendirir misiniz? pik sonrası çatlama mı ?
Tabi devam edin zaten akıntı ve diğer belirtilerle kendini belli ediyor,testi aynı saatte yapmaya çalışın bir deÇok teşekkür ederim benim hormonların normal sadece ostrojenim biraz düşükmüş o da sorun olmaz dedi doktor zaten pcos da ultrasonda bariz pcos görünümü değil atipik bir pcos görünümü var demişti üç doktora gittim üçü de aynı şeyi söyledi atipik pcos nasıl oluyorsaben yine günlük testi yapmaya devam edeyim zaten bu ay inofolic combi ve çörek otu bal tarçın karışımı kullandım bakalım etkisi olacak mı
Inşallah inşallah aminnnAa ben dikkatli dinlemedim demek.Bende yılbaşından önce sipariş etmiştim 160 tl ye iyiki almışım.inşallah bu aldığımız son ovulasyon testi olurrr amin aminnnn
benim 17 ve 19 mm sanırım.bana da doktorun biri pkos var dedi bu doktor yok dedi anlamadık.normalde yumurtlama günümde mide bulantım,göğüslerde hassasiyet olurdu hiç biri yok anlamadım.hiç bir değişiklik yok şu an vücudumda.sende durumlar nasıl canım.Benim sağda bir tane 20mm di canım aynı zamanda polistik overim. Bugün nasıl hissediyorsun
benim şubat ayında bi kimyasal gebeliğim oldu.üstelik adetim 5 gün gecikince test yapmıştım öyle öğrenmiştim.günüm geçmeden yapmak istemiyorum korkuyorum.doktorum 2 gün gecikirse öyle yapın dedi.dayanamayıp yapabilirim gibi :)Hangi gün test yapmayı planlıyorsun canım ben 14 ocakta falan düşünüyorum
Benim sağda bir tane 20mm di canım aynı zamanda polistik overim. Bugün nasıl hissediyorsun
Canım sadece merak ettim tam anlamıyla dışarı çıktıktan 20 dakika sonra tekrardan nasıl idrarın geliyorkiSelam kızlar, aklima takilan bir soru var ovulasyon testi yaparken ilk idrar yaniltir deniliyo 15 20 dk sonra 2. Idrarle yapilsa yaniltici olur mu yoksa 2 3 saat sonra mi yapmam gerekiyo
Canım yumurta takibi taşıyor musun doktora.Pco bende de var.Kaç yumurta oluyor mesela. sen gittiğinde.Benim sağda bir tane 20mm di canım aynı zamanda polistik overim. Bugün nasıl hissediyorsun
Bende 14 OcakHangi gün test yapmayı planlıyorsun canım ben 14 ocakta falan düşünüyorum
Canım sadece merak ettim tam anlamıyla dışarı çıktıktan 20 dakika sonra tekrardan nasıl idrarın geliyorki
Bu hangi marka canımkızlar benimkini de değerlendirir misiniz? pik sonrası çatlama mı ?
İyide canım testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesmen lazım böyle idrarın seyrelir ve piki göremezsinkibu aralar cok su ictigim icin boyle bi yetenegim oldu
Yani 1 2 saat beklesem daha mi iyi olir :)Canım sadece merak ettim tam anlamıyla dışarı çıktıktan 20 dakika sonra tekrardan nasıl idrarın geliyorki
Canım her gün aynı saatte testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesmelisin. Bu şekilde ancak doğru sonuç alırsınYani 1 2 saat beklesem daha mi iyi olir :)
Yok hayir bunu biliyorum o sirada su icmiyorumİyide canım testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesmen lazım böyle idrarın seyrelir ve piki göremezsinki
Benim ara ara belime agrı saplanıyor sağ kasıkta birde bacalta agrı var canım inşallah güzel haberler alırız ben beklemeyi düşünüyorum test içinbenim şubat ayında bi kimyasal gebeliğim oldu.üstelik adetim 5 gün gecikince test yapmıştım öyle öğrenmiştim.günüm geçmeden yapmak istemiyorum korkuyorum.doktorum 2 gün gecikirse öyle yapın dedi.dayanamayıp yapabilirim gibi :)
İlk gidişimdi zaten ilk defa yapıldı takip 3 yumurtam olmuştu klomenle biri büyüdü sadeceCanım yumurta takibi taşıyor musun doktora.Pco bende de var.Kaç yumurta oluyor mesela. sen gittiğinde.
Hadi bakalım hayırlısı canım inşallah güzel sonuçlar yazarız burayaBende 14 Ocak
Canım senin çatlamadan sonra kaç gün geçti kiİlaçsız direniyorum bu ay yoğun bir çalışma temposuna gireceğim şehir dışı yolculuk var vs bir an önce belli olsun istiyorum bursa 10. Gun yapıp öğrenen çok oldu bende 10 12.gun yeniden bir test yapayım diyorum şimdilik es geçiyorum kafaya takmicam söz