Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım ateşim adete bir kala düşmedi normalde adete bir veye iki kala düşüyordu. Burda ateş avcıları var ateşten anlıyor var veya yok diyor
Benim de tablom seninki gibiydi geçen ay tam adet olduğum günün sabahı düştü. Yani eper gebelik varsa yüzde 80 çıkar testte diğer olanların tablolarına bak 25. günde falan ortalama pozitifi görmüşler

Bence de ya başka açıklaması yokki geç yumurtlama olunca geç döllenme olur tıpa yeni bir teori katmamisizdir inşallah bu yorumlarla
Evet yumurtlama geç olunca geç döllenme olur. Bazen adete yakın yumurtlama olur ve geç dollendigi için adet gecikse bile testte çıkmayabilir, daha geç çıkabilir.

Teşekkür ederim canım bilgiler için normal olanı bu şekilde senin dediğin gibi geç döllenme de geç yumurtlama olunca oluşuyor aynı şekilde ama geç işte
Aynen öyle canım rica ederim ne demek geç döllenme de bunların 3 5 gün belki bir hafta 10 gün falan geciken hali işte kişisine göre . İnşallah

Kizlar kahve olayini napiyorsunuz bu surecte? Ben bir birakmaya calistim, olmadi, simdi gunde bir sabah iciyorum. Kafein cok etkiliyor mu sizce ovulasyon surecini?
Yavrum şahsen ben çok takılmıyorum çaydır kahvedir. İçiyorum yani. Tabi az içsek güzel olur ama beni daha çok strese sokuyor kendimi kısıtlamak.

Ben de alnimdan ölçüyorum, dil altı gibi olmaz sanırım regl 4 gün var ve 2 gündür düşük gidiyor sanirim regl olcam , umarım ateş yanlış cikiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…