- 19 Aralık 2022
- 834
- 484
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.701
Hangi gün test yapmayı planlıyorsun canım ben 14 ocakta falan düşünüyorumbende tam 11 de yaptırdım iğneyi canım.3 tane dedi doktor.senin kaç taneydi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi gün test yapmayı planlıyorsun canım ben 14 ocakta falan düşünüyorumbende tam 11 de yaptırdım iğneyi canım.3 tane dedi doktor.senin kaç taneydi canım
Kuzum benim gün içindeki ateşimden 1-2 derece az geliyor sabahları belki seninde öyledirOkuldayım canım Şuan ateşim kaç bilmiyorum ama zaten gün içi ölçülen ateşin çok önemi olmuyor kafam çok karıştı gerçekten
Haklısın ben de kimyasal geçirdim o yüzden aceleci davranmamak gerek ama işte sabırsızlık tutuyo aradaHaklısın daha önce kimyasal geçirdiğim için erkenden hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum günüm geçsin diye bekliyorum
Bu yumurta akşama çatlar kuzum gece 12 gibi felan bence, akşam testi tekrarla ve ilişki olsun benceAmaaan benmkıde çatlamadıgı gıbı dahada koyulasmıs .dün dolu gectı ya bugunu bosmu geceyım sızce?yoksa bugunde yapıp yarını bos gecıp çarsambamı yapayım?kararsız kaldım @fnd_50 Mervenur277 savascii bebekheyecani ve dıger bebıslerm
İnşallah kuzu ben kayserideyim sen ?İnşallah güzel sonuçlar alırsın sen nerde yaşıyorsun bebişim
Ne güzel benimde hafataya bugün çatlama olalı 7. Gündeyim :)Belirtim yok canım hafif bel ağrısı dışında. Bugün bata 3 gün var
O zaman benim için bu geçerli değil bir yandan da kendimi sorguluyorum da benim yumurtlama oldu bata 13 gün vardı geç değil normal süreç oluyor benim kiEvet yumurtlama geç olunca geç döllenme olur. Bazen adete yakın yumurtlama olur ve geç dollendigi için adet gecikse bile testte çıkmayabilir, daha geç çıkabilir.
Ateş konusunda çok iyi değilim bende yeni başladım yapamaya ateşle takibi ama en doğru sonucu bat verecektir hayırlı haberlerini alırız inşallahBekliyorum canım sabah yapmadım test. Ama tabloda hoşuma gitmedi değil
İstanbul daİnşallah kuzu ben kayserideyim sen ?
Aahhh çok uzağız ama gönüller bir önemli olan da bu benceİstanbul da
Pkos da lh yüksek oluyor,benim fsh dan lh iki katı bu yüzden testte çizgi hep belirgin oluyor malesef. 52. Günde Yumurtlamam olduğunu da t çizgisi c den koyu çıktı ilk defa 2 gün öyle anladım. Eklediğim fotoğraflarda örnekler var kolaj şeklinde olanda 29-30 (Salı çarşamba yazan)kasımda yumurtlamam olmuştu diğerlerinde ise yumurtlama olmayan zamanda çıkan testlerim Yani lh yüksekse sizde de yumurtlama ve ya değil farkını görün diye ekledim ben 52 gün boyunca her belirgin çıkmada umutlandım bugün yumurtladım galiba diye çünküÇok teşekkür ederim bende sizin gibi düşünüp bugün yapmaya başladım ikinci çizgi silik çıktı yani bu yumurtlamaya yakin olduğumu mu gosteriyor merak ediyorum düzenli yapacağım bakalım inşallah yeni yılın ilk ayı güzel haber alırız
Evet canım çatlamış bugünüde değerlendirinkızlar benimkini de değerlendirir misiniz? pik sonrası çatlama mı ?
teşekkür ederim canım geçen ay klomen verdi dr yumurta çok büyüdü 26mm oldu çatladı ama olmadı bu ay hiçbir şey kullanmadım inşallah olurEvet canım çatlamış bugünüde değerlendirin
Benimde bozuk herhaldeBen ateş ölçerimin artık bozulduğunu düşünmeye başladım. 1 saat önce uyanıp ölçtüğümde 36.7 çıktı. Şimdi 36.2 bir saatte bu kadar düşer mi ölçüm yapmaya devam etmeyeceğim başka ateş ölçer alacağım çünkü artık mantıklı gelmemeye başladı
Ilk defa bu ay ovulasyon testine basladim pcos var bende acaba yanlis sekilde mi yapiyorum ilk idrar ve 2. Idrar arasinda 15dk birakiyorum 2. Idrarle yapiyorum henuz yumurtlama gormedimSelam kızlar, aklima takilan bir soru var ovulasyon testi yaparken ilk idrar yaniltir deniliyo 15 20 dk sonra 2. Idrarle yapilsa yaniltici olur mu yoksa 2 3 saat sonra mi yapmam gerekiyo
Çok teşekkür ederim benim hormonların normal sadece ostrojenim biraz düşükmüş o da sorun olmaz dedi doktor zaten pcos da ultrasonda bariz pcos görünümü değil atipik bir pcos görünümü var demişti üç doktora gittim üçü de aynı şeyi söyledi atipik pcos nasıl oluyorsa ben yine günlük testi yapmaya devam edeyim zaten bu ay inofolic combi ve çörek otu bal tarçın karışımı kullandım bakalım etkisi olacak mıPkos da lh yüksek oluyor,benim fsh dan lh iki katı bu yüzden testte çizgi hep belirgin oluyor malesef. 52. Günde Yumurtlamam olduğunu da t çizgisi c den koyu çıktı ilk defa 2 gün öyle anladım. Eklediğim fotoğraflarda örnekler var kolaj şeklinde olanda 29-30 (Salı çarşamba yazan)kasımda yumurtlamam olmuştu diğerlerinde ise yumurtlama olmayan zamanda çıkan testlerim Yani lh yüksekse sizde de yumurtlama ve ya değil farkını görün diye ekledim ben 52 gün boyunca her belirgin çıkmada umutlandım bugün yumurtladım galiba diye çünkü
Deneyim bakalım canım sagol kusura bakma“Share” e tikladiktan sonra link i kopyalayin. Buraya foruma admin e yazarsaniz o da ana sayfada sabitler.
Civalı derece benim elimde patladı ve bütün altinlarim patladı allahtan hemen farkettik gittik kuyumcuya o zaman 5 gram kaybetmiştim dikkatli kullanın arkadaşlarEn sağlıklı olanlar civalı olan dereceler bence @sevayd sağol canım sen nasılsın nerdesin hersey yolunda mı